Widok

Carlo Rossi czy Blossom Hill?

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny pytanie jw. oraz jak kształtuje się ich cena? gdzie najtaniej?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam,
Polecam Carlo Rossi, można kupić białe, czerwone i różowe (sama tak miałam na własnym ślubie). Ostatnio cena kształtuje się poniżej 20 zł.
Pozdrawiam
image
FOTOGRAFIA ŚLUBNA www: http://www.avedon.pl e-mail:biuro@avedon.pl
polecam Imigicos Calvio greckie jak ktoś wypije to zrozumie!!
nie wiem jaka jest cena Blossom Hill w Polsce ale szczerze polecam, moje ulubione winko:) szczególnie różowe:)
image
image
Zdecydowanie Blossom Hill z tych dwóch i tanio mają je w hurtowni alkoholu zaraz za Zielonym Trójkątem.
jak nazywa się ta hurtownia ?
Oj wiesz co, nie pamiętam... Wjeżdża się w bramę po prawej jadąc na Nowy Port, brama jest zaraz przed albo po stadionie, potem przed bramą stoczni znowu w prawo i do końca, hurtownia jest po lewej. Powiedz, że powiedziano Ci przez telefon, że na hasło Nozożeńcy jest zniżka.
a ja polecam wybrać się do hurtowni alkoholi i wybrać jakieś wino a nie wyrób winopodobny jakim jest carlo rossi:)
na przykład do alkoholi świata w Gdyni na Krasickiego
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
JAK RÓŻOWE TO TYLKO WOODBRIDGE TWIN OAKS....
NIE ŻADNE CARLO ROSSI
jak się ceno przedstawia to winko?
Blossom Hill jest chyba nieco droższe od Carlo Rossi, ale różnica nie jest powalająca... oba - jak na średnią półkę cenową - niezłe, lekkie, nie są ani zbyt słodkie ani zbyt cierpkie... o ile pamiętam Blossom Hill ma nakrętkę zamiast korka, co jednak nie ma wpływu na smak :-)
Blossom Hill różowe jak dla mnie bomba:) a nie przepadam za winem
imageimage
No bo ono nie smakuje jak wino tylko jak soczek :-) Blossom Hill ma korek.
no to ja zdecydowanie wolę soczki :)))
imageimage
Blossom Hill polecam!!!
wczoraj w makro oglądałamwino bo przymierzam się do kupna i Blossom hill odpada bo wszytkie rodzaje jakie tam były miały metalową nakrętkę... dziwnie podać, mimo,że może smaczne
jaka cena tego wina??
Blossom Hill jest super.
My też zastanawiamy się nad winem. Blossom Hill nam bardzo smakuje ale jak same zauważyłyście jest zakręcane, a to chyba dziwnie może wyglądać. Wina kojarzą się jednak z korkiem:)
polecam wybrać sie do sklepu z winem, gdzie na pewno wybierzesz coś dużo lepszego, ja kupowałam w sklepie na niedźwiedniku, wspaniałe wino doppio passo, co prawda ok 30zł, ale degustując znalałam col di sotto rosso czy jakoś tak za 19 ostatnio nawet widziałam ze jest w promocji i kosztuje 15zł, na wesele doskonałe.U nas na weselu goście byli zachwyceni i co sie raczej nie czesto zdarza wina prawie zabrakło:)
col di sotto rosso z tych który kolor??
Blossom się napije z przyjemnością ale na wesele ? ... ja bym wybrala coś innego poza tym jak rozmawialam z doradcą od doboru alkoholu na wesele to powinno być kilka rodzajow win i biale i czerwone i rózowe np poza tym i półsłodkie i pówytrawne żeby kazdem coś pasowalo
ja miałam zestaw kilku win tai gotowy kupiony prze zinteret w sklepie z winami , zestaw weselny już policzony na 80 osób , wszystko wina Wloskie ale wlasnie roznie i tez goście byli bardzo zadowoleni i zostaly mi tylko 2 butelki , a więc w sam raz- popatrz sobie w sklepie Winezja na zestawy weselne albo pogadaj z doradcą od nich, świetnie pomagają si zdecydowac i wybrać

Inne tematy z forum Wesele

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

Garnitur ślubny dobrej jakości gdzie mogę kupić??? (99 odpowiedzi)

szukamy z moim przyszłym mężem dobrej jakości garnituru.... czy ktoś coś wie??

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (59 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?

do góry