Widok
Ana, najlepiej zadzwoń do lekarza i zapytaj. Mi się wydaje, że przechodziłaś dawno, bo te wartości byłyby wyższe gdyby było inaczej, ale, że nie jestem lekarzem to się upewnij:) Ja pamiętam, że mój wynik też jakiś wysoki mi się wydawał i dzwoniłam do lekarza, a on mi powiedział, że to wcale nie dużo.
Najlepiej zadzwonić i się dowiedzieć.
Najlepiej zadzwonić i się dowiedzieć.
Ana Ty bralas metforminke prawda? powiedz mi dziewcze czy po owulacji dalej ją bralas? bo ja zapomnialam na smierc zapytac czy mam ja brac czy nie bo mialam na kartce zapisane
1szy tydzien 1 tabletka
2gi tydzien 2 tabletki
3ci tydzien 3 tabletki
i nie wiem czy mam brac dalej 3 czy juz odstawic po owulacji.. bo juz 4 tydzien mi idzie a ja dalej to biore a nie mam tel do ginki bo zostawilam notes u rodzicow....
1szy tydzien 1 tabletka
2gi tydzien 2 tabletki
3ci tydzien 3 tabletki
i nie wiem czy mam brac dalej 3 czy juz odstawic po owulacji.. bo juz 4 tydzien mi idzie a ja dalej to biore a nie mam tel do ginki bo zostawilam notes u rodzicow....
Ana, ja niestety nie umiem Ci nic poradzic :/ Nie mam pojęcia jak to jest. Ja nie chorowałam ani na toxo ani na cytomegalie...
Wrzuciłam fotkę jako avatar i w galerii wiec powinna byc widoczna w duzym rozmiarze...
potem jeszcze sprawdzę, na razie szykujemy sie na wizytę, wczesniej na badania krwi i jeszcze wyniki badan prenatalnych moze uda nam sie po drodze odebrac...
do potem
Wrzuciłam fotkę jako avatar i w galerii wiec powinna byc widoczna w duzym rozmiarze...
potem jeszcze sprawdzę, na razie szykujemy sie na wizytę, wczesniej na badania krwi i jeszcze wyniki badan prenatalnych moze uda nam sie po drodze odebrac...
do potem