Widok

CO TO JEST!!!!???

Co to ma być?! Miasto wydaje niebotyczne ilości złotówek - NASZYCH pieniędzy! - na jakieś pseudonowoczesne fanaberie, które zamiast ułatwiać życie, tylko je utrudniają. Kiedyś to człowiek wsiadał do autobusu, kasował bilet i jechał. Prosto, uczciwie, zrozumiale dla każdego. A teraz co? Bilet, którego nawet nie da się skasować! Jakiś kod QR na telefonie albo świstek papieru, który trzeba gdzieś ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

A czy ja muszę i mam obowiązek posiadania smartfona, podłączenia go do internetu i noszenia go wszędzie? Gdzie to jest zapisane i przez kogo? To jest jakiś terror. Dla mnie "spokój" oznacza kupno normalnego biletu i skasowanie go w kasowniku, nie potrzebuję dodatkowych urządzeń, aplikacji, kont, haseł do każdej najbardziej banalnej czynności, do tej pory wystarczał mi mózg.
popieram tę opinię 105 nie zgadzam się z tą opinią 10

Nawet, jak super system zadziała, to jest to niewygodne.
Mam bilet trzymany w kieszeni/ portfelu/etc. i nie wiem, czy był już użyty czy też nie.
A dowiem się dopiero, jak go użyję.....czyli mogę zostać bez biletu, albo muszę mieć dwie kieszonki: na bilety nowe i ten, na którym aktualnie jadę i uważać, do której gdzie wkładam użyty bilet.
popieram tę opinię 75 nie zgadzam się z tą opinią 4

Wszyscy wyborcy tuska tak mówią

Wyborcy pisu pewnie ja wybrali! Ale to PO to pewnie sfałszowali wybory.
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 12

To na ile sposobów będzie można kupić bilet w Gdańsku? Czy kasowniki znikną (albo czy już zniknęły?)?
popieram tę opinię 66 nie zgadzam się z tą opinią 3

Glosujcie dalej na POpapraną Dulkiewicz

A będzie tylko gorzej :)) szeroki uśmiech ekipa!
popieram tę opinię 160 nie zgadzam się z tą opinią 48

Po co wy się bawicie w te bilety, falomaty i inne wynalazki

Nie prościej kupić bilet np w jak dojadę i mieć spokój?
popieram tę opinię 72 nie zgadzam się z tą opinią 74

i niema winnych
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 1

ja nie glosowalem na tego parszywego oszusta
popieram tę opinię 44 nie zgadzam się z tą opinią 22

to jest kolejne skomplikwanie systemu

bilet wygladajcy tak samo jak zwykly, takiej samej wielkosci i tylko malym druczkiem napisane ze trzeba go zeskanowac a nie kasowac. abusurd
popieram tę opinię 73 nie zgadzam się z tą opinią 3

A mi to lotto

Wyborcy tuska ja wybrali, to niech teraz płacą na jej fanaberie
popieram tę opinię 29 nie zgadzam się z tą opinią 47

Jesli nawet nie raczyles przeczytac to nie badz taki hop do krzodu bo ci z tylu zabraknie
popieram tę opinię 53 nie zgadzam się z tą opinią 22

Wszystkie tradycyjne pomarańczowe kasowniki zostaną usunięte i zostaną tylko czytniki i falomaty.

Bilety będą kasowane jedynie przez czytnik QR w fali ( co moim zdaniem jest abstrakcją, bo jak udowodnię, że skasowałem bilet jeżeli system nawali?) Ktoś kto tą falę zatwierdził powinien za to beknąć.
popieram tę opinię 288 nie zgadzam się z tą opinią 7

Nie chce mi się czytać całości

Ale to jest bilet miejski
popieram tę opinię 104 nie zgadzam się z tą opinią 164

Ona dobrze prawi

To co system fala robi z tym miastem to jest niewiarygodne. Tyle pieniedzy w błoto ile pieniedzedzy POszlo na update softa dla tych przestarzalych to sie w głowie nie miesci normalnie
popieram tę opinię 652 nie zgadzam się z tą opinią 43
do góry