Widok

CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 2

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
http://forum.trojmiasto.pl/CLOSTILBEGYT-A-CIAZA-t148777,1,160.html
imageimage
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
pewnie niech tez troche pocierpia ;p psychicznie.. moj kolega ma zone co rodzila niedawno i mowi ze strasznie bylo mu zle jak widzial jak sie meczyla i nie mogl jej pomoc i sie chwalil siniakami na rece ;p
Pierwsza Miłośc urodzona 12.08.2012 r Zosia :)
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
No szpital musimy wybrać na początku ciąży i tam chodzimy co kilka tygodni na wizyty, a mąż będzie ze mną, nie wiem czy nie zemdleje, ale to też ze względu gdybym miała jakiś problem, aby się dogadać, no i nie chcę być sama w irlandzkim szpitalu...a niech wie przez co będę przechodzić:D:D:D
imageimage
Ana, Lena.. nie wiem, ćzy Wasze przeczucia sie sprawdzą bo juz nieraz tak było, że się źle czułam przed @ i @ przychodziła... to była dopiero 1 IUI.. juz mamy kase na następną.. no i hsg było ale niby byłam drozna wiec raczej mi nie pomogło... baardzo bym chciała bo u mnie podobno jest tylko problem z owulacją no ale ilez jest par zdrowych i tez im nie wychodzi... tyle razy mialam juz owu i nic ztego nie wychodzilo.. :(

Basieniak no to juz coraz blizej, macie wybrany szpital gdzie bedziesz rodzic? bedziesz z mezem rodzic? bo ja w sumie nie wiem czy bym mojego chciala... jeszcze by mnie stresowal ;p
image
Koraliczek mi się udało ze zwolnieniem to i Tobie musi się udać, ja trzymam wciąż kciuki...no i Pani Doktor powiedziała, że mała już jest główką w dół i dlatego czuję taki ucisk w kroku:)
imageimage
JA tez tak jak Lena czuje ze Koraliczek jest w ciąży :))

a u mnie ok, czuje sie dobrze, brzucholek rośnie, za 3 tygodnie połóweczka równa :))
image
Koraliczku ja czuję, ze w koncu sie udało... :)
Kiedy testujesz?? w pon??
Ja raz lepiej raz gorzej. dzis sie "ugotowałam" w aucie i długo dochodziłam do siebie, było mi słabo i niedobrze :/
wiecie coooo faktycznie sie smiesznie czuje. troche taka ospala jestem i nic mi sie nie chce ale.. moze to z goraca i z @... nie wiem sama. a co u was? ja wy reagujecie na te upaly ciezaroweczki?
Nie mów gdzie idziesz ;)
image
A wiecie co :) w poniedzialek moj emek ma wolne a chcialam sama isc do laboratorium po bete... jak by byla pozytywna to byk kupila po drodze cos.. jakies spioszki i dala mi razem z wynikiem a tak kurka bedzie chcial isc ze mną...
image
dołączysz, dołączysz :)
no to kochane zobaczymy czy do Was dolacze.. a jak ie to i tak za 2 tygodnie podchodze do kolejnej IUI
image
ja tez chcialam sprawdzi poziom hcg po zastrzyku. I 8 dni po podaniu pregnylu zrobilam test zeby zobaczyc 2 kreski, wiedzialam ze to nie beda ciazowe no ale chcialam zobaczyc i juz ... i co??? nie zobaczylam - 1 gruba krecha... a tydzien poźniej juz było dwie :)))

ja tam i tak trzymam kciuki.
Mowie Ci na poczatku ciązy organizm wariuje , raz czujesz sie super, a raz źle i tak wokoło. Przynajmniej ja tak mialam. Tez nie wierzylam ze si eudalo dopoki nie poszlam do lekarza... nawet test ciazowy z dwoma kreskami mnie nie przekonywal !!!
Głowa do góry mysl pozytywnie :*
ana kochana jak by to byla ciaza to bym miala biegunke i dzis i wczoraj a ja mialam takja jednopopoludniowa... i temperatura chyba tylko popoludniu i w ogole nie czuje sie zle caly czas tylko czasem co tez zwiastuje okres i byc moze tez moje cisnienie.. bo mam z nim problem czasami. A tak nawiasem chcialam sprawdzic czy mam w sobie bhcg po ovitrelle i zrobilam rano sikanca .. 9 dni po IUI i jedna krecha.. ale jak zobaczylam ta jedna kreche to.. zwatpilam troche, wiem ze to za wczesnie bo testowac mialam 22 dopiero w terminie @ ale jakos tak.. dziwnie, a to mial byc tylko test co do zastrzyku... ale i tak dziwnie
image
Koraliczek Kochana... masz wszytskie objawy ciązy !!!
ja tez mialam na poczatku biegunke, zreszta później tez mnie dopadaly takie stany podobne do biegunki i tylko rano !!

Brzuch bolal jak na okres, tez mialam kłócie jajnikow i podwyższona temp !!! to jest bardzo wazne . Na poczatku ciązy jest ok 37 lub troszke przekracza, poźniej spada ale i tak jest wyższa niz normalnie.

Zobaczysz ze juz niedługo ujrzysz 2 kreseczki :**
Koraliczek to dobry znak... :)
Koralik, my to sobie możemy łapę podać. Też mnie coś bierze.
image
smiesznie sie czulam caly czas bo chyba chora bede.. temperaturki dostalam.. poleze jutro troszke zeby sie nie doprawic... poki co 37 i 2 ale powyzej 37.. ;/ jak zwykle.. ładne dni przyszly a ja do lozka sie tylko nadaje ;/
image
Koraliczku, nie ma co sie doszukiwac już objawow. Kazda z nas brzuchatek powie Ci co innego, bo tak naprawdę nasze organizmy reagują bardzo róznie na ciążę.
Ja czułam sie bardzo dobrze na początku, moze troszke pobolewał brzuszek, ale nie jak jak na okres. Piersi tym razem tez mnie od razu nie bolały (a poprzednio od poczatku) i we wczesnej ciązy mialam raczej zaparcia niz biegunkę...
to wszystko to bardzo indywidualna sprawa.
sciskam mocno kciuki &&&&& :D
image
Koralik, dla mnie bóle ciążowe i na okres są takie same :P.
image
Koraliczku jak mi się udało zajść to czułam jajniki na zmianę, jak oszalałe...również przy siusianiu, ale nie zwracałam na to uwagi dopiero później kojarzyłam dolegliwości...jeszcze troszkę czasu jest, ja trzymam kciuki...a ból brzucha jest identyczny jak na @, ale u mnie był i znikał, znów się pojawiał &&& za Ciebie Kochana kciuki
imageimage