Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
+/- wątek zamknięty Wystrój jest niezwykle klimatyczny, pod tym względem Cafe del Arte to chyba...
~zizi
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 19 marca 2011

Fajna kafejka wątek zamknięty Fajna kafejka miła atmosfera i rzeczywiście świetny wystrój:) koncerty są...
~Mateo
-

dodano: 11 grudnia 2010

Galeria sztuki wątek zamknięty Kupiłem swojej żonie przepiekny obraz Pani Marii Wituszynskiej-Szpindor...
~Zbigniew
-

dodano: 21 września 2010

Marlena - opinia wątek zamknięty Cafe del Arte to przeurocze i niezapomiane miejsce w Sopocie.Urokliwe, pełne...
~Marlena
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 10 lutego 2010

Ciekawe wieczory z muzyką i sztuką wątek zamknięty Spędziłam niezapomniany wieczór w Cafe del Arte słuchając muzyki...
~Aleks Lewicka
1

dodano: 1 września 2009

Jedyny taki lokal w Trójmieście wątek zamknięty Café del Arte to miejsce, które powinniśmy wspierać na ile możemy i jak...
~Kasia
-

dodano: 27 sierpnia 2009

Robert - opinia wątek zamknięty Bylismy, Wypilismy i napiwek zostawilismy :) Obsluga swietna, dobre piwko...
~Robert
-

dodano: 10 lipca 2009

...jest zakątek w Sopocie,... wątek zamknięty który z otwartymi ramionami przyjmie każdego, kto szuka spokoju, odpoczynku...
~Janusz Gorgoń
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 19 czerwca 2009

Wspaniała kawiarnia, ciekawa galeria i uroczy właściciele! wątek zamknięty Cafe Del Arte urzeka od pierwszego wejrzenia - ciepło urządzone wnętrze,...
~Krzysztof
-

dodano: 16 czerwca 2009

Rzeźby.... wątek zamknięty Kupiłem słynny Pocałunek Rodin'a dla moich znajomych na prezent ślubny i byli...
~Wyslij
-

dodano: 16 czerwca 2009

Super kawiarenka z ekstra klimatem wątek zamknięty Jestem regularnym odwiedzającym Cafe del Arte. Za każdym razem, kiedy...
~Michał
-

dodano: 11 września 2008

Zachowanie młodzieży wątek zamknięty Byłem w tej kawiarni w momencie, gdy była tam grupa młodych ludzi. Było ich 7...
~Stefan
-

dodano: 11 września 2008

Niemiła właścicielka wątek zamknięty Byłam niedawno w tej galerii z zamiarem spędzenia miłego czasu ze znajomymi....
~Kluska
-

dodano: 19 sierpnia 2008

Goraco polecam !! wątek zamknięty Cafe del arte jest swietnym miejscem gdzie mozna wypic pyszna kawe, poogladac...
~Marek
-

ostatnia odp. 17 lat temu

dodano: 4 czerwca 2008

Warto odwiedzić wątek zamknięty Mnie w odświętny nastrój wprowadza np.: choinka :) W lokalu byłem kilka razy...
~Eraser
1

dodano: 3 czerwca 2008

Polecam wątek zamknięty Ciekawe imprezy wśród ciekawych ludzi i w nastrojowo urządzonym wnętrzu....
~Asia
-

dodano: 3 czerwca 2008

skandaliczne zachowanie kelnerek wątek zamknięty Często w weekend wpadamy do przemiłej kawiarenki Del Arte na kawę i zawsze...
~Krystyna Pasula
-

dodano: 11 lutego 2008

Błogo ! wątek zamknięty Nastrojowe (rzeżby, obrazy, muzyka), przytulne (mięciutkie kanapy i fotele)...
~Maria
-

dodano: 26 lipca 2007

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
20

18

wątków

do góry