Widok

CO TO JEST!!!!???

Co to ma być?! Miasto wydaje niebotyczne ilości złotówek - NASZYCH pieniędzy! - na jakieś pseudonowoczesne fanaberie, które zamiast ułatwiać życie, tylko je utrudniają. Kiedyś to człowiek wsiadał do autobusu, kasował bilet i jechał. Prosto, uczciwie, zrozumiale dla każdego. A teraz co? Bilet, którego nawet nie da się skasować! Jakiś kod QR na telefonie albo świstek papieru, który trzeba gdzieś ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

znowu coś nie pasuje

Starzy ludzie muszą się dostosować do życia w 21 wieku a nie wiecznie narzekać na życie, jesśli chce ci się pisać takiewyrzuty narzekając na system fala to może niech ci się zachce nauczyć skanowania biletu, taka mentalność i tacy ludzie są zakałą polskiego społeczeństwa
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 131

Dla mnie to fake news

Ciekawe ile osób zeskanowali ten kod QR za pomocą innej aplikacji aby sprawdzić co się pod nim kryje? Wirus? Reklama? Ja kupiłam dziś bilet w automacie na przywidzkiej i był normalny bez żadnego kodu QR
popieram tę opinię 24 nie zgadzam się z tą opinią 6

Wazne ze kaska leci

Znajomym. Jak mewo.
popieram tę opinię 42 nie zgadzam się z tą opinią 3

Kiedyś, może będziesz starym,

ale będziesz też niedowidzącym. Mój dziadek ( 82 lata ) używa telefon z wielkimi cyframi i klawiszem SOS. Tobie egoisto grozi coś gorszego, bo ślepota na ludzką krzywdę się zemści.
popieram tę opinię 37 nie zgadzam się z tą opinią 2

Kpina

Zagłosuj jeszcze na Trzaskowskiego i będzie piękniej !!!!
popieram tę opinię 38 nie zgadzam się z tą opinią 25

Dokładnie, to jest clue programu.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 12

To tak się da? :O
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 15

Jak lalunia umie wklejać do portalu teksty.

To i też ogarnie przyłożenie karty bankomatowej do czytnika. Ale jak jest pieniaczem to pisze dla zasady pomieszania w szklance patykiem do grilla.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 22

Chodź piechotą dla zdrowia.

Nikt nikomu nie karze korzystać z komunikacji miejskiej.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 14

Człowieku czy ty rozumiesz co piszesz?Fala ogarnia,powiadasz.Dobry żart.Rozumiem,że tam pracujesz dlatego tak chwalisz.
popieram tę opinię 35 nie zgadzam się z tą opinią 4

Ja używam ,jeżdżę komunikacją sporadycznie i nie potrzebuję jakiś smiesznych niedziałajacych aplikacji.
popieram tę opinię 47 nie zgadzam się z tą opinią 1

Innych miast? To portal Trójmiasto i inne miasta mnie nie obchodzą.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 1

I nie musisz jej mieć. Możesz ładować zwykle bilety
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 17

No właśnie Trójmiasta. Fala jest nie tylko w Gdańsku
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7

Gwarantuję ci że ci starsi lepiej ogarniają niż młodzi bo czytają i interesują się czymś więcej niż czubkiem własnego nosa
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 8

Czyli też nie używa biletów bo nie musi
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 14
do góry