Widok

Buty ślubne

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Jaki są ceny obuwia ślubnego?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
http://bialebuty.pl/index.html?search=ok&prod_name=sanda%C5%82ki
Proszę o pomoc gdzie w trójmieście mogę znaleźć ładne , modne sandałki białe, przeszukałam internet i całą Gdynię może ma ktoś jakiś pomysł??????
Menbur ma piękne kolorowe buty. Ja na 100% bede mieć kolorowe- jedyne czego jestem pewna na tym etapie przygotowań :)
ciekawa stronka

Dziewczyny, a co sądzicie o kolorowych butach do ślubu?
Ja mam taki pomysł,żeby założyć kolorowe buty i panu młodemu dobrać w tym samym kolorze muszkę/krawat. Wtedy wykorzystanie butów po ślubie będzie bardziej prawdopodobne. Tylko gdzie szukać wygodnych, kolorowych butów? 10cm obcasy w moim przypadku odpadają
Ja kupilam buciki w CH Chrobry. Jedyne normale a nie komunijne na niskim 3 cm obcasiku.

Delikatne z satyny z przodu delikatna ozdoba. Jestem taka zadowowlna . Tylko ta Pani ma takie buty bo juz stracilam nadzieje ze takie znajde.
Buty normalne wkladane bez zadnych paskow.

Zaplacilam 100 Wiec tez cena jeszce do przelkniecia:P
A ja właśnie jestem na etapie dobierania butów i chyba zdecyduję się na firmę la boda. chodzi się w nich jak na chmurkach:) tyle że cena w salonie przerażająca :O moje wymarzone:

http://laboda.pl/index.php?s=oferta

model: C109/KKE tyle że z zakrytymi palcami. Może któraś z Pań widziała takie buty w atrakcyjnej cenie;)? Pozdrawiam
kupiłam takie butki, nie wild diva, bo ich nie ma już dawno (tak napisali mi ze sklepu firmowego) ale ma je firma EREMO wzór 06-710 biały. o tyle ładniejsze, że całą podeszwę i obcas maja białe :))) Na stronce Eremo nie ma tych butów, ale w sklepie firmowym (Nadarzyn, Centrum Handlowe Maximus, pawilon D, stoisko 146) stoją. Tylko nie odpuszczajcie za szybko osobom za ladą. Miał być tylko rozmiar 40, jak zaczęłam mierzyć to i jeden 39 i jeden 38 się znalazł a potem do pary się poznajdywały i jeszcze 37 i 36.... Mimo wszystko polecam :)
p.s. Dziękuję serdecznie osobie, która wstawiła tutaj fotkę wild diva :)
Duży wybór butów jest na stronie bialebuty.com.pl mozna wybrac fason buta, obsacu jak i kształt i jego rozmiar, kolor, materiał i aplikacje. ceny różne ale do 200 można się zmieścić z przesyłką
moja bratowa kupiła takie same na allegro ( ale fioletowe), odbiór był osobisty w Gdańsku, więc można je zobaczyć na żywo. Nick na allegro Venus albo coś podobnego, mogę zapytać bratowej jak ktoś chce.
a gdzie można zobaczyć te butki (Wild Diva) na żywo ???
mam do sprzedania butki ślubne złoto/ecru, zapraszam ;)

http://forum.trojmiasto.pl/Butki-slubne-rozmiar-40-t121716,1,11.html

hej mam pytanko jaki to rozmiar?bo jestem zainteresowana
Moja bratowa miała te buty
w realu wygladaja owiele ciekawiej

i czubki prezetuja sie świetnie
a zazwyczaj tylko one są widoczne
Ale dlaczego czarna podeszwa??? Jakos srednio to wyglada... Mi sie nie podba..
Tara Marta urodziła sie 06/09/2010 o godz 10:17 ważąc 3,9 kg i mierząc 53 cm
naomi02 widziałam u znajomej na nodze, ale przyznaję - nie zapytałam, gdzie kupiła... może też przez Allegro albo inny sklep...
Agata 2209 a gdzie widzialaś te butki na żywo.. ja je znam tylko z allegro. są śliczne i strasznie mi sie podobaja, chciałabym tez je na żywo obejrzeć
A ja kupiłam ze sklepu internetowego www.bialebuty. Za 2 dni miałam je w domu... i są naprawdę super wykonane i przewygodne (skórzane w środku, zewnątrz satyna-tak jak chciałam). I bez biegania po sklepach co dla mnie najważniejsze! ;))
taki obcas na pewno jest wygodny, ciekawe buciki, które na pewno przydadzą się latem:)

ja zamówiłam buty z artediroma będą ok. 9 marca, mam nadzieję że będą OK.
http://www.barratts.co.uk/webapp/wcs/stores/servlet/Product1_10055_-1_81305_10553

Ja kupiłam te buciki i jestem b. zadowolona:) tanie, a jakie wygodne
do góry