Widok

Cegielnia Rzucewo - proszę o opinie

Witam, piszę w sprawie Cegielni w Rzucewie? Wiem, że od maja organizują tam wesela...czy ktoś z Was słyszał może jakieś opinie na temat tego miejsca?

shisa
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
285 zl z poprawinami czy bez. I co jest wliczone w ta cene, catering, wystroj sali, ciasta itp... ???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pomimo, że mieliśmy ustaloną sztywną cenę za osobę, dwa tygodnie przed weselem Panowie zażyczyli sobie dodatkowe pieniążki za coolery, platery do ciast i owoców, za talerzyki do ciast i widelczyki.... Ponadto, mimo, iż jedzenie było bardzo smaczne, złe były jego proporcje. Obiad podany mieliśmy w półmiskach, porcje były przesadnie małe, półmiski świeciły pustkami, a goście byli głodni i poirytowani. Na kolację nastomiast stoły się uginały pod jedzeniem. Niestety gro ludzi w dniu ślubu nie jada ciepłych posiłków w domu, a na weselu... u mnie po obiedzie byli głodni:( a mi było wstyd.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Odstąpie termin 10.07.2010 w Cegielni w Rzucewie.

kontakt: 515962811 lub damian_maciejewski@o2.pl
nie byłam tam na weselu, ale z kolei catering od p. Krupy mieliśmy na imprezie firmowej i byliśmy bardzo zadowoleni, więc jestem ciekawa, co było wtedy nie tak?
Byłam w zeszłym roku w październiku na wesele przyjaciółki w cegielni...kompletna porażka...miejsce zgodzę się jest przesliczne i ma uroczy klimat ale niestety to nie wystarczy.... do wc trzeba iśc do tego domku jakieś z 300m metrów w deszczu to żadna przyjemność jak się spoconym po tańcach wychodzi na dwór.... do tego nie ma tam ogrzewania więc wesela porą jesienną i zimową w tym miejscu to porażka... na weselu na którym ja byłam mieli tylko jedną dmuchawę, mimo że obiecali mojej przyjaciółce że lokal będzie nagrzany... do tego ta dmuchawa była opalana na ropę i w połowie wesela zabrało im paliwa w piecu i przez godzinę nie działało ogrzewanie bo ktoś musiał jechać do pucka na stację benzynową.... wyobraźcie sobie gości tańczących w kurtkach na waszym weselu.... ja generalnie wróciłam zziębnięta po tym weselu i chora... nie wyprawiła bym tam własnego wesela za żadne skarby mimo że miejsce ma urokliwy klimat i śliczny widok na zatokę...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
w zeszłym roku był catering z sasina i z hotelu nadmorskiego, od pana krupy (jakieś nieporozumienie)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
W zeszłym roku catering robiły podobno dwie, czy trzy różne firmy, teraz ma być już tylko jedna - z Sasina. Z relacji wiem, że jedzenia było w tej firmie zawsze sporo.
w sierpniu
Młoda a kiedy jest Wasze wesele?
z tego co widzilam jeszcze w zeszłym roku to nie. Mamy obiecane ze toalety do dnia naszego wesela bedą. Narazie czekamy na lepsza pogode aby podjechac i zobaczyc jak to wyglada.
A co z tą toaletą w środku? Zrobiona jest już?
Witaj,

Potwierdzamm, cena na ten rok wynosi 285 złotych - czy jest to dużo? zobaczymy. Jednakże razem z nażeczynym stwierdziliśmy, że bardziej urokliwego miejsca nie znajdziemy (a sporo szukaliśmy).

popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Hej ile płaciliście za osobę w cegileni? Słyszałam że ceny na 2010 to 285 zł ;/
mielismy tam wesele i wszyscy jednoglosnie powiedzieli, ze nie sadza ze jeszcze kiedykolwiek beda na tak wspanialym weselu!
cegielnia z innej perspektywy: http://www.panoramio.com/photo/27059329
jedzenia miało być wystarczająco. Fakt - kolacja była dość obfita, ale obiad zbyt mały. Połmiski stały puste, goście ograniczali się przy nakładaniu, bo dla innych nie straczy. Ale by najmniej nie to zadecydowało o tym, że nie wybrała bym już tego miejsca.
Rok temu 150 PLN (razem z wnętrzem).
a czy za sesje plenerowa w tym miejscu sie płaci? tzn za wykorzystanie "posesji"... czy nikt tego nie kontroluje? (pytanie chyba głównie do Ostoły ;) )
Viicki a skąd miałaś Catering? Dodatkowo domawiałaś coś do jedzenia? Właśnie mnie to trochę przeraża- to jedzenie. Wiadomo, że można domówić ale... wacham się
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
miałam tam wesele. miejsce piękne, z samej imprezy również jestem usatysfakcjonowana (pomimo minusu jakim była mała ilość obiadu), aczkolwiek podejście Właścicielki do klienta pozostawia wieeeeele do życzenia. Z tego powodu, mając jeszcze raz wybrać miejsce na wesele, z Cegielni bym zrezygnowała. I bynajmniej nie jestem osobą wymagającą.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry