Widok
CZERWCOWE mamuski 2010r.
Witam!!!
Pozwole sobie rozpocząć nowy wątek przyszłych mamusiek mających termin w czerwcu 2010r. Wcześniej terminmiałam na maja i tam też klikałam z innymi przyszłymi mamuśkami , gdyż pierwszy lekarz pomylił sie z terminem. Było miło i sympatycznie, więc warto kontynuować czerwcowy wątek:) Zapraszam i pozdrawiam :)
Pozwole sobie rozpocząć nowy wątek przyszłych mamusiek mających termin w czerwcu 2010r. Wcześniej terminmiałam na maja i tam też klikałam z innymi przyszłymi mamuśkami , gdyż pierwszy lekarz pomylił sie z terminem. Było miło i sympatycznie, więc warto kontynuować czerwcowy wątek:) Zapraszam i pozdrawiam :)
Witam ~Mimii, ja mam termin prawdopodobnie na 6 czerwca więc to sam początek, na usg idę w piątek ale robiłam już dwa razy betę i wygląda to wszystko super. Jakoś na razie nie mogę uwierzyć w ciążę bo staralismy się 4 miesiące i w koncu się udało. Na pewno jak zobacze na usg bijące serduszko to będę bardziej pewna. Na razie nic mi nie dolaga oprócz bolących piersi i minimalnych mdłości na zapachy ale to na razie nic w porównaniu z pierwszą ciążą :-)
Pozdrwiam
Pozdrwiam
Kamila, ja też mam termin na 6 czerwca, bylam na usg 2 tygodnie temu ale nic nie moglismy znaleźć, beta rośnie oszałamiająco:) w piątek ide na kolejne usg i mam nadzieje ze bede juz miala pierwsze zdjecie naszego bobo :)
Mi również nic nie dolega oprócz bólu piersi, jestem również bardzo wyczulona na zapachy.
Pozdrawiam wszystkie czerwcowe mamusie!
Mi również nic nie dolega oprócz bólu piersi, jestem również bardzo wyczulona na zapachy.
Pozdrawiam wszystkie czerwcowe mamusie!
Fajnie, że się rozrastamy :D Witam Was wszystkie bardzo serdecznie :) No moje dolegliwości pomalutku jakoś sie zmniejszają choć moj lekarz powiedział że pkt kulminacyjny będzie w 10tc ;> Oby w tej kwestii sie pomylił hehe :) Następną wizytę mam 9.11 wtedy też zobaczę poraz drugi moją kruszynkę- jej serduszko za pierwszym razem jak je zobaczyłam-przecudowne uczucie :) Nie mogę sie już następnego z nią spotkania oko w oko ;)
Gratuluję Wam wszystkim- i sobie też :D no i obyśmy wszystkie dotrwały w zdrowiu do rzwiązania, które co prawda za jakiś czas ale warto już trzymać kciuki by było wszystko dobrze i znami i z naszymi Fasolkami :)
Pozdrowionka :)
Gratuluję Wam wszystkim- i sobie też :D no i obyśmy wszystkie dotrwały w zdrowiu do rzwiązania, które co prawda za jakiś czas ale warto już trzymać kciuki by było wszystko dobrze i znami i z naszymi Fasolkami :)
Pozdrowionka :)
hej Dziewczyny:)
ja niestety do Was nie dołączę, miałam zrobić test, ale nie musiałam bo dostałam okres, więc nadzieja prysła chlip chlip:-(
no cóż trzeba próbować dalej, może będę w lipcóweczkach hihi;)
zaczynamy 4 miesiąc starań. To jeszcze nie tak źle, o pierwsze dziecko staraliśmy się 5 miesięcy.
pozdrawiam gorąco i gratuluję Wszystkim nowym Mamusiom!!!:-D
ja niestety do Was nie dołączę, miałam zrobić test, ale nie musiałam bo dostałam okres, więc nadzieja prysła chlip chlip:-(
no cóż trzeba próbować dalej, może będę w lipcóweczkach hihi;)
zaczynamy 4 miesiąc starań. To jeszcze nie tak źle, o pierwsze dziecko staraliśmy się 5 miesięcy.
pozdrawiam gorąco i gratuluję Wszystkim nowym Mamusiom!!!:-D
Hej dziewczyny, coś kiepsko tu piszecie :-) Rozkręcajcie się bo lubię Was czytać :-).
~Mimii na kiedy masz termin bo w sumie tylko Ty nie podałaś.
W sumie jest nas na razie 5 mam nadzieję że w ciągu miesiąca nas przybędzie :-) Na wiosnę zawsze dużo dzieci się rodzi.
Dzisiaj idę na pierwsze usg zobaczyć czy moja fasolka dobrze się ma bo jak na razie to tak do końca nie mogę uwierzyć że jestem w ciąży dopuki nie zobacze serduszka.
Pozdrawiam
~Mimii na kiedy masz termin bo w sumie tylko Ty nie podałaś.
W sumie jest nas na razie 5 mam nadzieję że w ciągu miesiąca nas przybędzie :-) Na wiosnę zawsze dużo dzieci się rodzi.
Dzisiaj idę na pierwsze usg zobaczyć czy moja fasolka dobrze się ma bo jak na razie to tak do końca nie mogę uwierzyć że jestem w ciąży dopuki nie zobacze serduszka.
Pozdrawiam