Widok

CATHAR THOUGHTS

Odense...to miasto ciszy. Ogarnia ona ulice i wibruje w sercu.Nikt nie krzyczy, nie smieje sie...ale tez nie placze.Jest tylko przestrzen, ulice, domy, drzewa jeziora -a ludzie przemykaja nieslyszalni miedzy zakretami drog.A najpiekniejszy jest swit...kiedy ide po oszronionej drodze i mgla otula mnie bialym puchem...jest tak bezpiecznie, blogo i spokojnie. Jestem jak ptak, ktory wie, ze niedlugo nauczy sie latac.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

CATHAR DREAM

Chcialabym znalezc miejsce, w ktorym wszyscy ludzie sa dobrzy. Gdzie strudzony wedrowiec moze zapukac do kazdych drzwi i zostac goscinnie przyjety. Gdzie nikt nie smieje sie z t ego, ktory pisze wiersze i rozmawia z ksiezycem.

CATHAR WORDS

Tu, gdzie jestem, nie widac zla.Moze kryje sie ono w nocnych lokalach i czterech scianach domow, ale ulice sa wolne od agresywnych mlodych ludzi, ktorzy pobija kazdego, kto stanie im na drodze. Kiedy rozmawiam z kolega, nie musze bac sie dwuznacznych propozycji.Nie rozumiem dunskiego, wiec nie slysze przeklenstw i moge wyobrazac sobie, ze ich nie ma.Naiwne? Po prostu chcialabym, aby taki byl swiat.Spokojny i delikatny.Bez wulgarnosci i agresji, ktora widze nawet tu, w HP.Mysle...czy jestem jedyna osoba, ktora zachowala idealy? Ktora brzydzi sie zlem?

Nefer

NIe wszystko umiem wyrazić w intern. lepiej było w HP
I gratka nie przeskakiwała -- no może raz po Sylwestrze
. Znaki zapytania-- To było tylko potwierdzenie zdziwienia. pozdrawiam cieplutko i czekam na list

Tomko

dzieki a tego ktosia to sobie podaruj
to ja bylem

...sth to remember...

Dzieci smaruja po scianach texty "michal love anka"...a ja napisze tez podobnie, bo nigdy tego nie robilem i teraz sie wyzyje..grggrgrgr..wiec..."Emil love Yaron" heeh...

Esclarmonde

Witaj.Cieszę się, że tu jesteś.Pozdrawiam serdecznie.

Mixer

Nieee...nie rozumiem...W jakim kącie...
co mam popijać?

PS czy w niedzielę wieczorem jechałeś gdzieś
pociągiem dalekobieżnym z Sopotu?

AGUSIA

CHCIAŁBYM POWIEDZIEĆ , IŻJESTEM BARDZO ZAJARANY, GDYŻ ZNALAZŁEM MIŁOŚĆ SWOJEGO ŻYCIA...I JEST GITARA, ...A WIĘC MA NA IMIĘ AGNIESZKA. I CHCIAŁBYM SPĘDZIĆ Z NIĄ RESZTĘ MOJEGO ŻYCIA , ALE NIE WIEM JESZCZE CZY ZASŁUGUJE NA TO...:) POZDRAWIAM WSZYSTKICH ZAKOCHANYCH MNIEJ LUB BARDZIEJ....

MAGDA

Hey Magda...zdziwiona... heheh ...słuchaj .chciałbym ci powiedzieć iż do cholery znajdż sobie kogos innego...kogos 3 ..bo nic z tymi 2-ma nie bedzie....ok? skumalas >>>zapomnij o nich.../ nie sa ciebie warci...albo za malo sie staraja...pozdrawiam....

magdo....

aaaaaa. magda musisz sobie kogos 3 znalezc bo zwariujesz kumasz???? to my twoje szare komorki...juz mamy tego dosc....moze zrobimy protest okupacyjny? ahuhuhuhuhuh...papapapa

UWAGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Przed chwilą dostałam ostrzeżenie o wirusie, którego ktoś wysyła jako wygaszacz ekranu Żaba Budweiser
"Buddylst.zip"
Nie rozpakowywujcie tego pliku, podobno wszystko
zżera i ogólnie jest bardzo wredny.Jeśli ktoś coś wie,
niech się odezwie.
Powiadomcie znajomych...

przystojny

czesc .mam na imie X i wcale nie jestem niesmialy... ale chcialbym znalezc sobie jakos dziewczyne....moze byc sredniego wzrostu...dobrze jezdzaca na nartach .nawet po trasach z czarnym pkt...:) ktora mieszka gdzies w gdansku..najlepiej w poblizu bajora kolo migowa...slucha u2 i w ogole jest cool i super....nie musi byc uzalezniona od pc i komorki. czekam na propozycje...

Bojkot klubu RUDY KOT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mam coś do powiedzenia , BOJKOTUJCIE KLUB o nazwie RUDY KOT w Gdańsku , w Sobotę robili koncert dla Nazistów , gdzie zjechało się 150 prawicowych skinchedów z całej polski , , , , no K..mać jak właściciel się na zgodził ???? Chyba coś nie gra może bedą organizować przemarsze przez miasto lub bedą strartowć w wyborach ??? No k***** Mać to chyba przesada !!!!!

Esclarmonde

kartka jeszcze nie dotarla, moze dotrze pozniej, ale zaszalalas z moja ksywa (hi, hi) przepraszam ale ja jeszcze nie zabralam sie za pisanie listu, prosze na mnie nakrzyczec, pozdrawiam serdecznie

Alchemik

moze cie to przerazi ale list dzis wrzcilam do skrzynki. Pozdrowienia

Esclarmonde

juz prosze nie krzyczec dzis zabieram sie za pisanie, obiecuje, pozdrowienka

wicherek SUFIZM

WRACAJAC DO SPRAWY SUFIZMU TO JEST SUPER :)))
DOSKOALA EGZYSTENCJA W SROD LUDZI ZNIEWOLONYCH PRZEZCODZIENNOSC ZYCIA A JA MOGE W KONCU SIE ODERWAC SIE I ZAGLEBIC SIE W WYZSZE SFERY DUCHOWE TYLKO SIE ZASTANAWIAM CZY SUFIZM NALEZY STUDIOWAC W SAMOTNOSCI CZY Z OSOBA TOWARZYSZACA JAK MYSLISZ JAKIE BEDE LEPSZE EFEKTY?

CAT

NEFER-nie doszla kartka???Ups...bo ja wyslalam ja bez kodu(napisz go jesli mozesz...)-majac nadzieje, ze to nie przeszkadza-mozesz mi jeszcze raz napisac caly adres w SMS-sie?A nuz cos pokrecilam-wyslalam ponad tydzien temu a powinno isc 4-5dni.Jak nie dojdzie to sie bardzo wkurze.Pozdrawiam i nie krzycze(na Ciebie???NIGDY!!!) FIONA-pozdrowienia!Probowalam tu szukac jakichs mang, ale narazie mznalazlam tylko "Dragon Ball"-za to w kinie graja jakiegos pelnometrazowego "Pokemona"!Jestem ciekawa, czy ominie mnie jakis Swiat Mangi.Planuja cos?

CATHAR SMILE

Znowu to pudlo robi mi kawaly...Tamten tekst-podobnie jak ten, mial miec tytul CATHAR SMILE. Ech...Wicherek, Tonieja, Atma-bardzo zainteresowalo mnie to, co piszecie o medytacji itp.-nigdy nie zetknelam sie ze slowami SUFIZM czy SUFITYZM, ale od lat zajmuje sie medytacja, energia -ogolnie tym, co nazywaja ezoteryka idt. a i moj Kataryzm opiera sie w duzej mierze na medytacji i kontaktach z Wyzszymi Energiami, silami. O ile nie macie mi za zle , ze tak sie wtracam, chetnie dowiedzialabym sie czegos wiecej o tym, czym sie zajmujecie...Pozdrowienia!

Inne tematy z forum Hydepark

Jak sprawić, by nauka przedszkolaka była interesująca? (4 odpowiedzi)

Próbuję zorganizować zajęcia dla mojego dziecka, ale wydaje mi się, że szybko traci ono uwagę....

czy ktoś z Was wygrał w radiu?? (149 odpowiedzi)

Zastanawia mnie czy są tu osoby które wygrały w radiu np RMF FM kasę? Codziennie prawie każde...

Muza musi grać. (3002 odpowiedzi)

:) Dobrze jest jak gra, (co by nie zabrzmiał tytuł wątku zbyt autorytatywnie)....

do góry