Widok
Casting co byście zrobiły?;)
Młoda dostała zaproszenie na casting do reklamy organizowany przez 5.10.15 ale odbywa się on warszawie w poniedziałek o 18.
Z jednej strony pojechałabym, fajna przygoda ale z drugiej szkoda mi ciągać ją tyle kilometrow...mam mieszane uczucia.
Parcia nie mam na takie akcje w sumie to podesłałam jej fotę ot tak sobie a tu niepodzianka i ja wybrali...
Z jednej strony pojechałabym, fajna przygoda ale z drugiej szkoda mi ciągać ją tyle kilometrow...mam mieszane uczucia.
Parcia nie mam na takie akcje w sumie to podesłałam jej fotę ot tak sobie a tu niepodzianka i ja wybrali...
Jola, mam ten sam dylemat, ale ja rezygnuję.
Poniedziałek, godzina 18sta, młoda będzie wymęczona o tej godzinie, a do tego jeszcze tyle godzin w podróży.
Mój mąż chciał jechać, ja uważam, że szkoda małej ciągać tyle km. i diabli wie, czy przez zmęczenie nie będzie płaczliwa
Poniedziałek, godzina 18sta, młoda będzie wymęczona o tej godzinie, a do tego jeszcze tyle godzin w podróży.
Mój mąż chciał jechać, ja uważam, że szkoda małej ciągać tyle km. i diabli wie, czy przez zmęczenie nie będzie płaczliwa
https://www.facebook.com/groups/200268143516906/?fref=ts
Zapraszam grupa zamknięta, sprzedaż ubranek dziewczęcych
to jest casting, kazdego wybieraja i zapraszaja na dalsze, wyslanie cv nie znaczy ze dostaniesz odrazu prace, to raz.
dwa - pchanie w modeling to najgorsze co mozesz zrobioc, dziewczyna zrobi sie straszna, i bedzie sie uwazala za lepsza bo byla w gazetce tesco. Znam takie dziewcvzyny, tragedia, psycha im sie z***anana zrobila . Troche sławy/sukcesów i dzieciom tez odbija.
takie moje zdanie :)
dwa - pchanie w modeling to najgorsze co mozesz zrobioc, dziewczyna zrobi sie straszna, i bedzie sie uwazala za lepsza bo byla w gazetce tesco. Znam takie dziewcvzyny, tragedia, psycha im sie z***anana zrobila . Troche sławy/sukcesów i dzieciom tez odbija.
takie moje zdanie :)
Teraz pomnóż to przez nieskończoność, rozciągnij na wieczność, a będziesz miał pojęcie o czym mówię.
Jolu, anka GRATULACJE :)
Wyjdzie na to, że połowa dzieci odpadnie.
My w sumie też u rodziny możemy się zatrzymać, ale nie wiem dlaczego, jestem mocno na nie.
Gdyby to gdzieś w Gdańsku było, to ok, ale Warszawa jednak odpada
Wyjdzie na to, że połowa dzieci odpadnie.
My w sumie też u rodziny możemy się zatrzymać, ale nie wiem dlaczego, jestem mocno na nie.
Gdyby to gdzieś w Gdańsku było, to ok, ale Warszawa jednak odpada
https://www.facebook.com/groups/200268143516906/?fref=ts
kilka lat temu byłam na takim castingu w hotelu Gdynia z siostrzenica i kuzynką - sam casting w porządku, mili i cierpliwi młodzi ludzie, ale kolejka w której trzeba było przedtem odstać to masakra była. Przyjechałyśmy dośc wczesnie a i tak stałyśmy 4h... a za nami tłumy jeszcze. Na szczescie były nas 3 dorosłe kobiety więc co jakiś czas któras z nas zabierała dzieci na dwór połazić.
A dzieciaki wyły z nudów, niektóre mamy się darły na nie za to...
A dzieciaki wyły z nudów, niektóre mamy się darły na nie za to...
te 38 dzieci to już widać że ściema. Pewnie chcą żeby jak najwiecej ludzi przyjechało, a skoro to sie zaczyna o 18:00 i bedzie trzeba stać 6 albo i wiecej godzin z małym dzieckiem.... no ale jak ktoś specjalnie pojedzie to bedzie czekał. Takie castingi sa dla naprawdę zdesperowanych z mega wielkim parciem. Bo kto normalny chciałby dzieciaka tak męczyć? To się na pewno dla dobra dziecka nie odbywa.
Koleżanka kiedyś była na takiej sesji, naopowiadali jej bzdur że sie na modelkę nadaje tylko po to żeby namówić ją na jakiś cholernie drogi kurs dla modelek, ale były laski co sie napalały i poszły na ten kurs
ciekawe czy to nie bedzie coś podobnego
Koleżanka kiedyś była na takiej sesji, naopowiadali jej bzdur że sie na modelkę nadaje tylko po to żeby namówić ją na jakiś cholernie drogi kurs dla modelek, ale były laski co sie napalały i poszły na ten kurs
ciekawe czy to nie bedzie coś podobnego
chyba na najbardziej zdesperowanych rodzicow liza, co za byle ochlap beda sie cieszyc ze dziecko w gazetce wystepuje,
olalabym, bo to bardziej rodzicow lechce niz dzieciom- im sie bardziej spodoba dzien na placu zabaw(no chyba ze to juz takie starsze dzieciaki ok 10lat i wyzej)
jakby bylo na miejscu to mozna podejsc ocenic na wlasne oczy ale do akcji typu casting mam talent nie pchac.
olalabym, bo to bardziej rodzicow lechce niz dzieciom- im sie bardziej spodoba dzien na placu zabaw(no chyba ze to juz takie starsze dzieciaki ok 10lat i wyzej)
jakby bylo na miejscu to mozna podejsc ocenic na wlasne oczy ale do akcji typu casting mam talent nie pchac.