Widok

Cegielnia Rzucewo - proszę o opinie

Witam, piszę w sprawie Cegielni w Rzucewie? Wiem, że od maja organizują tam wesela...czy ktoś z Was słyszał może jakieś opinie na temat tego miejsca?

shisa
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
nikt nie słyszał o tym miejscu?:(

shisa
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja niestety o takim miejscu nigdy nie słyszałam..nawet nie wiem gdzie jest to Rzucewo..:(

image

image

image

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
cegielnia w Rzucewie jest tuż obok zamku w Rzucewie.
miejsce moim zdaniem bardzo klimatyczne. Zastanawiam się tylko jak wypadają tam imprezy.
http://www.cegielnia-rzucewo.pl/

shisa
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Witam,
ostatnio ogladalismy to miejsce. bardzo urokliwe szczegolnie ten widok na moze z sali "balowej".
niestety jedynym problemem jest brak zaplecza gastromicznego, trzeba zamawiac catering a z tym bywa roznie.
bardzo chcielibysmy miec tam wesele, jednak za specjalnie nie chce eksperymentowac i miec jakies niepodzianki na weselu.
miejsce super na impreze integracyjna
pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
up...może ktoś jeszcze słyszał coś o tym miejscu?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
http://www.cegielnia-rzucewo.pl/
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Miejsce wspaniałe. Próżno szukać na polskim Wybrzeżu piękniejszego zakątka. Catering mają super. Jak ktoś zna domową restauracyjkę w Sasinie, to wie, że nie eksperymentuje z jedzonkiem. Pychota!!!
Co do prowadzącej cegielnię: obrotna, przebojowa i śliczna młoda osóbka. Radzę sprawdzić, a o wrażenia estetyczne i intelektualne gwarantowane!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
Będę wdzięczna za podanie namiarów do jakiejś pary, któ miała tam wesele. Z góry wielkie dziękuję!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
up....
Witam,
my też zastanawiamy się nad tym miejscem. Proszę również o jakieś namiary. Z góry dzięki :)
a mnie najbardziej martwi jak w cegielni wygląda sprawa wc? to jest w tym murowanym budynku obok .... czy to wc jest przystosowane do celów nazwijmy to hotelowych ? nie wyobrażam sobie jakoś jakby miało tam być jeden kibelek.... :( a druga sprawa to słaba baza noclegowa w okolicy ? niby coś tam jest w Osłoninie ale w jednym ośrodku 7 pokoi a w drugim 10 przy czym ciężko coś tam zarezerwować w okolicach sierpnia....
trochę porażka
Jezeli chodzi o noclegi to się nie zgodzę - mam wesele w rzucewie i zarezerwowanych 70 miejsc noclegowych....a to jeszcze nie wszystkie!
pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nat, możesz podać mi więcej informacji na temat bazy noclegowej w rzucewie? najlepiej na maila anna.cz4@wp.pl
pozdrawiam
Nat, a robisz w cegielni wesele? Jeśli mogę wiedzieć, kiedy je masz? My właśnie tam robimy nasze wesele i szukam osób, które również wybrały to miejsce...
ja zarezerwowalam w osloninie (rzut beretem od rzucewa) - agroturystyka filip, anna i gawke - skromnie, ale czysto. dla vipow - zamek w rzucewie - tylko trzeba organizowac tam szybko nocleg, bo sami organizuja wesela.
proszę również o informacje o bazie noclegowej w Rzucewie i okolicach, jeśli możesz to napisz do mnie maila, bo chciała zamienić kilka słów z kimś kto również tam organizuje wesele...

mój e-mail lukaszewska.agnieszka@wp.pl
proszę was o kontakt dziewczyny
Cześć:-)My cały czas zastanawiamy się nad Cegielnią, bo miejsce jest przepiękne. Mam pytanie, czy będziesz miała na weselu zespół czy DJ? Poszukiwalibyśmy jakiegoś dobrego DJ, ale z tym nie jest taka prosta sprawa, może masz jakieś namiary?pozdrawiam:-)
dj henig, namiar gdzies znajdziesz na forum
do góry