Widok

Buty taneczne do ołtarza ?? :)

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny mam dylemat. Chciałabym mieć czerwone buty do ślubu ale jak przeglądam buty to róznie to bywa z wysokością obcasa a chciałabym żeby buty te do kościoła jak i potem na weselu miały tą samą wysokość.

Na wesele będę zamawiać buty taneczne z czerwonej satyny foto poniżej.

Mam do was pytanie czy można iść w takich butach do kościoła??
Oczywiście zakładając, że będzie ładna pogoda.

Patrząc na tancerki wychodzące na parkiet ciężko odróżnić że ich buty różnią się od takich na ulicę.

Jakie jest wasze zdanie??

Uploaded with ImageShack.us
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja do kościoła mam buty w kolrze kobaltowym a na pierwszy taniec przebieram buty na taneczne ;)
To jest raczej na zasadzie"jetem super zarąbista tancerką i tylko ja moge nosić takie buty"i to jest dopiero słabe:)
Chyba,że chodzi o drugą sprawę,że póki co u Pani ślubu i wesela nie widać i stąd zazdrość:)
Buty mają być wygodne na całą noc tańczenia-jeśli te takie są to polecam :)

No jasne że możesz a kto Ci zabroni ? To Twój ślub i Twoje wesele, wszystko Ci wypada. A jeżeli byś chciała zmienić jeszcze buty, to tutaj widziałam ciekawe oferty butów do tańca http://agnieszkakaczorowska.pl/kategoria-produktu/buty-do-tanca/ może znajdziesz coś dla siebie. Moja siostra była w granatowych butach w kościele, ludzie może psioczyli pod nosami, ale ona się tym kompletnie nie przejmowała. Tobie też radzę się nie przejmować, bo nie ma sensu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry