Widok
kobitki zapraszam na nowy watek

http://forum.trojmiasto.pl/Re-CLOSTILBEGYT-A-CIAZA-czesc-5-t302153,1,16.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ania.. dzieki... :) mysle ze wybiore sie tam, z reszta na Ochojec mam blizej z domu jak by co, a zmienic zdanie zawsze potem moge jezlei by sie cos dzialo w czasie ciazy.

A powiem Wam bylam dzis w smyku po prezent dla siostrzenicy, z mama tak sobie spacerowalysmy po sklepie i ogladalysmy rozne rzeczy dla tych najmlodszych tez :) i nie moglam uwierzyc mama jak zobaczyla tez rzeczy to "się" obkupiła w body jakies spiochy pajacyki, buciki hehe cieplo mi sie zrobilo, przyszla babcia :) tak mi sie troche w gardle ciasno zrobilo, jak pomyslalam o tych CLO luteinie droznosci jajowodow, ile trzeba bylo przejsc by w koncu poczuc sie ciazowo..
koralik ja myślę, że powinnaś wybrać to miejsce, gdzie myślisz, że będziesz się lepiej czuła.. jeśli możesz zapisać się i w razie czego zmienić zdanie to czemu nie..
i siatkę grzechotek :D
kkasia1 ... Ja już mam stertę .. wszystkiego.
Jeden karton + trzy siatki ubranek (pajace, spodenki, rampersy, śpioszki) + podgrzewacz do butelek + 2 zmiany poszewek na posciel + ochraniacz na łóżeczko :)
Koralik, co do szpitala to skoro nie ma samych super opinii to pewnie jest przeciętny. Plusem jest to, że wszystko jest ładne i nowe :) . I to pewnie są jedyne plusy, ale zawsze jest lepiej mieć więcej niż mniej.
Tam gdzie ja będę rodzić szanse na dobrą opiekę są 50/50, szpital ponoć remontowany, bo ostatnio wyglądał tragicznie. Rodzę tam tylko ze względu na oiom.
Bombelkowa, gdańszczanki są tu w mniejszości. W innym wątku widziałam, że interesujesz się ubrankami dziecięcymi, ty już dla siebie zbierasz?
aaa :) No proszę, co za rzeczy się dowiaduje ;)
Bombelku , bo natchnełam sie kiedys na to forum jak szukalam informacji, jeszcze na czesc 1 trafiłam, kiedy nie mialam zielonego pojecia o clo i innych dopomagaczach, spodobalo mi sie tu i zostalam :P
Szpital wygląda ładnie i skoro ma tak dobre opinie, to ja bym się przeszła i porozmawiała - wybadała :)
Jakby było ok, to bym się zdecydowała na Twoim miejscu :)
Aaaa, to zmienia postac rzeczy :p
a co w takim razie robisz na trojmiejskim forum? :D
http://www.narodziny.com.pl/index.php kochane to ta klinika nad ktora mysle
Kochanie ja jestem z Zagłębia :) mieszkam obok Katowic wiec nie mam daleko :P
Koralik stamtąd jest :)
Koralik, w Katowicach chcesz rodzić?
Dziewczyny chciałam Was o coś zapytać... otóż kuzynka rodziła w prywatnej klinice ale na NFZ i mnie zacheca.. myśle o tym tak wcześnie bo tam sa zapisy i jak bym sie zdecydowala to najlepiej teraz sie zapisac...
ale sa rozne opinie w internecie, z przewagą na te dobre... Myslalam o zwyklym szpitalu ze wzgledu na to ze jak by sie cos dzialo maja oiom.. a na lubinowej nie.. tzn potrafia zadbac o bezpieczenstwo dziecka w razie problemu ale nie ma oiomu.. ale jak ciaza jest zagrozona to na Łubionowej sami tam odsylaja pacjentki...zew zgledu na ich bezpieczenstwo... moja nie jest zagrozona, przebiega prawidlowo wszystko, dlatego to rozwazam... chodzi o komfort psychiczny, dobra opieke, mily personel i słowo i normalne czyste ladne sale... Maja dobry sprzet i chwalą ich bardzo za kompetentnosc lekarzy... Mama mowi ze po tym wszystkim nalezy mi sie rodzic po ludzku... lekarze tam sa dobrzy, sprzet tez jest dobry ale tak jak mowie gdy jest problem wysylaja noworodki do szpitala obok dosłownie 100 metrow dalej na oiom... ja nie przewiduje problemow.. kiedys kobiety rodzily w domu a ja chce przez to przejsc godnie i z przyjemnoscia... to maja byc mile chwile a nie zastanawiac sie na jaką "koze" trafie w zwyklym szpitalu... i komu zaplacic... Wiem ze nie zawsze jest tak zle w zwyklym szpitalu ale u mnie w regionie ciezko to widze ze wzgledu na rozne opinie kolezanek.. jest chyba jeden szpital na ktorym bym sie zdecydowala procz tego na Łubinowej... moze podam nazwe tej kliniki zebyscie sobie zobaczyly.. Katowice, Łubiona 3, prywatna klinika ginekologiczna

mam do Was zaufanie a ja nie wiem co zrobic... podoba mi sie ten szpital a kuzynka jest zadowolona.. tez po dlugich staraniach i mekach.
Dziewczyny, zerknijcie, może któraś będzie zainteresowana :)

http://tablica.pl/oferta/sprzedam-lub-zamienie-kolekcje-gazet-dla-przyszlych-i-obecnych-mamusiek-IDE9Dr.html
kkasia no to mnie pocieszyłaś:) ale jak to moja mama zawsze mówiła: "jestem młoda bo mam małe dzieci" może i ja tak kiedyś będę mówić:):P
Witam:)
Koraliczku mała szaleje na maksa, w wanience chlapie, zaczyna do nas "mówić" - wydaje różne odgłosy, świetnie to brzmi, non stop się śmieje albo robi podkówkę jak zamierza płakać - jest rewelacyjna hehe no i całą noc śpi:D a ja wieczorami czasami jestem tak zmęczona, że mózg nie chce mi pracować:)

trzymam za lekkie porody i kolejne fasolki kciuki:)
Ana, Lena poczytajcie dla odprężenia http://forum.gazeta.pl/forum/w,585,51401962,,porod_na_wesolo_.html?s=0 :)))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry