Widok

CO TO JEST!!!!???

Co to ma być?! Miasto wydaje niebotyczne ilości złotówek - NASZYCH pieniędzy! - na jakieś pseudonowoczesne fanaberie, które zamiast ułatwiać życie, tylko je utrudniają. Kiedyś to człowiek wsiadał do autobusu, kasował bilet i jechał. Prosto, uczciwie, zrozumiale dla każdego. A teraz co? Bilet, którego nawet nie da się skasować! Jakiś kod QR na telefonie albo świstek papieru, który trzeba gdzieś ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ciekawe bo

Ja ostatnio jechałam tramwajem i nie miałam problemu z przyłożeniem karty bankomatowej do urządzenia Fali. 5 sek i bilet zakupiony.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 32

Jakdojade

Nie lepiej korzystać już z Jakdojade i kupować bilet kiedy chcesz i gdzie chcesz ?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 17

Biletomat za ostatnia wiata

na Dworcu Glownym, tam zdobedziesz taka nowinke
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

umiesz czytac?
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 4

niech zgadne, ktos nie ogarna ze trzeba kasowac bilet po wejsciu do pojazdu i dosta albo prawie dosta mandat?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 16

to akurat prawda, beznadzieja z tymi qr codami
mozna jak we wrocawiu, kasujesz wpisujac numer boczny pojazdu
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

21 wiek a miesiecznego nie doladujesz w automacie

Stary nie dzala karta fala nie dzala . Co to ma byc? To jakieś stolec nie system.
popieram tę opinię 34 nie zgadzam się z tą opinią 0

oczywiscie ze fala dziaa, zauwazyliscie ze nagle znikney posty o mevo i trole zmieniy temat?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 18

nie, kierowcy maja przewaznie problem jak nie umieja go uzywac
powiedz mi dlaczego dotyczy to cay czas tych samych osób? wystarczy sprawdzic na bazie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 24

Na pewno jesteś z tej samej planety? Fala działa. Dobry rechot.
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 3

Dlatego ma w d komunikację miejską

I jeżdżę swoim samochodem tak jak chcę kiedy chcę i gdzie tylko chcę. Nigdy nie wsiądę w zbiorkom. Uważam że to powinno być zlikwidowane bo tylko kasę w błoto wywalają
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 10

A brak wygody? Rzecza ktora czesto jest pomijana w nowoczesnych systemach to UX - bo malo jest dobrych specjalistow, a do tego zwieksza to koszt. Fala to takie wlasnie "super pomysły" bez a analizy na prostote użytkowania.

Trochę jak QR w autobusach w warszawie, ktore trzeba skanowac jak sobie kupisz bilet w apce - no bardzo glupie rozwiazanie, ale ktoś to zawsze będzie bronił, jakby nie mozna bylo kliknac kasowania w apce
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nawet kierowcy autobusu mają problemy z tym systemem, że w czasie jazdy się resetuje i trzeba się na nowo logować.
popieram tę opinię 25 nie zgadzam się z tą opinią 1

Tak zagłosuje.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 6

Kupujesz papierowe i kasujesz
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

Czyli też nie używa biletów bo nie musi
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 14

Gwarantuję ci że ci starsi lepiej ogarniają niż młodzi bo czytają i interesują się czymś więcej niż czubkiem własnego nosa
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 8
do góry