Widok

CZY TRZEBA SIE CZYMS SMAROWAC NA SOLARIUM??

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy faktycznie trzeba sie czyms smarowac na solarium?? Nie lubie lezec na tych lozkach taka tlusta:/ Poza tym moim zdaniem to tylko taka moda-te wszystkie aktywatory...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja sie niczym nie smarowalam

image
image
wcale nie musiz sie czyms smarowac. Te kremy nie sa tluste(przynajmniej ja nigdy na taki nie trafilam)
moge powiedziec tylk z wlasnego doswiadczenia. Opalam sie bardzo slabo bo mam jasna karnacje, ale pani dobrala mi tak te kremiki ze teraz stosuje dosc mocne i bedzo sobie je cenie. Jestem zadowolona z efektow tych kremikow. Jak wczesniej chodzilam i nie uzywalam nic to o wiele dluzej sie opalalam i nie bylam jeszcze nigdy tak ladnie opalona. Nie jestem brazowa jak co poniektore ale mam ladny kolorek:)

ale sie rozpisalam...:)

image

image

Dzieki za odpowiedz:) Ja w sumie nie mam jakos mega jasnej karnacji i opalam sie raczej szybko takze nie wiem, moze skorzystam chociaz z aktywatora na nogi, bo te bardzo wolno mi sie opalaja:)
agusiap powinna zostac forumka roku za zakladanie najbardziej bzdurnych postów! Jesteś poprostu rekordzistka ;-)

nie uwazam tego postu za bzdurny, a agusia chce byc po prostu dobrze poinformowana....

image
image
Zdazylam sie juz przyzwyczaic, ze niektore forumki po prostu nie cierpia moich postow. Przestalam sie tym jednak przejmowac. Nie uwazam swoich postow za bzdurne. Nie widze nic zlego w byciu ciekawym lub proszeniu o rade tymbardziej jesli dotyczy to najwazniejszego dnia w zyciu lub przygotowan do niego...
otóż to :)
przeciez wszystko musi byc dopiete na ostatni guzik!
Pzdr

image
image
a ja zgodzę sie z miśką!!!!nie wiem czy niedługo agusia zrobi kupkę bez zapytania na forum o papier toaletowy!Ty naprawdę nie masz jakiejś życiowej wiedzy, własnych doświadczeń??ja szczerze mówiąc nie wiem, co to za facet się z Tobą żeni?:)))wiecznie panikujesz, nic nie wiesz, niezdecydowana, boisz się wszystkiego, nawet sepsy na filiżance, ciężki żywot ma chłopak. Ale może jesteście podobni, to będziecie szczęśliwi:)i tego życzę
O czym Ty mowisz?? Doswiadczenie zyciowe w kwestii przygotowan do slubu?? O ile mi wiadomo bierze sie go tylko raz w zyciu! Co do solarium: ostatnio bylam 7 lat temu. Nie korzystam czesto stad moje pytanie. Pozdrawiam
dokladnie neli o to mi chodziło!!!

agusiap olej te texty;)) masz prawo pisac i pytac!!

ja sie smaruje np przeyspieszaczem.... ;))

image

nie krytykujcie jej moze naprawde nie wie. Lepiej niech zapyta niż pozniej ma płakać bo będzie miała np. poparzona skórę. te kremy są dopasowane do roznych typow karnacji, żeby pozniej nie bylo niespodzianek
image
image
bez komentarza..bez poziomu...
pozdrawiam
Hej !
Oczywiście nie musisz się niczym smarować Ale w solarium można zakupić różnego typu kosmetyki nie muszą to być kremy z serii "tłuste" są różne balsamy brązujące albo aktywatory Jeśli je używasz przyśpieszasz opalanie i również chronisz skórę np nawilżając ją Są również kremy które są po opalaniu, służą do utrwalenia opalenizny - polecam firmę ABACOSUN lini EXCLUSIVE BRONZE. Należy najpierw stosować fazę 1 później 2 - i zwiększając do 4 - zależy jak chcesz się opalić . Opalenizna wspomagana aktywatorem jest bardziej naturalna niż bez. Po brązerach należy umyć ręce i koniecznie równomiernie rozprowadzić na ciele inaczej mogą zostawić plany Aktywatory nie zostawiają plam.

Pozdrawiam :)

image
image
Ja zawsze używam kremów w saszetkach dostępnych w solarium, mam mniej wysuszoną skórę i nie jestem aż taka czerwona;)

Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić
ja sie zawsze smaruje.... ale przyspieszaczami i utrwalaczami.....wtedy opalenizna jest ladniejsza
w dobrych solariach jest taki płyn ziołowy, który pijesz przed opalaniem ja piłam i tak mnie wzięło ;)))))

ślub cywilny
image

ślub kościelny
image
http://serwisy.gazeta.pl/zdrowie/1,51186,4100411.html

Polecam :-)

image

Inne tematy z forum Wesele

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (59 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

do góry