Widok

Całe Karwiny stoją

Od zjazdu z obwodnicy do źródła Marii - 55 min!
Czy ktoś z władz Gdyni panuje nad MTM? Dokończenie S6 nic nie wniesie w nasze korki. Parodia! Przecież to ma jeszcze z rok trwać!
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Chwaszczynska po całej długości- karwiny I, II i III rozkopane jednocześnie. Przecież to można było robić kawałkami!
popieram tę opinię 53 nie zgadzam się z tą opinią 8

UM

Przypomni sobie o nas przy wyborach. Niby Polaque to zgłosili prokurator hahaha. A na swoim podwórku mają bajzel do kwadratu. Skrzyżowanie oddać i choć część Wielkopolskiej. Górnicza już była raz zamknięta nie można było zrobić wszystkiego ?
Oddaliby ta część do Górniczej. Są dwa pasy. Bałagan na całej długości nic nie skończone. Szczurek może się pofatygujesz ? To już Gdynia . K...a
popieram tę opinię 63 nie zgadzam się z tą opinią 5

Gdzie stoją ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

MTM

W Sopocie pracował aż się kurzyło tu od niechcenia ktoś się pokaże. Wszystko rozgrzebane!!!!
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 0

Robili kawałkami i tak po trochu wszystko rozgrzebali i nic nieskończone.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 0

więcej samochodów na drogach

To korki będą mniejsze
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 17

niewymagaj cudów to nie usa czy inny kraj zwężenia jezdni są czasy a dla ciebie nie.sąważniejsze wydatki zaduży tłok generuje wielkopolska wskocz na rower i nie dramatyzuj .
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 20

nie użadzaj prowokacji ja mam dwa kilometry do sklepu wcześniej wstaje . to spacer nie czekam na autobus. a ty pewnie pod sklep typu żabki jeżdzisz. jedż na wakacje lub kup se psa to inaczej będziesz myślal
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 14

Jadąc tworzysz korek. Pamietaj!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 10

O panie, oczy pieką. Pies pisać uczył chyba.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Weź spier. Próbowałem nie raz. Ani pkm nie dojeżdża tak, zeby człowiek był 8h w pracy i zdazyl odebrać dzieci przed 17 ani żaden inny środek transportu miejskiego. To stoją ludzie wracający z gornych dzielnic Gdańska obwodnica wiec nie maja skm i jednego autobusu do pracy. A w nocy rowerem zapier przez las nie będę!
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0

kiedyś to zrobią to po dziękujesz narazie się męcz jak robić to dobrze a nie po januszowemu myślisz że budolniec nie ma życia prywatnego . inwestor
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 12

Ot, ciekawostka:

Wojciech spoko prezydent dwukrotnie złożył doniesienie do prokuratury przeciwko Polaqua, za utrudnienia i niedotrzymanie terminów. Nie, nie bijcie mu braw, on po prostu nie może dojechać z UM do domu po pracy.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zlikwidowano 90% PKS

To ze wsi muszą autami do miasta jechać.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

To czego ty tutaj?

A nie na portalu "ło matko bo*a to mojo pikno wioska".
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

spa..j

nie po to płace podatki w mieście i w paliwie żeby stać w korkach, Gdynia nie moje miasto, opuszczam je
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Lubie

Takie półgłówki.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

szkoda ze

nie 5 lat budują, ogarnij się człowieku była pandemia wszyscy siedzieli s domach trza było robić a nie opiepć sie, dziś widziałem jak pan grabił i stał i pieprz..l przez komórkę.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tu by musial

Na MTM :-)
I Jakość CISZA
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry