Widok

CYMBELINE odkupie suknie

Kupię Temat dostępny też na forum:
jesli ktoras z Was bedzie miala na sprzedaz sukienke firmy cymbeline model:
E.DAYLICE , SALINE, DOUCEUR lub HOUORINE to jestem BARDZO chetna :)
slub mam miec w sierpniu, wiec jakis miesiac wczesniej musze ja miec aby moc ja delikatnie przerobic
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
witam
mam do sprzedania daylice kolor naturalny, welon gratis
suknia była założona tylko raz i można ją przymierzyć w Opolu.
suknia na metce ma rozmiar 40, ale ja nosze 38 i jest na wzrost 164 cm.
cena 3000 zł
honoratajopa@tlen.pl
tel. 600 11 78 63
ja również jestem zainteresowana suknią Cymbeline Dynastie - prosiłabym o kontakt, informacje pod iguanaiguana@wp.pl
witam mam do sprzedania taką suknie o jaką ci chodzi slub miałam 31 lipca, jest wyczyszczona jesli jestes zainteresowana podaje meila asiekierczak@op.pl
witam mama do sprzedania suknie cymbeline Dalyce rozmiar 36 kolor lekki ecru , slub mialam 31 lipca suknia jest bez uszkodzeń zainteresownych prosze o kontakt meil asiekierczak@op.pl tel. 796717178
witam :) jestem zainteresowana kupnem sukni z salonu Cymbeline, model cybella, rozmiar 40/42/44.
podaję maila: sab21@wp.pl

Pozdrawiam :)
Ja również poszukuję sukni cymbeline, model nie jest na razie ważny:)
rozm. 36 na wzrost 160 cm + ok.6- 8 cm obcas.

Mój adres:meluzynka8@wp.pl
A ja mam do sprzedania Cymbeline Dantec rozmiar 36. Ja mam 158 wzrostu a obcas miałam ok 6 cm, myślę, że mogłaby pasować... Trzeba by było przymierzyć. Jeśli ten model się podoba to zapraszam:)
Adres mailowy: monp@op.pl
INFORMUJĘ, ŻE SUKIENKA JUŻ DAWNO ZOSTAŁA SPRZEDANA
witam
zamowilam suknie Cymbeline ECOSSE, z checia odsprzedam po 9.07.2011, piszcie agakozak1986@o2.pl
dodam, ze mam 162cm wzrostu
Mam do sprzedania model Bruand, rozmiar 36 z możliwością regulacji na ok. 165 cm wzrostu plus obcas 7-9 cm, kolor ecru. Kupiona we Wrocławiu za zamówienie w zeszłym roku, w kolekcji 2011 model ECUYERE jest prawie identyczny - różnią się tylko kwiatem ozdobnym na biodrze. Suknie cudo, żadne zdjęcia nie oddają jej uroku, ja weszłam do salonu z zamiarem kupna innego modelu, wyszłam z tym :) Zapraszam do kupna, cena 2000 zł. Pozdrawiam.
witam, ja z checia odkupilabym suknie cymbeline daylice, rozmiar 38, w salonie uszycie jej kosztuje 2970zl w salonie we wroclawiu, wiec prosze o ewentualne realne ceny. jak juz wspomnialam jestem z wrocławia. moj mail to: wichuraa@gmail.com prosze o odpowiedz, pozdrawiam
oryginalna suknia w salonie kosztuje 5.400,00. nie ma znaczenia w jakim mieście. ja mam daylice rozm. 36-38. mogę ja sprzedac w połowie ceny, min. 2.500,00.
Witam , ja tez szukałam tych modeli sukienki na swoj slub, ceny orginalnych Cymbeline byly bardzo wysokie, w polskim salonie znalazlam coś podobnego, sukienka jest naprawde piekna, zapraszam do obejrzenia i chetnych do zakupu
http://forum.trojmiasto.pl/Piekna-suknia-z-kolecji-MS-Moda-Lis-szuka-nowej-wlascicielki-Goraco-zapraszam-t194858,1,11.html
Ja nadal mam na sprzedaż Douceur Cymbeline, piekna w stanie idealnym, założona tylko raz. Mój mail: amajcherczyk@gazeta.pl.
witam, bede miala do odsprzedania suknie cymbeline daylice/ espera po 09.07.2011r. rozm. 36.

kupię suknię cymbeline daylice espera

kupię suknię cymbeline daylice espera
rozmiar polski 36 francuski 38
kolor kolor - ivory

w miarę przystępnej cenie
prosze o kontakt

venezia84@o2.pl
Ja również poszukuję model cymbeline baker lub dolly 38
eli_lemka@op.pl
Hej ja mam do odsprzedania tę sukienkę, wesele miałam 22 maja 2010r. i jakoś nie mogłam się zmusić do jej sprzedaży ale kiedyś trzeba. Ja mam 165cm wzrostu ale maiłam do tego szpilki na 10cm obcasie, a wymiary to 88,60, 89 ale da się ja powiększyć lub jeszcze zmniejszyć.
Witajcie,
jestem zainteresowana odkupieniem sukni Cybmeline Daylice / Espera:

kolor: najlepiej ivory, ale rozważam też biel
rozmiar 36 (max.38)
wzrost 171 + 5-7cm

W mailu proszę o info:
proponowana cena
lokalizacja gdzie można obejrzeć/przymierzyć suknię
inne dodatkowe informacje (jaki stan, która właścicielka, czy szyta czy z salonu itp.)

proszę o kontakt mailowy:
dachu_waw(małpa)o2.pl

pozdrawiam,
Agnieszka
do góry