Widok
Witam,
Polecam Carlo Rossi, można kupić białe, czerwone i różowe (sama tak miałam na własnym ślubie). Ostatnio cena kształtuje się poniżej 20 zł.
Pozdrawiam
Polecam Carlo Rossi, można kupić białe, czerwone i różowe (sama tak miałam na własnym ślubie). Ostatnio cena kształtuje się poniżej 20 zł.
Pozdrawiam
polecam wybrać sie do sklepu z winem, gdzie na pewno wybierzesz coś dużo lepszego, ja kupowałam w sklepie na niedźwiedniku, wspaniałe wino doppio passo, co prawda ok 30zł, ale degustując znalałam col di sotto rosso czy jakoś tak za 19 ostatnio nawet widziałam ze jest w promocji i kosztuje 15zł, na wesele doskonałe.U nas na weselu goście byli zachwyceni i co sie raczej nie czesto zdarza wina prawie zabrakło:)
Blossom się napije z przyjemnością ale na wesele ? ... ja bym wybrala coś innego poza tym jak rozmawialam z doradcą od doboru alkoholu na wesele to powinno być kilka rodzajow win i biale i czerwone i rózowe np poza tym i półsłodkie i pówytrawne żeby kazdem coś pasowalo
ja miałam zestaw kilku win tai gotowy kupiony prze zinteret w sklepie z winami , zestaw weselny już policzony na 80 osób , wszystko wina Wloskie ale wlasnie roznie i tez goście byli bardzo zadowoleni i zostaly mi tylko 2 butelki , a więc w sam raz- popatrz sobie w sklepie Winezja na zestawy weselne albo pogadaj z doradcą od nich, świetnie pomagają si zdecydowac i wybrać
ja miałam zestaw kilku win tai gotowy kupiony prze zinteret w sklepie z winami , zestaw weselny już policzony na 80 osób , wszystko wina Wloskie ale wlasnie roznie i tez goście byli bardzo zadowoleni i zostaly mi tylko 2 butelki , a więc w sam raz- popatrz sobie w sklepie Winezja na zestawy weselne albo pogadaj z doradcą od nich, świetnie pomagają si zdecydowac i wybrać