Widok

CO TO JEST!!!!???

Co to ma być?! Miasto wydaje niebotyczne ilości złotówek - NASZYCH pieniędzy! - na jakieś pseudonowoczesne fanaberie, które zamiast ułatwiać życie, tylko je utrudniają. Kiedyś to człowiek wsiadał do autobusu, kasował bilet i jechał. Prosto, uczciwie, zrozumiale dla każdego. A teraz co? Bilet, którego nawet nie da się skasować! Jakiś kod QR na telefonie albo świstek papieru, który trzeba gdzieś ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

A co z osobami starszymi, niepełnosprawnymi w różnym stopniu, nie mającymi dostępu do aplikacji lub po prostu z osobami które chcą normalnie kupić bilet i skasować.
Trzeba brać pod uwagę ludzi, a nie tylko technologię. Zza biurka wszystko wygląda inaczej niż w rzeczywistości.
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 0

to przecytaj ;) a nie mądrości piszesz ze to bilet...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Pisowski kozak

Słychać wycie znakomicie
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Przyłożyłeś choć raz ten kod qr na bilecie do czytnika, mądralo?

Załapuje po dwóch minutach i 15-20 próbach. To nie jest normalne. Szajsu nie da się wybronić.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Na południu Francji kupuję bilety u kierowcy, wygoda

Płacę kartą.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Na Przymorzu na kilkanaście przystanków w mojej okolicy

Biletomaty są trzy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

I dobrze, bo nowoczesność to nic dobrego

Samzagłada.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Skutek uboczny nowoczesności w starożytnej Polsce

Nałożenie czegoś niebezpiecznego na stare śmieci, stwarzanie pozorów, faktycznie oszustów, licwiarzy, hochsztaplerów wysyp ogromny zgadzam się z autorem pisanego tekstu.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

1 maja kupując bilet też otrzymałam taki. Myślę trudno, jakoś to skasuje. Wsiadam do autobusu lini 132 a tam niespodzianka, falomaty wyłączone... I jak w takiej sytuacji skasować bilet?
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

System fala to ściema. Ludzie nie wiedzą jak to obsługiwać albo zwyczajnie nie działa. Słyszałam jak klną i wyzywają. I wcale się nie dziwię!!
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 2

No właśnie! A zamiast ludziom pomuc to się utrudnia życie
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

Elektorat

Ile w Tobie pogardy przez ośmieszanie starszych ludzi, radzę nie zapomnieć że czas upływa, a przy okazji i i umysł zaczyna szwankować z różnych powodow. Nie jestem gapami futrowana, ale czasami to nie pojmuje tych nowości. Życzę dobrego umysłu do końca życia, aby nikt nie nazwał Ciebie Pisowskim elektoratem.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Porciak 54 rocznik

Ważne że most siennicki tonie że na marsz równości LGBT kasa była a ja staruch nie mogłem do domu wrócić rewizję dostęp do tramwaju eskaemki autobusu nie ale był uśmiech słoneczny Dupiewicz
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Nooo

No i?nie każdy ma 17...20...40...lat
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry