Widok
Cegielnia jest cuuudowna. Bylam zobaczyc i nic mi sie teraz innego nei podoba, idelane na slub, ale i prestizowe spotkanie biznesowe mmm. Ciezko znalezc rownie urocze miejsce. Plusem jest fakt, iz Cegielnia sie dopiero rozwija, wiec niewiele osob jeszcze o tym wie. Dziewczyny jedzcie tam sie przekonac na wlasne oczy!
My zdecydowaliśmy się na Cegielnię bo to najbardziej wyjątkowe miejsce ze wszystkich. Nie wiem czy ceny aż tak kosmiczne biorąc pod uwagę że w umowie gwarantują ci że one nie wzrosną. Z tego co wiem (nawet z własnego doświadczenia) dużo lokali nie podaje konkretnych cen na sezon 2010 ale przewiduje podwyżkę o 20-30%. W sumie wyjdzie to samo..
A Cegielnia ma swój urok i magię
A Cegielnia ma swój urok i magię
A czy ktos moze cos wiecej napisac na temat samego menu???
Co prawda mam juz wybrana sale, ale jestem BARDZO ciekawa co proponuja w tej cenie. Jedzenie w Sasinie jest rewelacyjne!
A moze ktoras z Was moze mi przeslac na maila?:) milenia2008@interia.pl
Ehhhh...gdybym wiedziala, ze toalety beda w budynku:( Fakt, ze ich poki co nie bylo od razu zdyskwalfikowal to miejsce:(
Co prawda mam juz wybrana sale, ale jestem BARDZO ciekawa co proponuja w tej cenie. Jedzenie w Sasinie jest rewelacyjne!
A moze ktoras z Was moze mi przeslac na maila?:) milenia2008@interia.pl
Ehhhh...gdybym wiedziala, ze toalety beda w budynku:( Fakt, ze ich poki co nie bylo od razu zdyskwalfikowal to miejsce:(
miejsce jest super,my na pierwszym spotkaniu z Hanią ( właścicielką obiektu) zarezerwowaliśmy sobie termin- bez dłuższego namysłu . Może drogo i jest ale to jedyny taki dzień w życiu więc warto. Polecamy catering Ewy Zaprasza sprawdzony i pyszny:-) . Pokoje prawdopodobnie są w Rzucewie za ok. 30 zł. od osoby .Ślub mamy w lipcu br.