Widok

Cegielnia - Rzucewo

Wesele Temat dostępny też na forum:
Witam :)

Planuje wesele w Cegielni i baaaardzo przydadzą mi się wszystkie opinie par, które miały tam przyjęcie, a także gości weselnych!!! Pytań mam bardzo dużo i w zasadzie interesuje mnie wszystko ;P od plusów po minusy.. no i oczywiście rady :)

Piszcie proszę!!!!! Będę wdzięczna :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Też jestem fanką, dlatego będziemy mieli tam wesele :) Owszem jest drogo ale klimat cudowny.

No i poza tym nie wiem prawie nic.... Catering z Sasina, ogrzewanie już zrobione, ubikacje tez -- to plusy ale co z tego jak nie wiem jak w rzeczywistości wypadają tam wesela?

Martwię się bo do maja coraz bliżej, a nie mam pewności... eh.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja wesela nie miałam ale jestem fanką tego miejsca...Piękne..Niestety dla nas okazało się za drogie..Ale jeśli masz gości ze środka lub południa Polski na pewno będą zachwyceni:-)
UP UP UP!!!!

Pary, które miały wesele w Cegielni minionego lata dajcie znać, doradźcie.. Może ktoś był tam na weselu???

Jest sporo opinii ale dość stare..
majowe i czerwcowe pary piszcie :) !!!!!
miejsce, sala, widok, klimat i pyszne jedzenie, myślę, że warte swojej ceny :)
285 zł za osobę ...
dziękuje
a jaką cenę sobie życzą?
Prosze o opinie osób, które miały już wesele w Cegielni
Czy oni naprawdę są warci tej olbrzymiej ceny jakiej sobie życzą?
hej

właśnie podesłałam Ci kilka zdjęć, wg mnie piękny wystrój :)

pozdrawiam!
witajcie ja również planuje wesele w Cegielni, mam je już za dwa miesiące 14.08, przed nami dopięcie formalności z Hanią, wybór menu i ozdobienie sali - gdzie mamy kilka pomysow we własnym zakresie, będę się dzieliła doświadczeniami w wsółpracy z Cegielinią przez te dwa miesiące, ale prośba do Was o przesłanie kilku fotek z wystroju cegielni ewa.sienkiewicz@gmail.com, Trzymajcie za nas kciuki
super :)

My ostatni raz byliśmy w kwietniu.. w takim razie chyba się znowu przejedziemy :))
Witam
Właśnie wróciłam z Rzucewa, od ubiegłego roku zmian tam nastąpiło masa. Pięknie przygotowane zaplecze sanitarne i dla gastronomii na najwyższym poziomie.
image
image
image
Kilka fotek w załączeniu.
E.Dussa
Studio Glorioza
hej :)

mamy już czerwiec... może jakieś pary miały już wesele w Cegielni tego roku i chcą się podzielić spostrzezeniami itp.??????

piszcie :) !
ja równiez proszę o fotki! :)

m.zaleszczuk@wp.pl
hej :)

No my już podpisaliśmy umowę jakiś czas temu i ślub mamy 28.05.2011 :))))

Chyba mam kilka zdjęć wystroju, podeślę Ci jakoś jutro.
Jeżeli chodzi o dużo więcej zdjęć to Hania (właścicielka) powinna
tez mieć.

a co do miejsca to jest magiczne!!!!!! W środku i na zewnątrz :)
sffika tu jest kilka fotek z wystroju naszej pięknej sali :))

http://barbarastudio.pobieramysie.pl/index.php?gal=386&pic_id=5178&p=galeria#subcontent

pozd :)
Sffka ja również planuję weselę w cegielni, wprawdzie jeszcze tam nie byliśmy, ale mamy zamiar wybrać się teraz w czerwcu no i podpisać już umowę.Powiem szczerze, że słyszałam bardzo dużo pozytywnych opinii na temat samej Cegielni, jak i cateringu.Jednak też nie jestem do końca przekonana co do tego szwedzkiego stołu, wolałabym osobiście mieć podane wszystkie dania tradycyjnie....ehhhh.Jeśli masz jakieś zdjęcia z wystroju sali to będę wdzięczna za podesłanie.Natiii845@wp.pl
jeszcze nic nie wiemy bo wesele mamy 2011 tak wiec jeszcze troche czasu jest.... ale znalazłam jedną fajną firmę, która robiła już dekoracje + kwiaty w Cegielni i b. b. mi się spodobały :)

czekam teraz na jej odpowiedz w sprawie ceny właśnie.. ale narazie cisza.

pozdr. :)
a jaką cenę płacicie za sam wystrój - żywe kwiaty? bo jak rozumiem (zresztą tak było u mnie) za to płaci się oddzielnie...
do góry