Widok

Calineczka

Calineczka, rewia na lodzie Temat dostępny też na forum:
Opinie do spektaklu: Calineczka.
Calineczka
na podstawie baśni Hansa Christiana Andersena

Mamy zaszczyt zaprosić do udziału w organizowanym przez Agencję "Magart" premierowym przedstawieniu znanej z występów na całym świecie MOSKIEWSKIEJ REWII NA LODZIE, która zaprezentuje fantastyczne baśniowe widowisko dla dzieci oparte na znanej baśni Hansa Christiana Andersena "Calineczka".

Zespół Rewii był jedną z głównych ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

cezar

Byłem bardzo zaintereresowany tym spektaklem ale godziny są nie do przyjęcia !!!
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

Skandal!!!

Jestem zawiedziona godzinami rewii! są nie do przyjęcia! Poza tym nie ma żadnych informacji dotyczących cen i na której ślizgawce będzie sie to odbywać...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

śmiechu warte....

dla kogo te godziny????? Dzieciaki w szkole a każdy kto pracuje to właśnie o tej porze pracuje..............Piątek 8.30!!!!! skandal......
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ta godzina jest właśnie dla szkół. Mój syn jedzie jutro z klasą na to przedstawienie.

co z tymi godzinami

kto to wymyśla takie godziny w środku tygodnia, kpina!!!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

godziny

również uważam, że spektakt mogłby być w późniejszych godzinach...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

ostrzeżenie

Bo to są godziny tylko dla szkół i sprzedaż biletów też jest zbiorowa. Dziecko idąc ze szkoły płaci 25 zł a indywidualnie bilet kosztuje 60zł. Uwaga - tego nigdzie nie piszą - spektakl jest tylko na połowie lodowiska!!!! Już raz byłam na takim i miałam miejscówki dla klasy na tej połowie gdzie się nic nie działo. Dzeci nic nie wiedziały i wyszły zawiedzione.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

dlaczego ni ma potwierdzeń zamówienia biletów

trochę dziwnie w Łodzi (spektakl w Gdańsku)wciągają cię na listę,dane podajesz przez telefon kto wie czy poprawnie zapisane,bilety odbierasz i płacisz za nie przed spektaklem podobno bez kolejki. Indywidualna cena 25 zł dopytywałam się 2x

nie oglądałem i nie zobaczę bo trzeba mieć nie równo pod sufitem aby organizować takie widowisko w te dni i w takich godzinach

mama

szkoda, godziny dla rodziców niepracujących!!!!!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

popieram poprzedników - kto wymyślił taką godzinę? bzdura!!!

A mi tam odpowiada,przyjadę prawie 150 km i biorę opiekę nad dzieckiem,należą się 2 dni w roku,bilet można kupić przez internet,płacisz na konto i wysyłają,ja tak mam...z niecierpliwością czekam na to widowisko,moje dziecko niedawno na takim było w Hali Ergo,pozdrawiam

Szkoła

ja na to jadę z całą klasą i nie będzie lekcji XD cały dzień

Kto wymyśla takie godziny, normalny człowiek jest o tej porze w pracy , dzieci w szkole lub przedszkolu. Ciekawe kto jest organizatorem tego przedsięwżięcia???
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Gdzie widzicie problem??

A wyobrażacie sobie takie przedstawienie o 20.00?? bo jak rodzice pracują do 18.00 to do 20.00 jakoś się wyrobią, a tak na rano grupy zorganizowane (szkoły, przedszkola) spokojnie mogą jechać (w tym Wasze dzieci, chyba że chodzą do kiepskiej placówki) ;)
Poza tym jeśli tak Wam zależy można wziąć dzień urlopu :)
Pozdrowienia dla wiecznie niezadowolonych
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Zgoda!

Pierwszy raz odzywam się na forum, ale to dlatego, że tak silnie popieram poprzednią wypowiedź! Nie wszystko musi odbywać się w weekendy kiedy rodziny i tak mają mnóstwo innych planów i atrakcji. Lepiej docenić ofertę inną niż wszystkie zamiast doszukiwać się problemów i nietrafionych intencji pomysłodawców! Szkoda, że tak trudno jest nam dogodzić...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

A właśnie, że powinno wszystko odbywać się tak, aby można było z dzieckiem spędzić czas. Psychologowie, ludzie na forach pyskują, krzyczą, jak to teraz społeczeństwo za kasa goni, a nie pomyśli o rodzinie. Super!!! Ale pracować trzeba i nie ma zmiłuj, ale jak przychodzi weekend to nie ma co robić w tym mieście! Bo wszystko już się odbyło - w tygodniu o 10 rano!!! I wtedy co robimy - kręcimy się jak smród po gaciach w domu przewalając się z kąta w kąt. Chętnie bym poszła, ale nie o 10 w piątek!

Super zruszyłam się. Dziś mam zdjęcie z małą calineczką
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Beznadziejne to jest

Byłam na tym i moim zdanie mnie jest to ciekawe tylko się kręcą w kółko ;/
jak by mogli jakąś role jeszcze grac . !!!

extra

Bardzo mi się podobał ten spektakl byłem w szoku jak oni jeździli!!!!! :-)

dużo

Na występie było bardzo dużo ludzi wszystkie miejsca były zajęte!!!!!!!!!! Co wy gadacie ludzie!? Nie było was i gadacie,że to są takie godziny!! To było przedstawienie dla młodszych!!!!!!!! :-(

Inne tematy z forum Kultura

Wyzwolenie (7 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Wyzwolenie . WYZWOLENIE na otwarcie Dużej Sceny i nowego sezonu! W...

Opowiedział Dzięcioł Sowie (14 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Opowiedział Dzięcioł Sowie . Opowiedział Dzięcioł Sowie Jan Brzechwa...

Kłopoty małżeńskie (15 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Kłopoty małżeńskie . Kłopoty małżeńskie Mariusz Więcek i Jerzy Wójcicki...

do góry