Widok

Cegielnia Rzucewo - proszę o opinie

Witam, piszę w sprawie Cegielni w Rzucewie? Wiem, że od maja organizują tam wesela...czy ktoś z Was słyszał może jakieś opinie na temat tego miejsca?

shisa
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
nikt nie słyszał o tym miejscu?:(

shisa
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja niestety o takim miejscu nigdy nie słyszałam..nawet nie wiem gdzie jest to Rzucewo..:(

image

image

image

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
cegielnia w Rzucewie jest tuż obok zamku w Rzucewie.
miejsce moim zdaniem bardzo klimatyczne. Zastanawiam się tylko jak wypadają tam imprezy.
http://www.cegielnia-rzucewo.pl/

shisa
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Witam,
ostatnio ogladalismy to miejsce. bardzo urokliwe szczegolnie ten widok na moze z sali "balowej".
niestety jedynym problemem jest brak zaplecza gastromicznego, trzeba zamawiac catering a z tym bywa roznie.
bardzo chcielibysmy miec tam wesele, jednak za specjalnie nie chce eksperymentowac i miec jakies niepodzianki na weselu.
miejsce super na impreze integracyjna
pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
up...może ktoś jeszcze słyszał coś o tym miejscu?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
http://www.cegielnia-rzucewo.pl/
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Miejsce wspaniałe. Próżno szukać na polskim Wybrzeżu piękniejszego zakątka. Catering mają super. Jak ktoś zna domową restauracyjkę w Sasinie, to wie, że nie eksperymentuje z jedzonkiem. Pychota!!!
Co do prowadzącej cegielnię: obrotna, przebojowa i śliczna młoda osóbka. Radzę sprawdzić, a o wrażenia estetyczne i intelektualne gwarantowane!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
Będę wdzięczna za podanie namiarów do jakiejś pary, któ miała tam wesele. Z góry wielkie dziękuję!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
up....
Witam,
my też zastanawiamy się nad tym miejscem. Proszę również o jakieś namiary. Z góry dzięki :)
a mnie najbardziej martwi jak w cegielni wygląda sprawa wc? to jest w tym murowanym budynku obok .... czy to wc jest przystosowane do celów nazwijmy to hotelowych ? nie wyobrażam sobie jakoś jakby miało tam być jeden kibelek.... :( a druga sprawa to słaba baza noclegowa w okolicy ? niby coś tam jest w Osłoninie ale w jednym ośrodku 7 pokoi a w drugim 10 przy czym ciężko coś tam zarezerwować w okolicach sierpnia....
trochę porażka
Jezeli chodzi o noclegi to się nie zgodzę - mam wesele w rzucewie i zarezerwowanych 70 miejsc noclegowych....a to jeszcze nie wszystkie!
pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nat, możesz podać mi więcej informacji na temat bazy noclegowej w rzucewie? najlepiej na maila anna.cz4@wp.pl
pozdrawiam
Nat, a robisz w cegielni wesele? Jeśli mogę wiedzieć, kiedy je masz? My właśnie tam robimy nasze wesele i szukam osób, które również wybrały to miejsce...
ja zarezerwowalam w osloninie (rzut beretem od rzucewa) - agroturystyka filip, anna i gawke - skromnie, ale czysto. dla vipow - zamek w rzucewie - tylko trzeba organizowac tam szybko nocleg, bo sami organizuja wesela.
proszę również o informacje o bazie noclegowej w Rzucewie i okolicach, jeśli możesz to napisz do mnie maila, bo chciała zamienić kilka słów z kimś kto również tam organizuje wesele...

mój e-mail lukaszewska.agnieszka@wp.pl
proszę was o kontakt dziewczyny
Cześć:-)My cały czas zastanawiamy się nad Cegielnią, bo miejsce jest przepiękne. Mam pytanie, czy będziesz miała na weselu zespół czy DJ? Poszukiwalibyśmy jakiegoś dobrego DJ, ale z tym nie jest taka prosta sprawa, może masz jakieś namiary?pozdrawiam:-)
dj henig, namiar gdzies znajdziesz na forum

Inne tematy z forum Wesele

Czy slub cywilny to wogole slub??? (209 odpowiedzi)

Przeciez tam nikt nic nikomu nie slubuje!

Co zamiast ciężkiego dymu na pierwszy taniec? (3 odpowiedzi)

Nie chcemy ciężkiego dymu przy pierwszym tańcu. Co innego można zorganizować, żeby dodać trochę...

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (220 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

do góry