Camiliana

Fryzjerzy

Wejherowo, Gen.Władysława Sikorskiego 17

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Pani Kamila mnie przekonała wątek zamknięty Pani Kamila bardzo przekonała mnie do siebie. Sprawdziła rodzaj włosa,...
~Jolanta
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 5 września 2018

"Ekspres fryzjerski" wątek zamknięty Absolutnie nie chciałabym podważać umiejętności fryzjerskich Pani K., bo...
~Aha333
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 4 lipca 2018

NIE POLECAM !!!! wątek zamknięty Wystrój jak najbardziej piękny- nowoczesny. Ale na tym bym poprzestała. Ceny...
~Nie zadowolona Klienta
1

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 14 czerwca 2014

Superr:) wątek zamknięty Chcialam miec ciekawa fryzure na wesele... i udalo sie! Pani Kasia spytala w...
~Kasia
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 23 czerwca 2014

gorąco polecam... wątek zamknięty jestem klientką p. Kamili już kilka lat i powiem że chyba mi się nie znudzi...
~Kamila
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 27 grudnia 2013

Polecam! wątek zamknięty Od jakiegoś czasu jestem klientką Kamili, to najlepszy fryzjer w ręce,którego...
~Magda
-

dodano: 20 listopada 2013

Dagmara - opinia wątek zamknięty Jestem klientką p.Kamili od dobrych kilku lat, zawsze była zadowolona z...
~Dagmara
-

dodano: 2 listopada 2013

Bardzo polecam!!! wątek zamknięty Od kiedy poznałam Panią Kamilę nie wyobrażam sobię wizyty w innym salonie....
~Aśka
-

dodano: 16 lutego 2013

Zdecydownie polecam wątek zamknięty Są ludzie, którzy pracują bo muszą oraz są ludzie, którzy żyją pracą. Pani...
~Maestro
-

dodano: 26 stycznia 2013

Świetnie! wątek zamknięty Do Camilian'y trafiłam dzięki jednemu z kuponów i okazało się strzałem w 10!...
~Ola
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 22 listopada 2012

Wspaniale wątek zamknięty Jestem klientem pani Kamili od kilku miesięcy, i naprawde nie wyobrażam juz...
~Przemysław
-

dodano: 29 października 2012

Naprawdę bardzo wszystkim polecam. wątek zamknięty Regularnie odwiedzam Studio i jestem bardzo zadowolony z usług pani...
~Robert
-

dodano: 18 października 2012

polecam wszystkim wątek zamknięty jestem klientką pani Kamili od lat, to jest najlepsza fryzjerka w trójmieście...
~monika
-

dodano: 28 września 2012

POLECAM!!! wątek zamknięty Bardzo miła atmosfera. Pani Kamila jest bardzo kreatywna osobą, ale zawsze...
~Paulina
-

dodano: 2 lipca 2012

6 x TAK wątek zamknięty Spróbowałem raz, drugi raz i wiem że będę korzystał nadal. Jestem bardzo...
~Mirek
-

dodano: 26 czerwca 2012

POLECAM! wątek zamknięty bardzo ładne i trwałe przedłużenie paznokci akrylem do tego niezbyt grubo co...
~gra
-

dodano: 11 czerwca 2012

REWELACJA!!! wątek zamknięty Trafiłam do salonu z włosami w tragicznym stanie. Miałam mega zniszczone...
~Sylwia
-

dodano: 9 czerwca 2012

Naprawdę polecam! wątek zamknięty Jestem klientką Pani Kamili od kilku lat, choć bywam u niej zaledwie kilka...
~aga
-

dodano: 5 czerwca 2012

Gorąco polecam wątek zamknięty Po wizycie w salonie znajomi stwierdzili, że wyglądam pięknie i kilka lat mi...
~Nuta
-

Polecam gorąco wątek zamknięty Bardzo fachowo i z dużym wyczuciem stylu. Jestem klientką Pni Kamili od kilku...
~G.W.
-

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry