Widok

CZERWCOWE mamuski 2010r.

Witam!!!
Pozwole sobie rozpocząć nowy wątek przyszłych mamusiek mających termin w czerwcu 2010r. Wcześniej terminmiałam na maja i tam też klikałam z innymi przyszłymi mamuśkami , gdyż pierwszy lekarz pomylił sie z terminem. Było miło i sympatycznie, więc warto kontynuować czerwcowy wątek:) Zapraszam i pozdrawiam :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ogłaszam wszem i wobec poczekam do 10tc i powiem. Dziękuję raz jeszcze.
A jak dziewczyny się czujecie??
Ciekawe czy ktoś do nas jeszcze dołączy... Mam nadzieję, że tak :)
Pozdrowionka:)
Nie ma was :(??
Hop hoooop :)
Ja akurat dzisiaj pierwszy dzień bez no-spy! kończy mi się właśnie 13tc i chyba dostałam taki prezent od mojego Ludzika :) Teraz zamiast delikatnych bóli mam kłucie spowodowane rozciągającymi się więzadłami albo naciskiem Ludzika na mój pęcherz moczowy - tak stwierdził wczoraj lekarz :) Co prawda z apetytem ciężko, ale przynajmniej nie przybywa mi dodatkowych kg. Jejku, oby tak dalej :)
a taka końcówka maja też się łapie??
wiper witaj, to jednak jestes. :-)) gratulacje
a jestem :)

siedzę w domu z małą bo chora i tak sobie zajrzałam z nudów :)
Cześć Dziewczyny.
Ja mam termin na 11 czerwca. Byłam u lekarza na początku października, ale jeszcze nikogo nie było widać.
Od samego początku czuję się bardzo źle. Bóle podbrzusza, piersi, wrażliwość na zapachy, brak apetytu i w dodatku wymioty oraz bóle głowy. Co bym nie zjadła to zaraz biegałam do toalety. Organizm był już tak osłabiony, że trafiłam na kilka dni do szpitala. Dziś jesteśmy już w domciu i dochodzimy do siebie.

A co tam u WAS?

ja kończe 8 tydzień, wzięłam 3 dni zwolnienia, wszyscy u mnie w pracy chorzy i bałam się że sie zaraże.
Cały czas czuje się normalnie, tylko od czasu do czasu boli mnie brzuch, ale no-spy nie biorę, cycki cały czas tak samo bolą.
Chodzę 3 razy w tygodniu na basen i chce chodzić ile się da!
Pozdrawiam cieplutko!
No jasne- końcówka maja jak najbardziej :) Zapraszamy i gratulujemy :)
Hej Doris:)
Ja te z mam termin na 11 czerwca :)
Ja juz czuję sie lepiej, wieczory sącieżkie. Do tej pory mdłości cały dzień, teraz tylko wieczorami. Brzuch juz mnie nie kłuje, często boli mnie głowa :( To chyba przez tą pogodę, no ale cóż wytrzymam dla mojej fasolki :)
Ju nie moge się doczekać 9 listopada jak spotkamy się znów na ekranie monitora u pana doktora :)
Dobrze, że już wyszłaś ze szpitala. Ja jak nawet jest mi nie dobrze to próbuje coś zjeść i wtedy jakoś chwilowo przechodzi. Doris a do kogo chodzisz ??
Trzymam kciuki za nas wszystkie :)
A jak się zakłada te suwaczki ;/??
wpisz w googlach SUWACZEK, wejdz na jakąś ze stron, tam krok po kroku podajesz jak ma wygladac Twoj suwaczek, co ma na nim byc etc. Jak jest juz cały zrobiony pojawia się link. Musisz zalogowac sie na forum, wejsc do swojego profilu i tam go skopiowac. Zaraz zobacze w którym okienku...
w okienku SYGNATURA, jak zrobisz wyślij, to pod tym oknem z Sygnatura powinien pojawic sie podglad suwaczka, jak nie pojawil sie - znaczy ze zły link. Nie kazde strony generują linki do tego forum, jak za 2 razem trafiłam. Powodzenia:)
Ja nadal jestem od siebie. Gdy byłam w szpitalu zrobiono mi USG. Lekarka spytała o: co na ostatniej wizycie mówił mi lekarz prowadzący na temat tej ciąży. Ogólnie lekarz prowadzący nie powiedział nic konkretnego bo było za wcześnie. Teraz przestraszyłam się, że coś jest nie tak. Pani doktor nie chciała nic powiedzieć. Poszliśmy na inne, nowsze USG. Długo to trwało, w końcu się dowiedziałam. Nadal nie potrafię sobie tego wszystkiego poukładać. Z jednej strony szczęście, z drugiej obawa czy się uda, a to wszystko miesza się z myślą jak sobie poradzę z TROJACZKAMI.
Obawa o to czy cała Trójka przetrwa. Najważniejsze jest pierwsze 12 tygodni. Na kolejnej wizycie może okazać się, że jest już tylko dwoje lub jedno....
Ja już widziałam moje 3 maluszki. Są urocze i wierzę, że są wystarczająco sile.

Dorcis TROJACZKI??? No to gratulacje!!! Napewno dacie sobie radę, oby dla wszystkich fasolek starczyło Ciebie:) Trzymam kciuki z calego serducha. Bedzie dobrze, innej myśli nie dopuszczaj dosiebie:) Buziaki i tymczasem :)
o rety trojaczki!!!!
ja co prawda nie czerwcówka, ale czasem podczytuje Wasz wątek:)
gratulacje Dorcis!!!!
trzymam kciuki za Twoje 3 fasoleczki:-D
Dorcis gratulacje! bedzie dobrze i urodzisz troje ślicznych i zdrowych dzieci :*
W ogole to moim marzeniem były bliźniaki, u mnie w rodzinie jest ich sporo i myślałam ze nam tez sie uda ;)
3oko może następnym razem :) Nic straconego ;)
Dzięki Dziewczyny.

A jak tam Wasze dolegliwości.
W szpitalu na mdłości i wymioty wszyscy lekarze polecali oryginalną coca cole i lokomotiw - ponoć działa ;)

hej dziewczyny :) ja dziś robiłam test i wyszedł pozytywny więc są spore szanse, że do Was dołączę :) w tyg pójdę jeszcze na betę aby wszystko potwierdzi. Mam pytanie jakiego lekarza z Gdyni polecacie?