Widok

CV ze zdjęciem do roznoszenia ulotek?

Dobrze, że listu motywacyjnego nie trzeba :)
http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/do-kolportazu-materialow-reklamowych-morena-ogl4506267.html
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
hehe masakra. Dobrze ze 3 jezykow nie trzeba znac.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
"Praca będzie sprawdzana na bieżąco. W razie nieprawidłowości nie wypłącimy całości należnych pieniędzy."

takie cos to juz powinno byc karane! Kwestia umowną mogą być te nieprawidłowości. Doczepia sie do byle czego i juz po wypalacie. Polityka...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jeżeli będzie umowa o dzieło lub zlecenie to jak najbardziej mają do tego prawo. Oczywiście inna kwestia co zostanie uznane za nieprawidłowość, ale takie rzeczy powinny być określone w umowie (a przynajmniej opisane to, w jaki sposób praca powinna zostać wykonana).
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
To jeszcze nic. Niedawno znalazłam na trojmiasto.pl ogłoszenie gdzie szukano pani do pracy w szalecie miejskim. Wymagany był list motywacyjny :/
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
do ciasteczek Fornetti które są w prawie każdym większym markecie trzeba złożyć cv ist motywacyjny + zdjęcie calej sylwetki ciała :D
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
pewnie żeby mogli zobaczyć po miesiącu czy Ty po kryjomu te ciasteczka zjadasz :D
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Albo wybierają najchudsze by klient myślał że jak będzie jadł te ciasteczka to nie przytyje ;P
image image

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
pracodawca który w czasie rozmowy ma różaniec i nim się popisuje to dopiero hipokryta gdy chodzi o roznoszenie ulotek
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Praca

Ile za sprzątanie? (56 odpowiedzi)

Wiem, że taki watek się pojawiał kilka razy, ale dość dawno. Chciałbym wiedzieć, ile zapłacić za...

Stres w pracy (36 odpowiedzi)

Czy Wasza praca też jets tak stresująca jak moja? Ostatnio mam wrażenie, że kazdy zawód wiąże sie...

Praca K2 Dystrybucje (33 odpowiedzi)

Czy ktoś wie co to jest warto tam iść na rozmowę ?

do góry