Widok

CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 2

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
http://forum.trojmiasto.pl/CLOSTILBEGYT-A-CIAZA-t148777,1,160.html
imageimage
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Koralik, nie wiem co powiedzieć, mogę się tylko domyślać jak się czujesz :(, ale z Ciebie dzielna dziewczyna i tak łatwo się nie poddasz. Powiem ci, że ostatnio koleżanka mi opowiadała, że oni też bardzo długo starali się o dziecko. Też przechodziła to co ty, kilka razy inseminacja, wszystko pięknie i nic. W końcu stwierdziła, że to wszystko o kant d... można rozbić, stwierdziła, że tylko in vito może pomóc. Odstawiła wszystko, postanowiła odpocząć i potem zabrać się za in vitro i w pierwszym cyklu bez wspomagaczy zaszła w ciąże. Nie zbadane są jednak wyroki boskie:).

Basieniak, twoje podejście mi się podoba "dziś nie mogę rodzić ":))

Co do wagi, to moja Lenka ważyła 2920 i moim zdaniem takie dziecko zdecydowanie łatwiej urodzić niż większe. Chociaż taka moda panuje, ze im większe tym niby lepsze. Moja Lena do dziś jest taka nie za duża i jak czasami spotykam pewną babcię z wnusią lat 2,5 i sporą nadwagą (wnusia nie babcia), to ta babcia zawsze z troską patrzy na moją córkę i mówi : " niech się Pani nie martwi na pewno jeszcze urośnie" :)))
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Koraliczku...po prostu tulę Ciebie...
imageimage
0,1 :(
Pierwsza Miłośc urodzona 12.08.2012 r Zosia :)
image
Koraliczek, i jak? i jak? i jak?
image

Młoda się wciska w krocze i to boli oraz jak czasami się wypnie albo przywali w żebro to szok, ale miejsca w sumie nie ma dużo więc tylko takie obracanie czuć - takie wzgórza twarde się robią na brzuszku. No i w sumie już nie rośnie jedynie przybiera na wadze, w sobotę miała około 2900 g, ginka chce, abym jeszcze chwilę była w ciąży, bo mała wtedy by miała ponad 3 kg czyli super, no i ponoć jest długa, ale to się okaże.
No nie chcę teraz rodzić, bo zapewne nie mam tyle sił, bo przeziębienie zabiera, no i bałabym się, że małą bym zaraziła:( no ale jeszcze mam kilka dni, a na daną chwilę się nie zapowiada na poród :D
imageimage
basieniak a jak mala? kreci sie? czy juz nie ma miejsca? teraz chyba szybko rosnie co :)
no to kuruj sie, duzo zdrowia ci wysylam :)
a ze tak zapytam rodzic nie chcesz bo chrora jestes i sie mala nie zajmiesz czy ze to moze cos zaszkodzic?
Też myślałam o nowym wątku, ale coś mi mówi, że trzeba czekać na Koraliczka :D poczekamy jeszcze...dziś nie mogę rodzić, chora jestem ;/ mam nadzieję, że na dniach mi przejdzie, młoda ma czkawki po wodzie z dużą ilością cytryny :D
imageimage
poczekajmy z nowym watkiem na mnie :D obiecalam sobie ze ten bedzie szczesliwy :) choc jest szczesliwy bo wy juz macie 2 serduszka w sobie...
Basieniak, może załóż nowy wątek przed porodem, bo ten strasznie zaczyna się otwierać :)
image
basieniak poki co... heh :) o 17 mozesz rodzic ;p
Koraliczku ja trzymam mocno, Nika wciąż w brzuszku więc wszystko wg planu:))))))))
imageimage
łooo gratuluje!!!!!!!!!
Ja sie nie udzielam w tym wątku, tylko czasem podczytuje :) no ale tak właśnie wyszło ;)
image

nulka ty w ciazy? mi sie cos chyba przywidzialo? ominelo mnie cos?
boze jaka ja zakrecona
nie robilam... nie chce sie za wczesnie rozczarowac...
Ładne macie imiona :) ja tez chce juz myslec o imionach, ubrankach, lozeczku, wózku a tu nic... wielkie nic.... Boże żeby ta beta dziś była pozytywna... ja sie chyba dziś zapłacze... przecież tyle leków.. dobry pecherzyk.. ładne parametry mojego emka... ja ładne endo, pecherzyk pękł.. no ilez mozna.. kiedy w koncu zaskoczy?
koraliczek, trzymam mocno kciuki !!!! a robilas sikacza ?
image

Roli- mi clo pomogło.... nie od razu bo dopiero 7 cykl był szczęśliwy...na początku brałam tylko clo - raz pęcherzyk róśł, raz nie a czasem przerastał.
W 6 cyklu z clo dołączyłam metformine, a w 7 i ostatnim pregnyl i
ta mieszanka zadziałała :)

powodzenia :)
image
piekne Imiona dziewczyny wymyśliłyście :)

a nasza Malutka będzie Alicja !! :)
image
aha, jade dzis na kilka dni do brata, wiec pewnie nie uda mi sie zajrzec...
Ale myslami wciaz jestem z Wami :)