Widok

CUKIERNIA TIRAMISSU

Witam, czy ktoś zna wyroby tej cukierni?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
To juz wiemy kto tak wałkuje temat Tiramisu :)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mówcie i piszcie co chcecie, ale chlebek z Jancy jest naprawdę ekstra! Właśnie konsumuję ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
pocalujcie sie wszyscy gdzies
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4
prawda jest taka ze kazdy chce duzo i niewiadomo co ale kazdy sciska portfel jak ma zaplacic 5 gr wiecej .ludzie o co chodzi ? sa biedronki gdzie chleb razowy nawet obok razowego nie lezal a tam panie mile i zawsze mowia i robia to samo :} sama kupuje chleb w kartuzach u jancy na rondzie i jakos mi nie przeszkadza ze w sezonie zimowym na podlodze stoi woda ..bo przeciez przyszlam po chleb a nie sprawdzac czy jest czysto.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Co do tiramissu.
warto zapytać właścicieli dlaczego w baninie chleb jest 30 procent droższy niż w sklepie w bojanie. Ten sam chleb - ta sama piekarnia.
ciekawe jak to wytłumaczą ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
właściciele maja prawo do ustalania cen pieczywa
wątpię, żeby piekarnia im narzucała konkretna cenę.
pieczyno może być ale ciasta znudziło mnie ciągle to samo.... i niezbyt dobre... i drogie!!
słyszałam ze niedługo będzie otwarta nowa cukiernia- piekarnia
spamer z konkurencji (~xxx)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
kurcze ja nie lubie kupowac chleba z tiramissu bo ile by nie kupić tyle zejdzie taki dobry i gdzie w tym wszystkim oszczednosc :D
inne piekarnie moga sie schowac, dla mnie ten chlebek jest najlepszy, a obsluga i czystosc podlogi w zimie mi lata
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
SPAM JAK NIC przestań się reklamować mam gdzieś tę cukiernię
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
reszpel czyli co ekspedientki mozna obrzucac niewybrednymi komentami, a jak juz ktos napisze ze chleb maja dobry to spam?
moze nie wesz wszedzie pseudoreklamy paranoje sie leczy :P
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
ktoś tu się boi konkurencji...??? :P
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
najpierw co chwila pojawiały się negatywne wpisy na temat sklepu w Rębiechowie, a teraz co chwila o Tiramisu. Ktoś bierze takie bajki na serio? Płacą za pisanie takich bzdur?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3
to nie jest bzdura tylko prawda ...
ciężko przyznać się do błędu...
nie negatywne do cukierni tylko tego debilnego tematu !!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Kupowaliśmy chlebek z cukierni Tiramisu w Wejherowie.Zawsze na zapas,mroziliśmy.Chlebek super,ale od pewnego czasu przestaliśmy.Chleb czysty np.wiejski z makiem a w środku nieznane dziwne czarne ziarenka,pestki. Espedientki poinformowane,miały sie dowiedzieć przyczyn zanieczyszczenia.Brak informacji i oburzenie.Jaka szkoda,ponieważ chlebek smaczny,ale nie jesteśmy w stanie wydłubywać z kanapek .....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
My również kupujemy w tiramisu w Wejherowie przy ulicy Rzeźnickiej. Jeśli chodzi o chleb jest rewelacyjny i bezkonkurencyjny. Ciasto najlepsze na świecie! Obsługa zawsze uśmiechnięta i zabiegana jak na maratonie - pewno dlatego takie szczuplutkie! Sklep zawsze czysty i pachnie w nim chlebkiem. No a jeśli chodzi o dostępność pieczywa o 17, to kto do licha chodzi po pieczywo o tej godzinie? Kto rano wstaje temu Pan Bóg daje ;-)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6
a jaki to ma związek z cukiernia w Baninie i jej obsługą?
Chodzi mi o osobę o niku KLIENCI
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Nie ma chleba wiejskiego z makiem :p jest duży mak i mały mak ;)
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0
Niestety znam, kilka razy zdarzyło mi się kupić ich wyroby z pleśnią. Jak można sprzedawać coś takiego. Fuj...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Inne tematy z forum Banino

Ozonowanie domu (15 odpowiedzi)

Witam wszystkich.Moje dziecko ma alergię i lekarz doradził mi aby co jakiś czas przeprowadzać...

do góry