Widok

CHORY KRAJ

Ja pracowałam przez rok czasu jako sprzątaczka ale okazało się że nie mogę już pracować bo nie mam orzeczenia o niepełnosprawności no i mnie zwolnili chociaż pracowałam sumiennie i wywiązywałam się ze swoich obowiązków tak jak należy. Poradzono mi abym załatwiła sobie to orzeczenie to mnie przywrócą z powrotem do pracy. Niestety nie mam takich układów i nie mogę nic zrobić a tak bardzo chciałabym tam wrócić.No ale cóż zrobić osoby z orzeczeniem mają pracę mimo że nie wykonują jej jak należy (jestem tego świadkiem bo teren na którym pracowałam obrasta w brud i nikomu to nie przeszkadza) a ja zdrowa osoba starająca się nie mam pracy a panie z orzeczeniem śmieją się mi w twarz. I to jest Polska, kraj w którym trzeba kombinować aby mieć zwykłą prace. CHORZY DO PRACY A ZDROWI W DOMU!!!!!!
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 0
Bo jesteś cholernym cwaniakiem żerującym na chorych i niesprawnych,okradającym państwo.
Do d*py z takim pracodawcą i chorym państwem!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
po i socjalizm? co do rozrostu administracji, zgadzam się. Jednak reszta?Ehh tzw srebra narodowe wyprzedawane, brak narodowych inwestycji po euro, służba zdrowia dostępna dla wybrańców z umowami o pracę...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jeden z wielu absurdów socjalizmu.

Połączenie dokonanych w życiu wyborów, z ich skutkami, w łańcuch przyczynowo-skutkowy przekracza już niestety możliwości intelektualne przeciętnego wyborcy - 95% społeczeństwa głosuje na socjalistów, a potem się dziwi, że jest, jak jest:/
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Bo za Ciebie nie dostanę kasy z PFRONu..
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Praca

AI w pracy i nauce ktoś jeszcze się wciągnął? (4 odpowiedzi)

Cześć! Zastanawiam się, czy tylko ja tak mam, że odkąd odkryłem narzędzia AI, to coraz częściej...

do góry