Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Szarlotka wątek zamknięty Najlepsza Szarlotka w 1 Festiwalu Jabłka na Halach Targowych w Gdyni to nie...
~Jan
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 9 listopada 2015

Bardzo klimatyczne miejsce wątek zamknięty Bardzo klimatyczne miejsce na spotkanie z przyjaciółką przy kawie
~Natalia
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 29 września 2015

TOTALNY BRAK PROFESJONALIZMU wątek zamknięty Kierownik kawiarni jest nieuprzejmy, wręcz chamski i prymitywny; potraktował...
~D.
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 23 grudnia 2014

SUPER! wątek zamknięty Uwielbiam tę kawiarnię! Wspaniała obsługa i cudowne kawy! :-) Zawsze wchodzę...
~Adi
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 4 sierpnia 2013

kelnerskie maniery wątek zamknięty sprzątanie stolików na koniec dnia przy gościach, a przy tym jeszcze...
~L. Madej
10

dodano: 13 grudnia 2011

Polecam - jest anielsko wątek zamknięty To moja ulubiona kawiarnia, w której już od dobrych siedmiu lat spotykam się...
~Bea
-

dodano: 24 kwietnia 2013

Dziękuję :) wątek zamknięty Pierwszy raz przeczytałam o Caffe Anioł w ub.roku. Szukałam wówczas koncertu...
~Marysia :)
-

dodano: 18 marca 2013

Zdegustowani! wątek zamknięty Byliśmy na koncercie pani Julii- bardzo utalentowana osoba, która swoim...
~Anna
1

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 24 sierpnia 2012

opinia wątek zamknięty Nastroj psuje brak klimatyzacji, prosze otwierac okna lub inaczej wpuszczac...
~Barbara
-

dodano: 13 września 2012

A pleasant surprise wątek zamknięty We had an urgent need for coffee and cake ;) and liked the look of this place...
~Andrew
-

dodano: 5 sierpnia 2012

Idealne miejsce na Randkę wątek zamknięty Każda dziewczyna marzy o byciu zaproszoną w tak klimatyczne, romantyczne,...
~mimi
-

dodano: 16 lipca 2012

Rewelacja! wątek zamknięty Świetny wystrój bardzo miła i otwarta obsługa. . Wyśmienite menu i fotel...
~Patos
-

dodano: 10 kwietnia 2012

Porażka wątek zamknięty Opinia uzasadniona bezczelnym zachowaniem właściciela cafe, który anulował...
~Szymon
8

dodano: 12 listopada 2011

Świetna,usmiechnięta obsługa ! wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolony z wizyty,już dawno nie byłem tak miło,profesjonalnie...
~Paweł
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 14 lutego 2012

Świetna atmosfera! wątek zamknięty Byłem dziś pierwszy raz i wrócę na pewno! Urocze i uśmiechnięte dziewczyny...
~nowy klient
-

dodano: 15 grudnia 2011

ciepło wątek zamknięty Fajnie napić się ciepłej herbaty czy kawy (jakże pysznej) w zimny jesienny...
~Softie
-

dodano: 23 listopada 2011

uśmiech wątek zamknięty Od pewnego czasu odwiedzam to miejsce, które posiada niesamowitego ducha, a...
~cichomarz
-

dodano: 31 października 2011

Jedyna taka w Gdyni :) wątek zamknięty Wraz z moim znajomymi bardzo cenimy Aniołka, zarówno za kapitalny klimat, jak...
~Mariusz
1

dodano: 6 sierpnia 2011

Jest takie miejsce gdzie czas się zatrzymuje! wątek zamknięty Spędzić chwilę na refleksji…pobyć w gronie rodziny, znajomych…czy...
~Lena
-

dodano: 29 marca 2011

Świetne miejsce na miłe spędzenie czasu wątek zamknięty Pyszne serwowane czekolady (na razie tylko to kosztowaliśmy), świetne miejsce...
~Gerber
-

dodano: 26 marca 2011

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
71

49

wątków

do góry