Widok
Całe Karwiny stoją
Od zjazdu z obwodnicy do źródła Marii - 55 min!
Czy ktoś z władz Gdyni panuje nad MTM? Dokończenie S6 nic nie wniesie w nasze korki. Parodia! Przecież to ma jeszcze z rok trwać!
więcej
Czy ktoś z władz Gdyni panuje nad MTM? Dokończenie S6 nic nie wniesie w nasze korki. Parodia! Przecież to ma jeszcze z rok trwać!
więcej
UM
Przypomni sobie o nas przy wyborach. Niby Polaque to zgłosili prokurator hahaha. A na swoim podwórku mają bajzel do kwadratu. Skrzyżowanie oddać i choć część Wielkopolskiej. Górnicza już była raz zamknięta nie można było zrobić wszystkiego ?
Oddaliby ta część do Górniczej. Są dwa pasy. Bałagan na całej długości nic nie skończone. Szczurek może się pofatygujesz ? To już Gdynia . K...a
Oddaliby ta część do Górniczej. Są dwa pasy. Bałagan na całej długości nic nie skończone. Szczurek może się pofatygujesz ? To już Gdynia . K...a
Weź spier. Próbowałem nie raz. Ani pkm nie dojeżdża tak, zeby człowiek był 8h w pracy i zdazyl odebrać dzieci przed 17 ani żaden inny środek transportu miejskiego. To stoją ludzie wracający z gornych dzielnic Gdańska obwodnica wiec nie maja skm i jednego autobusu do pracy. A w nocy rowerem zapier przez las nie będę!
ogarnij ja po babaniach wprzychodni kompleksowo wszystko i dzisiaj dopiero jestem sprawny wczoraj nawet niemiałęm siły ani ochoty na wyjście mam anemie to że krew dobra to dopiero dzisiaj wczoraj nie a jutro cięzkie zakupy rower plecak lub autobus jem dużo jestem szcupły i często przemęczony niedlugo się kłade przed druga znowu się obudzę niestety niewszyscy lub i umią to wiem pięć lat tego budować nie będą jakbył covid wychodziłem po trzy razy dzziennie mialęm miej zajęć tylko dlatego w lipcu bylem szpitalu mam wycieńcznie organizmu i dużo strat zysków może wiecej i robiłem remont sam usiebie mam problem z wspólnotą dużo remontu wykonalem tylko sam a taxi kosztuje rowery zrobione dwa a teraz odeszła mi ochota na rower bo dużo pracy w internecie i sam gotuje sprzatam lubie czystość nawet niewiesz ile to enregi pochłania dzialam charetatywnie dzużo fake newsów i januszy mi grozi mam też swoje zdanie nawet niewiem co to wakacje w mariocie kolejne buty zniszczone w półroku jestem aktywniejszy częśto nisz pudzianowski także ty sie ogarnij
Masz racje
Ci ludzie na budowie, którzy pracują fizycznie po 8h faktycznie są mało winni - dostają zadanie, narzędzia i czas w jakim to maja zrobić- to nie oni ustalają co i w jakiej kolejności ma być zrobione tylko ich szefostwo - i to ono odpowiada za cały ten bałagan ( a z doświadczenia wiem że pracownicy lubią nadgodziny, pracę nocną i w weekendy , bo o dziwo i tu Cie zaskoczę za taką prace dostają dobre pieniądze)
Dramat
Jestem w stanie przecierpieć kolejne etapy robót- w nadzieji ze będzie lepiej, ale to co robi MTM na Karwinach to projektowy dramat bez nadzoru kogokolwiek (3-4 km w godzinę) PS. Pozdrawiam wszystkich komentatorów rowerzystów i zwolenników komunikacji miejskiej (zwłaszcza tych którzy stali na pętli Tesco dzisiaj i czekali na swój kurs)