Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Mieszkaniec - ocena Firma rozwija się na duży plus. Obsługa profesjonalna.
~Mieszkaniec
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 10 marca 2024

Adam K. - ocena firma bekazet zmienia się i to na pozytywne, mam nadzieje ze tak będzie dalej .
~Adam K.
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 23 listopada 2023

kandydat na administratora - opinia wątek zamknięty Odnosząc się do opisu "Zarządu Wspólnoty" z czerwca 2023 stwierdzam, że: 1....
~kandydat na administratora
-

ostatnia odp. 2 lata temu

dodano: 13 czerwca 2023

Zarząd wspólnoty - opinia wątek zamknięty Witam Współpracujemy od 3 lat z centrum administracji Bekazet. Współpraca...
~Zarząd wspólnoty
-

dodano: 6 czerwca 2023

Aleksander - opinia wątek zamknięty Trochę tak, jakby się w ogóle nie miało administratora. Nawet najbardziej...
~Aleksander
-

dodano: 14 października 2022

Krystian - opinia wątek zamknięty Omijać z daleka. Niekompetentne osoby i duża arogancja wobec petentów.
~Krystian
-

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 15 czerwca 2022

działa bez zarzutu wątek zamknięty Jest to trzeci (po Patronacie i jakimś jeszcze) zarządca naszej wspólnoty....
~Maria
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 3 września 2017

Bekazet - odradzam wątek zamknięty Nie polecam, wewnątrz wielki bałagan, ledwo się wyrabiają z czasem i...
~Agnes
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 13 lutego 2016

NIE wątek zamknięty Cóż, nic dodać nic ująć moje poprzedniczki w 100 % mają rację. Firma masakra,...
~Mieszkanka
1

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 1 lutego 2012

Betony wątek zamknięty Jestem mieszkancem Cadena Park. Zawiodlem sie, do tej pory na osiedlu mamy...
~Rafal
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 8 kwietnia 2012

ALTERNATYWY 4 wątek zamknięty Tym Panom pomylił się czas i miejsce. Może byliby świetni w czasach...
~poważny facet
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 30 marca 2012

ROZPACZ I BEZNADZIEJA W JEDNYM wątek zamknięty W całej rozciągłości i co do słowa popieram opinię interesariuszki - ta firma...
~pracownik, który nie miał wpływu
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 18 stycznia 2011

NIE polecam i ostrzegam! wątek zamknięty witam, mam wątpliwą przyjemność korzystać z usług tej firmy. NIE polecam!...
~interesariuszka
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 21 października 2010

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry