Widok

CZY PRACA W BIURZE PRZEZ 8 GODZ MOŻE BYĆ NA ZLECENIE

Praca ta jest wyceniona przez pracodawcę na 900 zł brutto. Nie polega to na zwykłym wypełnianiu i przekładaniu papierzysk, ale na sprawach związanych z finansami, a płaci klient. Czy ktoś z Was pomógłby mi podjąć decyzję?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
nie podjęłabym takiej pracy.Wiem, iz nie ma w tych czasach pracy, ale cenić się też musimy...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
praca w iurze moze byc na zlecenie, ale nie za taka kwote, przynajmniej dwa razy tyle netto
image
SEMPER IN FLORE - DEKORACJE KWIATOWE SAL, KOŚCIOŁÓW, BUKIETY -http://semperinflore.eu
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Praca wykonywana przez 8h dziennie, w ustalonych godzinach i miejscu nie może być pracą na umowę zlecenie.
Pracodawca łamie prawo, powinien podpisać z Tobą umowę o pracę, ale takie zachowanie już nikogo nie dziwi.
900zł brutto? Chyba że za pół etatu, bo za cały powinnaś dostać ok. 1200zł netto.
Na twoim miejscu bym uciekała.
Już lepiej zarejestruj się w UP i idź na staż za taka kwotę co on Ci zaproponował.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Bardzo Wam dziękuję, za odpowiedzi. Dodaliście mi siły, w " walce " o stawkę. Dostanę 1100 na rękę, czyli najniższa krajowa, wszystko legalnie. Umowa zlecenie, tak, ale na moją prośbę. Chcę sobie zostawić
tzw.furtkę.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Praca

Własna gastronomia - czy się kalkuluje? (58 odpowiedzi)

Mam pytanie, głównie do mieszkańców Gdyni: jakie jest Wasze zdanie nt. poprowadzenia własnej...

praca z otto w holandii (48 odpowiedzi)

cześć, mam pytanie, ktos byl zatrudniony przez otto w holandii? jakie warunki mieszkaniowe?...

zarobki w Mohito /LPP (13 odpowiedzi)

Witam, orientuje się ktoś jak wyglądają zarobki w sieci Mohito? System premiowania?

do góry