Widok

Całe Karwiny stoją

Od zjazdu z obwodnicy do źródła Marii - 55 min!
Czy ktoś z władz Gdyni panuje nad MTM? Dokończenie S6 nic nie wniesie w nasze korki. Parodia! Przecież to ma jeszcze z rok trwać!
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

prostak czubek...

ogarnij ja po babaniach wprzychodni kompleksowo wszystko i dzisiaj dopiero jestem sprawny wczoraj nawet niemiałęm siły ani ochoty na wyjście mam anemie to że krew dobra to dopiero dzisiaj wczoraj nie a jutro cięzkie zakupy rower plecak lub autobus jem dużo jestem szcupły i często przemęczony niedlugo się kłade przed druga znowu się obudzę niestety niewszyscy lub i umią to wiem pięć lat tego budować nie będą jakbył covid wychodziłem po trzy razy dzziennie mialęm miej zajęć tylko dlatego w lipcu bylem szpitalu mam wycieńcznie organizmu i dużo strat zysków może wiecej i robiłem remont sam usiebie mam problem z wspólnotą dużo remontu wykonalem tylko sam a taxi kosztuje rowery zrobione dwa a teraz odeszła mi ochota na rower bo dużo pracy w internecie i sam gotuje sprzatam lubie czystość nawet niewiesz ile to enregi pochłania dzialam charetatywnie dzużo fake newsów i januszy mi grozi mam też swoje zdanie nawet niewiem co to wakacje w mariocie kolejne buty zniszczone w półroku jestem aktywniejszy częśto nisz pudzianowski także ty sie ogarnij

Co

Zaglądam na Trójmiasto to Gdynia zawsze stoi. Czlowieki proponuję w pław przez zatokę, Sopot, Jelitkowo, Zaspa. Brzeźno i zaraz będziecie w stolicy

:-)

Dzięki za pozwolenie Jarek

Masz racje

Ci ludzie na budowie, którzy pracują fizycznie po 8h faktycznie są mało winni - dostają zadanie, narzędzia i czas w jakim to maja zrobić- to nie oni ustalają co i w jakiej kolejności ma być zrobione tylko ich szefostwo - i to ono odpowiada za cały ten bałagan ( a z doświadczenia wiem że pracownicy lubią nadgodziny, pracę nocną i w weekendy , bo o dziwo i tu Cie zaskoczę za taką prace dostają dobre pieniądze)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Idź i zrób

Jak taki mądry
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 8

Co to za bzdurna wypowiedź, ja jeżdżę bo muszą, a nie dla przyjemności!!!

Dramat

Jestem w stanie przecierpieć kolejne etapy robót- w nadzieji ze będzie lepiej, ale to co robi MTM na Karwinach to projektowy dramat bez nadzoru kogokolwiek (3-4 km w godzinę) PS. Pozdrawiam wszystkich komentatorów rowerzystów i zwolenników komunikacji miejskiej (zwłaszcza tych którzy stali na pętli Tesco dzisiaj i czekali na swój kurs)
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 0

Oddychając wytwarzasz CO2. Pamiętaj!

Tu by musial

Na MTM :-)
I Jakość CISZA
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

szkoda ze

nie 5 lat budują, ogarnij się człowieku była pandemia wszyscy siedzieli s domach trza było robić a nie opiepć sie, dziś widziałem jak pan grabił i stał i pieprz..l przez komórkę.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Lubie

Takie półgłówki.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

spa..j

nie po to płace podatki w mieście i w paliwie żeby stać w korkach, Gdynia nie moje miasto, opuszczam je
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

To czego ty tutaj?

A nie na portalu "ło matko bo*a to mojo pikno wioska".
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Zlikwidowano 90% PKS

To ze wsi muszą autami do miasta jechać.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ot, ciekawostka:

Wojciech spoko prezydent dwukrotnie złożył doniesienie do prokuratury przeciwko Polaqua, za utrudnienia i niedotrzymanie terminów. Nie, nie bijcie mu braw, on po prostu nie może dojechać z UM do domu po pracy.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

kiedyś to zrobią to po dziękujesz narazie się męcz jak robić to dobrze a nie po januszowemu myślisz że budolniec nie ma życia prywatnego . inwestor
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 12

Weź spier. Próbowałem nie raz. Ani pkm nie dojeżdża tak, zeby człowiek był 8h w pracy i zdazyl odebrać dzieci przed 17 ani żaden inny środek transportu miejskiego. To stoją ludzie wracający z gornych dzielnic Gdańska obwodnica wiec nie maja skm i jednego autobusu do pracy. A w nocy rowerem zapier przez las nie będę!
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0

O panie, oczy pieką. Pies pisać uczył chyba.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry