Widok

CATHAR THOUGHTS

Odense...to miasto ciszy. Ogarnia ona ulice i wibruje w sercu.Nikt nie krzyczy, nie smieje sie...ale tez nie placze.Jest tylko przestrzen, ulice, domy, drzewa jeziora -a ludzie przemykaja nieslyszalni miedzy zakretami drog.A najpiekniejszy jest swit...kiedy ide po oszronionej drodze i mgla otula mnie bialym puchem...jest tak bezpiecznie, blogo i spokojnie. Jestem jak ptak, ktory wie, ze niedlugo nauczy sie latac.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

CATHAR THOUGHTS

Patrze na brzoze za oknem...taka biala, smukla i delikatna ... Z daleka niewiidoczna wsrod drzew, ale rozjasniajaca caly las. Chcialabym byc ptakiem, ktory uwije sobie gniazdo wsrod galezi, a ona okryje mnie swymi liscmi

GRATKOMANIA

OHYDA PARK - azyl dla SMS-iarzy o kurzych móżdżkach , wracajcie do gratki w "DB"

CATHAR LIGHT

Jestes piekna...lsnisz jak jezioro we mgle o chlodnym swicie.Srebro z blekitem, otulone bialym puchem, tak ulotnym, ze znika, gdy probuje sie go dotknac...jak mgla...Potrafie tylko ja...Wpuszczam w Twa biel zloty blask, dotykam dloni Twej- a Ty mnie osrebrzasz. Jestes tak olsniewajaca, ze czuje bol gdy patrze w Twoje oczy. Slodki bol... Mialam sen...Stalysmy przed Doskonalymi trzymajac sie za rece.Powiedzialam:-"This is my`Saciaę.Nothing can make us be apart." Uslyszalam:-"YOU ARE CONNECTED" -"By whom are we connected?" -"YOU ARE THE CONNECTION OF GOD."-odpowiedzial Doskonaly.

Esclarmonde

No tak, Pikachu jest uroczy.Zwłaszcza jak
pokazuje pazurki (pierwszy odcinek...)
"pika pika" już na stałe weszło do mojego słownika.
Ojejku, ja jestem genialna!Rymuję!
Widocznie moja mroczna dusza jeszcze się porusza...

Esclarmonde

kartka doszla!!! Pozdrowienia

Blabla bla

Nudze sie strasznie

FAŁSZYWKA

No i ja się doczekałam , że jakiś kurczak podszył się pod moją ksywę. Bzdet pod nagłówkiem "GRATKOMANIA" nie jest mój.To już chyba plaga na tych stronach , że co niektórzy artyści pióra pisują pod cudzymi personaliami.Więcej odwagi , nie ma się czego wstydzić , no cóż nie każdy może być PIK-POKIEM.

Poszukuję.

Zgubiłem telefon komórkowy mojego ojca - NOKIA 8850. Poszukuije szczęśliwego ... "znalazcy".

hyde park

Zgadzam sie z falszywym Pik Pokiem. Faktycznie duzo ludzi pisze tu troche nie na temat. Dla nich to pewnie ciekawe ale dla innych... Zalozcie sobie kanal na ircu albo piszcie mejle. Intencje zalozycieli chyba faktycznie byly takie zeby to byl TROJMIEJSKI hyde park a nie kolko poetycko- smsowe.

gdanszczanka

kanal na irc juz jest
tak dla twojej info

sens=nonsens?

sens nonsens bezsens
nadsensownie bezsensownie
wypowiadam sie nocnie
i kwieciscie przeglupio
bezsensownosc sensownych
wypowiedzi kwiecistych przeglupio
dobijajaco przytlaczajaca jest
przez trojmiejskich stron przechodzac
gaszcz niczego nie widac innego
jak przechodzone wypolerowane
frazesy stracone w gaszczu niepotrzebnie
bezsensownych wypowiedzen
ale poco?

Wszyscy

Och dzisiak znów wstałam lewą nóżka, i potknełam sie o swojego wielgachnego kapciucha......aaaaaaaaaaaaaa spać i ziewać

Słoneczko

Dla wszytskich piosenka Słoneczko dzisiaj wczesnie wstało i w takim strasznie złym humorze....... dalej nie pamietam. Moąe ktoś mi odpowie co zrobić, żeby sunny znów zaczęło lightować......a-psik chyba sie przeziebiłam

Gratkowicze

Nie martwcie sie! Na naszej stronie jest mozliwosc rozmawiania i to zarowno tak jak tutaj, jak i "na zywo" w "czacie".
W dziale "Ksiazka Kontaktowa" znajdziecie adresy e-mailowe i WWW Gratkowiczow, ktorzy zgodzili sie na ich publikacje.
Dzis beda nowe zdjecia w dziale "Relacje ze spotkan".
Agentko Jo: czy masz dla mnie cos? Takie sluchy dotarly do mnie, wiec pytam...

Tomko

Na czacie byłam już kilka razy.To swietny pomysł,
tylko dlaczego tam nigdy nikogo nie ma?
W każdym razie jak ja tam jestem...

7SK

Ciesze sie, ze sie rozumiemy :)))

Wicherek i Cosik

Sufizm nie jest plytki. Mozna najwyzej plytko w niego wejsc...
Sufityzm ? A niby co to takiego ?

tonieja

Poprzednia wypowiedz miala byc jeszcze do Ciebie :)

Esclarmonde

Milo Cie widziec :))

Ortiga

Miejmy nadzieje, ze sie tu odnajdziesz :)

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (105 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

Jak sobie radzić z zadaniami, które wymagają błyskawicznych tłumaczeń? (3 odpowiedzi)

Zdarzyło mi się, że w pracy musiałem szybko zrozumieć teksty w innym języku, a nie miałem czasu...

Trójmiasto do bani (385 odpowiedzi)

Mieszkałem w Warszawie, Mieszkałem w Krakowie, teraz przyszedł czas na trójmiasto i tylko...

do góry