Widok

CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 2

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
http://forum.trojmiasto.pl/CLOSTILBEGYT-A-CIAZA-t148777,1,160.html
imageimage
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Koraliczku współczuję, ale niestety nasza służba zdrowia pozostawia wiele do życzenia. Wiem, bo ostatnio mój mąż leżał na oddziale chirurgicznym i też miałam ochotę kilka słów powiedzieć pielęgniarkom.
Życzę Ci dużo siły i wytrwałości. Bądź dobrej myśli, pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Koraliczku współczuję, zdrówka dla babci
imageimage
Aszi ja tez na laparo bede czekac niebawem.. bo raczej bez tego sie chyba nie obejdzie.. ja jestem jakies 4 albo 5 dni po owu ale chyba z marnym skutkiem...
ja juz lepiej sie czuje... z pecherzem , bo psychicznie dzis wysiadam..
moja babcia jest od kilku dni w szpitalu na wewnetrznym.. wiecie 80 lat i te wszystkie problemy cisnienie, zawroty glowy itp.. wykryli jej tetniaka na aorcie i kamienie na woreczku... dzis poszlismy z mezem do niej i... koszmar.. wracala z usg i stracila przytomnosc! pielegniarka zlapala ja z jednej moj maz z drugiej strony ale cialo bezwladne to ciezkie i sie wysmyknela na ziemie, ja tylko glowe zdazylam zlapac... podpieta do aparatury calej ;( jeszcze mnie tak pielegniarki wkur.... wiecie czasem tak jest jak czlowiek traci przytomnosc ze sie zalatwia pod siebie... no i trzeba bylo babcie umyc i w ogole.. myslicie ze ktos pomogl?! Boze jestem zalamana nie wiadomo co dalej, lekarka sie zmyla do domu.. jutro z samego rana jade pytac co i jak... jeszcze kazali kupic "BATERIE" do maszyny co monitoruje serce bo oni nie mają....... jak by nas nie bylo to by jej nie podpieli.. chore!!
Plakac mi sie chce.. jak babcia sie ocknela po kilku h powiedziala ze czas robic miejsce na nowe pokolenie......
Pierwsza Miłośc urodzona 12.08.2012 r Zosia :)
image
hej dziewczyny!
byłam dzisiaj u lekarza, po zmniejszonej dawce CLo o pół tabletki pęcherzyk urósl, ale nie az taki jakbym chciała. W czwartek ide ponownie na wizytę, jeśli się nic nie zmieni dostanę skierowanie na laparoskopie.
bylam u lekarza, dostalam amotaks... tragedia.. pije duzo wody z cytryna jeszcze moze pomoze...
image
Koraliczku dużo wody musi pić, aby wypłukiwać bakterie, jedz żurawinę i pij soki żurawinowe, woda z cytryną również ok
imageimage
no chcialam furagine ale pani w aptece powiedziala ze na recepte, i dostalam jakies ziolowe go..wno urosept ;/ ale w sumie nie chce zaszkodzic ewentualnej fasolce a furaginy nie mozna brac w ciazy...
macie jakies domowe sposoby jeszcze zeby zlagodzic to pieczenie i bol????
image
Basieniak, to tak jak ja, ale ta mi sie najbardziej podoba :)
Koraliczku niom żurawina jak najbardziej, dobrze tez chyba brac wit. C albo pic wode z cytryną. Chyba, ze lekarz zaleci cos powazniejszego. Ja teraz tez na Urosepcie jestem, bo wyniki moczu najlepsze nie sa:/
Lenka ta stronka była ode mnie, ale ja mam ich tyle, że już się gubię :D:D:D

Koraliczek wcinaj żurawinę
imageimage
Matko, a to skąd ci się przyplątało?
image
mam zapalenie pecherza... kuzwa.... ;/
image
witam sie w niedzielne poludnie :) zaraz bede smazyc kotleciki i robic sos do kuskkusa :D
image
sama jakos odkryłam :) ale dzieki Basieniak za pomoc :)
http://www.ladiesandbabies.pl/kalkulator-ciazowy
image
bo ta stronka była najlepsza, pokazywała wszystko :)na "oko" to ja wszystko wiem.
Niom 18t 1 dz. czyli tydzien 19 rozpoczęty :)
image
lenka a wlasciwie to po co Ci to? wazne ze na "oko" wiadomo i ze juz jest wszystko ok i oby tak bylo do 38 tygodnia ciazy!! :) wg usg ktory masz tydzien? bo na sowaczku widze 18 z reszta dobrze wiesz chyba kiedy byla owu nie? bo my tu na forum wszystkie przeciez liczymy plodne nieplodne owu i w ogole...
image
To jeszcze nie to, a moze mi się pokreciło, ze to od Ciebie...
image
heh fajna stronka ;p dla jaj wpisalam moja date i wyszlo mi ze jestem 2 dzien w ciazy hehe
image
Basieniaczku chodzi mi o taka stronkę, gdzie pokazywało m.in w którym jest się miesiącu zwykłym i księzycowym, ile dni i % ciazy pozostalo itp. :)
image
odnośnie dogadania się z lekarzami, chyba mam to gdzieś...najwyżej powiem, że nie rozumiem i już ;)
imageimage