Widok

CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 2

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
http://forum.trojmiasto.pl/CLOSTILBEGYT-A-CIAZA-t148777,1,160.html
imageimage
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Koraliczku, kciuki nieustannie trzymamy! :D
Kasiu, tak wiem. do 36 tyg.,a chyba po 28tyg. trzeba miec zaswiadczenie od lekarza.
Muszę przełozyc w pon. wizytę, bo mam na 28go. a to juz by było za pozno, bo bilety są na 24go :P
Basieniak, wczoraj zamówiłam przez internet wiekszosc rzeczy dla malucha, dzis przeglądałam ciuszki jakie juz mam.... jak ja Ci zazdroszczę, że juz masz swoja kruszynke przy sobie! :) U nas jeszcze 3 miechy...
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Koraliczek cieszę się, że masz dobre wieści. Lena kiedy masz termin porodu? Niedługo wykruszą się nam ciężarne:)
aha.. bylam wczoraj na usg, mam pecherzyk 15 mm, w poniedzialek jeszcze jedno usg i zastrzyk z ovitrelle... endo 6 mm na 12 dc.. chyba ok.... aha pytalam o ten hiperandrogenizm i sie dowiedzialam ze po laparo on zniknie,...... sie podbudowalam. eh
Basieniak, tak czułam, że urodzisz ;p Kochana bardzo wam gratuluje, dbajcie teraz o siebie nawzajem i niech mała zdrowo rosnie!!!!!! Cudna masz dziewczynke :) :* teraz jestesmy e-ciotkami :D ucaluj ja od nas :) i siebie tez!
Lena, ale ty wiesz, że tylko do któregoś tygodnia wpuszczają na pokład?

No i super, ze podjęliście decyzję :)
image
Ana, mój synuś wierci sie prawie bez przerwy :)
W koncu skonczyłam leki ( antybiotyk, Luteinę, Natamycynę...) wiec psychicznie czuje sie lepiej :)
Ale w srode mam konsultację u urologa z związku z tymi nerkami i... się okazę co dalej... A bilety do Oslo juz zamówione...
image
Basieniaczku, gratuluję serdecznie!!! dzielnie sie spisałas, a córcia sliczna! :D
Ważne, ze masz to juz za sobą teraz tylko radość i szczescie :)
No to teraz nastepna w kolejce u nas chyba Ana... ;)
image
Dzięki Kochane:)
Aszi to było moje pierwsze skojarzenie jak dostałam bóli partych - rozjeżdża mnie czołg:D
imageimage
Basieniak córeczka jest śliczna:) gratuluję, dzielnie się spisałaś. Jak przeczytałam o tym czołgu to się uśmiechnęłam:) ale domyślam się, że tobie nie było wcale łatwo. Niech malutka zdrowo rośnie, pozdrawiam buziaki:)
Basieniak !!!!!!!!!!!! Serdeczne gratulacje !!!!!!!! :) Na skarbku przed chwilą zobaczyłam :))))
image

Basieniak, gratuluję :) Ściskam mocno i przesyłam całusy dla małej. No teraz to my jesteśmy prawdziwe ciotki forumowe:)
image
Kochane podaję link - w nim fotki małej i krótki opis porodu

http://forum.trojmiasto.pl/LISTOPADOWE-I-GRUDNIOWE-Mamusie-2011-czesc-27-t283069,1,160.html
imageimage
koraliczku być może tak będzie...daj znać jak tam jutro po podglądaniu:) może tobie uda sie do końca roku jak to było w jednym z kilku założeń naszych:)
aszi ja chyba czekam na ciebie ;p ja stycznien ty luty.. moze w marcu znow bedziemy testowac razem ;p
Może faktycznie coś przyniesie:) i nie będziesz musiała iść na laparoskopie...życzę Ci tego:)
ja dalej nienajlepiej sie czuje....dzisiaj nie poszłam do pracy i zalegam w łóżku:) pozdrawiam
oj w lutym.. faktycznie pisalas.... bylam w szoku ze tak dlugo czekasz a ja mam 9 stycznia laparo... w sumie sie zdziwilam ze tak szybko bo zalatwialam to jakos tydzien temu...
ide jutro na podgladanko.. ciekawe... co ten miesiac przyniesie..
koraliczek ja mam zabieg 2 lutego:) więc jeszcze czekam...a teraz dopadło mnie "coś". W sumie to sama nie wiem co mam stan podgoraczkowy a zadnych innych objawow przeziebienia... moze zlapalam cos od pacjenta w pracy;/ wrrr...
hej kochana aszi, w sumie dobrze ze sie wyluzowalas... a jak tam po zabiegu? wszystko ok??

basieniak juz w szpitalu? czy cie odeslali? :)
Hej dziewczyny dawno mnie tu nie było:) A to dlatego, że postanowiłam się odciąć od ciązy, planowania, zastanawiania się czy pęcherzyk urósł czy nie.... miałam już dość... to ciągłe myślenie o dziecku mnie psychicznie wykańczało...
Koraliczku strasznie się cieszę, że to już w styczniu ta laparoskopia.
Ja do czasu zabiegu nie biorę Clo i czas pokaże co będzie, pozdrawiam was wszystkie:)
Ana, no ja na razie czekam na poród Basieniaka :)
image

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Jak wyprawiacie urodziny dla dzieci? (27 odpowiedzi)

Witajcie! Jak bardzo hucznie obchodzicie urodziny dzieci? Głownie chodzi mi o to czy urządzacie...

Zabawy/pożyteczne zajęcie dla 3 latka (29 odpowiedzi)

Jestem mamą prawię3 letniej córeczki. Nie pracujei spędzam cały dzień z dzieckiem. Męża nie ma...

Pomysły na tegoroczne prezenty : (43 odpowiedzi)

Jakie są wasze tegoroczne pomysły na prezenty - dla męża/chłopaka, mamy, ojca, teściowej. teścia,...

do góry