Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Interesujące miejsce wątek zamknięty Nie przepadam za sieciówkami. Wolę lokale z indywidualnym charakterem. Byłam...
~Gdańszczanka
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 24 listopada 2015

???????????? wątek zamknięty A ja po przeczytaniu ostatniej opinii specjalnie wybrałam się z mężem w...
~Marysia
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 9 marca 2015

STRACONE PIENIĄDZE wątek zamknięty bruchetta niejadalna , barszcz ukraiński - słona woda w kolorze...
~Anna
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 2 marca 2015

Rewelacja Polecam Super Restauracja wątek zamknięty Dawno nie jedlismy tak aromatycznych i przepysznych potraw. Zupa cudowna...
~lala
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 29 marca 2014

isia - opinia wątek zamknięty Całkiem sympatyczne miejsce. Dobra kawa i ciasto. Jak ma się siedzieć na...
~isia
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 30 października 2012

Polecam : ) wątek zamknięty Miejsce wspaniałe, znalazłam się tam wczoraj przez przypadek z przyjaciółmi....
~Agnieszka
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 27 października 2012

mijsce bardzo kulturalne wątek zamknięty Jestem zachwycona pomysłem,promowaniem sztuki i artystów na wysokim...
~Grażyna Krewniak
1

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 7 listopada 2011

Interesująco i ciekawie wątek zamknięty Zachęcona wezwaniem ,wystawiającego głowę pana ( później okazało się,że to...
~spacerowiczka
-

dodano: 11 października 2011

Alicja Kubica wątek zamknięty Polecam z pełnym przekonaniem! :) W każdą sobotę Alicja Kubica śpiewająca...
~Miles Davis
-

dodano: 2 października 2011

Celujący za pomysł wątek zamknięty Bardzo się cieszę z żoną,że powstała nowa kawiarnia, gdzi3e mogłem się napić...
~Janusz Wiśniewski
-

dodano: 2 października 2011

nareszcie coś we Wrzeszczu wątek zamknięty Nareszcie coś sensownego we Wrzeszczu. Jest gdzie pójść, spokojnie...
~Basia
-

dodano: 1 października 2011

Uczucia trochę mieszane wątek zamknięty Pierwszy raz w Alegorii byłam przy okazji koncertu jazzowego. Miejsce jest...
~enemi
1

dodano: 25 września 2011

Polecam wątek zamknięty Byłem z żoną i dziećmi ( dwójką ) u dentysty obok alegori, zestresowane...
~Marek Kubicki
-

dodano: 28 września 2011

wrzeszczanka - opinia wątek zamknięty serdecznie polecam wszystkim, którzy lubią usiąść przy dobrej kawce w...
~wrzeszczanka
-

dodano: 9 września 2011

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry