Widok

Camarelo eos- proszę o opinie

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Czy ktoś używa tego wózka? Będę wdzięczna za każdą opinię. Wózek wygląda ładnie ale obawiam się czy za taką cenę może być coś wart.
Nie mogę trafić na dobry wózek. Co prawda ostatnie dwa kupiłam używane ale do każdego mam zastrzeżenia. Teraz myślę o nowym właśnie camarelo eos. Miałam chicco s3, bebetto nico a teraz mam graco evo. Ten ostatni fajny ale potrzebuję jednak większych kół na działkę w lesie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja miałam i na działce,czy wyboistym terenie sprawdził się super babymerc zestaw solar 2 w 1 ale tańszy jest agat 2 w 1 (mi zależało na dużym koszu) duże nie skrętne koła
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Używamy od ponad roku i polecamy. Konkretne (mam na mysli to że dobrze wykonane i dziury czy wiatry mu nie straszne:), wygodny dla dziecka do jezdzenia i spania:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
dziękuję za opinię. Chyba zaryzykuje i kupię. Mam nadzieję, że będzie to nasz ostatni wózek:-)
uzytkuje eosa juz 2,5 roku kupilam go jak byl jeszcze wgoe nie znany bo wchodzil dopiero na rynek i go uwielbiam - teraz czeka na kolejne dziecko bo synek uz wyrosl z wozka.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
kupiłam eosa wczoraj. Za nami dwa spacery i wózek po prostu płynie nawet po bruku. Pałąk jest w dziwnym miejscu i dziecko trochę zjeżdża, może jest jeszcze za mała. Jeszcze za szybko na opinie. Wygląda ślicznie, mam różowy.

Inka a jakie były twoje zastrzeżenia do Bebetto?
My mieliśmy Camarelo eos i byliśmy zadowoleni - nasze dziecko wygodnie i długo w nim jeździło i spało:) w momencie gdy przestał być potrzebny udało się go szybko sprzedać a to też plus;) Teraz spodziewamy się drugiego dziecka i szukam wózka z gondolą - z tym że zwracając raczej uwagę na spacerówkę i własnie opcja Bebetto Niko + gondola mnie zainteresowała i szukam opinii.

Sztuczne opinie miedzy oplacanymi trollami zachwycajacymi sie jakims wozkiem. Jesli ktos uwierzy w ich autentycznosc, to znaczy, ze jest naiwny jak dzieciak

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

FAJNE msze dla dzieci gdzie w GDAŃSKU? (35 odpowiedzi)

no właśnie

Sprawdzone sposoby na odchudzanie:) (70 odpowiedzi)

Cześć Dziewczyny! Podzielcie się swoimi sposobami na skuteczne odchudzanie:) Ja muszę zrzucić aż...

Od 1go do 1go... czy Wam udaje się cokolwiek oszczedzić? (226 odpowiedzi)

Cześć, mam takie nocne przemyślenia na temat szeroko rozumianych finansów domowych... Oboje mamy...

do góry