Widok
Ana, Lena.. nie wiem, ćzy Wasze przeczucia sie sprawdzą bo juz nieraz tak było, że się źle czułam przed @ i @ przychodziła... to była dopiero 1 IUI.. juz mamy kase na następną.. no i hsg było ale niby byłam drozna wiec raczej mi nie pomogło... baardzo bym chciała bo u mnie podobno jest tylko problem z owulacją no ale ilez jest par zdrowych i tez im nie wychodzi... tyle razy mialam juz owu i nic ztego nie wychodzilo.. :(
Basieniak no to juz coraz blizej, macie wybrany szpital gdzie bedziesz rodzic? bedziesz z mezem rodzic? bo ja w sumie nie wiem czy bym mojego chciala... jeszcze by mnie stresowal ;p
Basieniak no to juz coraz blizej, macie wybrany szpital gdzie bedziesz rodzic? bedziesz z mezem rodzic? bo ja w sumie nie wiem czy bym mojego chciala... jeszcze by mnie stresowal ;p
ja tez chcialam sprawdzi poziom hcg po zastrzyku. I 8 dni po podaniu pregnylu zrobilam test zeby zobaczyc 2 kreski, wiedzialam ze to nie beda ciazowe no ale chcialam zobaczyc i juz ... i co??? nie zobaczylam - 1 gruba krecha... a tydzien poźniej juz było dwie :)))
ja tam i tak trzymam kciuki.
Mowie Ci na poczatku ciązy organizm wariuje , raz czujesz sie super, a raz źle i tak wokoło. Przynajmniej ja tak mialam. Tez nie wierzylam ze si eudalo dopoki nie poszlam do lekarza... nawet test ciazowy z dwoma kreskami mnie nie przekonywal !!!
Głowa do góry mysl pozytywnie :*
ja tam i tak trzymam kciuki.
Mowie Ci na poczatku ciązy organizm wariuje , raz czujesz sie super, a raz źle i tak wokoło. Przynajmniej ja tak mialam. Tez nie wierzylam ze si eudalo dopoki nie poszlam do lekarza... nawet test ciazowy z dwoma kreskami mnie nie przekonywal !!!
Głowa do góry mysl pozytywnie :*
ana kochana jak by to byla ciaza to bym miala biegunke i dzis i wczoraj a ja mialam takja jednopopoludniowa... i temperatura chyba tylko popoludniu i w ogole nie czuje sie zle caly czas tylko czasem co tez zwiastuje okres i byc moze tez moje cisnienie.. bo mam z nim problem czasami. A tak nawiasem chcialam sprawdzic czy mam w sobie bhcg po ovitrelle i zrobilam rano sikanca .. 9 dni po IUI i jedna krecha.. ale jak zobaczylam ta jedna kreche to.. zwatpilam troche, wiem ze to za wczesnie bo testowac mialam 22 dopiero w terminie @ ale jakos tak.. dziwnie, a to mial byc tylko test co do zastrzyku... ale i tak dziwnie
Koraliczek Kochana... masz wszytskie objawy ciązy !!!
ja tez mialam na poczatku biegunke, zreszta później tez mnie dopadaly takie stany podobne do biegunki i tylko rano !!
Brzuch bolal jak na okres, tez mialam kłócie jajnikow i podwyższona temp !!! to jest bardzo wazne . Na poczatku ciązy jest ok 37 lub troszke przekracza, poźniej spada ale i tak jest wyższa niz normalnie.
Zobaczysz ze juz niedługo ujrzysz 2 kreseczki :**
ja tez mialam na poczatku biegunke, zreszta później tez mnie dopadaly takie stany podobne do biegunki i tylko rano !!
Brzuch bolal jak na okres, tez mialam kłócie jajnikow i podwyższona temp !!! to jest bardzo wazne . Na poczatku ciązy jest ok 37 lub troszke przekracza, poźniej spada ale i tak jest wyższa niz normalnie.
Zobaczysz ze juz niedługo ujrzysz 2 kreseczki :**
Koraliczku, nie ma co sie doszukiwac już objawow. Kazda z nas brzuchatek powie Ci co innego, bo tak naprawdę nasze organizmy reagują bardzo róznie na ciążę.
Ja czułam sie bardzo dobrze na początku, moze troszke pobolewał brzuszek, ale nie jak jak na okres. Piersi tym razem tez mnie od razu nie bolały (a poprzednio od poczatku) i we wczesnej ciązy mialam raczej zaparcia niz biegunkę...
to wszystko to bardzo indywidualna sprawa.
sciskam mocno kciuki &&&&& :D
Ja czułam sie bardzo dobrze na początku, moze troszke pobolewał brzuszek, ale nie jak jak na okres. Piersi tym razem tez mnie od razu nie bolały (a poprzednio od poczatku) i we wczesnej ciązy mialam raczej zaparcia niz biegunkę...
to wszystko to bardzo indywidualna sprawa.
sciskam mocno kciuki &&&&& :D
Koraliczku jak mi się udało zajść to czułam jajniki na zmianę, jak oszalałe...również przy siusianiu, ale nie zwracałam na to uwagi dopiero później kojarzyłam dolegliwości...jeszcze troszkę czasu jest, ja trzymam kciuki...a ból brzucha jest identyczny jak na @, ale u mnie był i znikał, znów się pojawiał &&& za Ciebie Kochana kciuki