Widok

CZERWCOWE mamuski 2010r.

Witam!!!
Pozwole sobie rozpocząć nowy wątek przyszłych mamusiek mających termin w czerwcu 2010r. Wcześniej terminmiałam na maja i tam też klikałam z innymi przyszłymi mamuśkami , gdyż pierwszy lekarz pomylił sie z terminem. Było miło i sympatycznie, więc warto kontynuować czerwcowy wątek:) Zapraszam i pozdrawiam :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja nie wymiotuję ale mdłości mam przeokropne:)
całe szczęście że już poranne mi przeszły i zostały tylko popołudniowe
Weekend chyba sprzyja naszym nieobecnością :( Pewnie wyjechałyscie na 1listopada. Takze wracajcie cało i zdrowo :)
Czesc dziewczynki, nie bylo mnie pare dni a tu takie zmiany! Witam wszystkie nowe mamusie:)

Ja cały czas nie mam żadnych nudności, nie rzygam - nic a nic.
Czasem mnie podoblewa podbrzusze, ale mój gin powiedział ze to normalne i mam brac nospe, na razie wytrzymuje bez tabletek i oby tak dalej.

Słuchajcie, w którym tygodniu zaczyna być widoczny brzuszek? Ide na sylwestra na bal przebierańców i każdy ma sie przebrać za postać z bajki - nie wiem czy 31.12 bede bardziej przypominać Fione z III częsci "Shreka" czy królewne.... Może dziewczyny które już mają dzidzie mi odpowiedzą???

Nie byłam jeszcze razem z mezem na usg, chce go zabrać dopiero przed świętami :)
oj, widze ze nowy wątek jest, to to przekopiuje:)
Witajcie wszytskie mamusie :-)

Ja mdłosći miewm raczej znośne (takie z głodu, wiec jak coś zjem to raczej przechodzi) ale za to mogłabym cały czas spać! W weeknd spałam w dzień po 2-3 a potem wieczorem ok. 21.00 już zasypiałam ponownie :-) No i już dzisiaj musiałąm założyć stanik o rozmiar wększy... Zobaczymy co to będzie!

Nie mogę się doczekać swojej wiztyty u gn. na któą zamirzam zabrać swojego mezusia, ael jeszcze sie zastnawię czy wezmę go do gabinetu jeśli usg będzie dopochwowe.

Pzdrawiam goraco wszystkie czerwcowe mamusie! Trzymajcie i dużo zdrówka!!!
perla zapraszamy do nowego wątu-znaczy do 2 cz. starego :) Do zobaczenia :)