Widok
CO MAM ZROBIC????????
sluchajcie dziewczyny,mam problem.i to dopiero wczoraj zaczelam o tym myslec.chodzi o podziekowanie dla rodzicow.wiem ze podobne watki juz byly ale mojego problemu nie odnalazlam.
moi rodzoce sa juz 15 lat po rozwodzie.z ojcem zyje roznie,nie mialam z nim kontaktu kupe lat,teraz mam ale on sie zachowuje tragicznie.mam do niego ogromny zal za to co zrobil nam przed laty.moja mamcia ulozyla sobie juz dawno zycie i jestem bardzo zwiazana z jej mezczyzna,zastapil mi ojca.troszczy sie o mnie i naprawde jest super.oczywiscie zaprosilam tez ojaca na slub i wesele.jak mam zrobic podziekowania?????mojemu ojcu tak naprawde nie mam za co dziekowac...
boje sie tego strasznie...
moi rodzoce sa juz 15 lat po rozwodzie.z ojcem zyje roznie,nie mialam z nim kontaktu kupe lat,teraz mam ale on sie zachowuje tragicznie.mam do niego ogromny zal za to co zrobil nam przed laty.moja mamcia ulozyla sobie juz dawno zycie i jestem bardzo zwiazana z jej mezczyzna,zastapil mi ojca.troszczy sie o mnie i naprawde jest super.oczywiscie zaprosilam tez ojaca na slub i wesele.jak mam zrobic podziekowania?????mojemu ojcu tak naprawde nie mam za co dziekowac...
boje sie tego strasznie...
Ja mam podobny problem, przy czym dotyczy on rodzicow mojego chlopaka. Sa kupe lat po rozwodzie a tak miedzy Bogiem a prawda to obydwoje mieli go cale zycie gleboko w powazaniu. Na slub jednak zdecydowali sie przyjsc (nie wspomne juz ze ze swoimi obecnymi wspolmalzonkami, wiec bedzie heca jak tralala) Moj chlopak powiedzial wprost, ze nie zamierza dziekowac rodzicom, bo i nie ma za co. Ja bym swoim jednak chciala podziekowac, a ze akurat kilka dni wczesniej beda obchodzic 25 rocznice slubu zadedykuje im tylko piosenke. Oficjalnie podziekuje im w domu, a po weselu dostana piekny album. Mysle, ze nie powinnas dziekowac na sali, bo moze sie to roznie skonczyc jesli tatus jest porywczy. A to ma byc przeciez Twoj dzien i nie powinnas sie niczym martwic. Podziekuj rodzicom wczesniej, przeciez nie o to chodzi zeby robic to na forum calej rodziny, ale o to zeby wiedzieli co masz w serduszku.