Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
manicure japoński- rewelacja, polecam wątek zamknięty byłam na manicure jaopńskim, efekt super Pani działała szybko i sprawnie . na...
~IWONA
1

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 15 czerwca 2016

Zadowolona Klientka wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolona z miłej i fachowej obsługi Pani Beaty, która jest...
~Iwonka
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 28 czerwca 2014

mile miejsce wątek zamknięty Polecam wszystkim ten lokal. Korzystam regularnie, profesjonalne zabiegi i...
~Karol
-

dodano: 23 czerwca 2014

Bardzo miły salon. wątek zamknięty Gorąco polecam ten salon kosmetyczny. Miła profesjonalna obsługa, krótkie...
~Klientka
-

dodano: 6 czerwca 2014

polecam mezoterapię mikroigłową wątek zamknięty Mam zaufanie do tego salonu, dlatego zdecydowałam się na nowy zabieg -...
~Ewa ewa@enzo.com.pl
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 16 maja 2012

polecam, świetna obsługa wątek zamknięty Korzystam z usług tego gabinetu nie po raz pierwszy i jeszcze nigdy nie...
~Marta
2

dodano: 16 grudnia 2010

polecam wątek zamknięty Profesjonalnie, miło, a przede wszystkim czysto. Przystępne ceny. Fajne...
~Olga
-

dodano: 1 maja 2012

Salon godny polecenia wątek zamknięty Witam, jestem stałą klientką salonu już od 2 lat, korzystam z usług Charal...
~Gdańszczanka
-

dodano: 17 kwietnia 2012

Fajny gabinet wątek zamknięty Polecam, korzystam z oferty tego salonu praktycznie za kazdym razem jak...
~Hania
1

dodano: 16 kwietnia 2012

Gorąco polecam :) wątek zamknięty korzystałem nie raz z usług tego gabinetu, jestem bardzo zadowolony z...
~Marcin
1

Gorąco polecam :) wątek zamknięty korzystałem nie raz z usług tego gabinetu, jestem bardzo zadowolony z...
~Marcin
-

bardzo fajny gabinet wątek zamknięty Byłam w tym gabinecie już kilka razy na rożnych zabiegach i uważam ze jest...
~finia
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 13 września 2009

Wspaniałe solarium wątek zamknięty Solarium jest naprawdę rewelacyjne, bardzo dobry nawiew, bryza oraz muzyka...
~Hania
-

ostatnia odp. 17 lat temu

dodano: 7 grudnia 2008

bardzo przyjemnie wątek zamknięty Odwiedzałam kilka gabientów kosmetycznych. Muszę przyznać,że ten jest...
~asik
-

dodano: 10 listopada 2008

POLECAM wątek zamknięty powiem jedno to jest najprzyjemniejszy zaklad kosmetyczny w jakim bylam do...
~Ewa
-

dodano: 25 września 2008

POLECAM wątek zamknięty Salon wyposażony w nowy sprzęt, dbający o zachowanie warunków higienicznych,...
~danutex
-

dodano: 25 września 2008

Nowoczesny i godny polecenia wątek zamknięty Czysto, schludnie i higienicznie - dla mnie podstawa, jesli chodzi o studio...
~hermenegilda
-

dodano: 23 września 2008

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
22

17

wątków

do góry