Widok

Cegielnia Rzucewo - proszę o opinie

Witam, piszę w sprawie Cegielni w Rzucewie? Wiem, że od maja organizują tam wesela...czy ktoś z Was słyszał może jakieś opinie na temat tego miejsca?

shisa
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Ja myślę że Pani Hania odpowie na wszystkie pytania i super potrafi doradzić we wszystkim.
Dziewczyny jak już będziecie po weselach w cegielni to pochwalcie się zdjęciami :)
My wybieramy się z ciekawości jakoś latem zobaczyć na jakieś wesele jak to wszystko wygląda.
pozdrawiam serdecznie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
kasiad218@o2.pl
kasia, my też mamy zarezerwowany termin w cegielni. może podaj mo swój adres mailowy, to porozmawiamy. z góry dziękuję i pozdrawiam:)
obrusy są w cenie.proponuję Tobie wejść na stronkę Ewy Zaprasza Catering mają dużo zdjęć stołów . Co do margaretek to się jeszcze zastanawiam :-). Stoły są okrągłe to chyba nie zginą te bukiety -kompozycje mają być wysokie . A Wy już macie zarezerwowaną salę czy jeszcze szukacie ? Pozdrawiam
i te elementy są w cenie, tak? a nie obawiasz się, że tak drobne kwiatki zginą w ogromie tej sali? i jak wygląda kwestia obrusów? sa jakieś? czy tylko tiul tak jak widać na zdjęciach? z góry dziękuję za odp.
ślub mamy 18 lipca . zależy jaki się chce mieć wystrój sali , my będziemy mieli tylko świece i prawdopodobnie margaretki , wszystko jest do uzgodnienia z Hanią . w najbliższym czasie wybieramy sie do Cegielni więc będę wiedziała więcej szczegółów .
kasia, a kiedy dokladnie macie slub? czy wiesz moze czy wlasciciele w cenie oferują wystrojenie sali, jesli tak, w jakim stopniu? pozdrawiam
miejsce jest super,my na pierwszym spotkaniu z Hanią ( właścicielką obiektu) zarezerwowaliśmy sobie termin- bez dłuższego namysłu . Może drogo i jest ale to jedyny taki dzień w życiu więc warto. Polecamy catering Ewy Zaprasza sprawdzony i pyszny:-) . Pokoje prawdopodobnie są w Rzucewie za ok. 30 zł. od osoby .Ślub mamy w lipcu br.
ładne miejsce,ale tak teoretycznie,bo ja wole wesele w stylu biesiadnym,trochę swojskim i dla mnie trochę za daleko..ale obiektywnie patrząc bardzo elegancko
a ktos wie ile kosztuje wynajecie samej cegielni bez jedzenia?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
A czy ktos moze cos wiecej napisac na temat samego menu???
Co prawda mam juz wybrana sale, ale jestem BARDZO ciekawa co proponuja w tej cenie. Jedzenie w Sasinie jest rewelacyjne!
A moze ktoras z Was moze mi przeslac na maila?:) milenia2008@interia.pl
Ehhhh...gdybym wiedziala, ze toalety beda w budynku:( Fakt, ze ich poki co nie bylo od razu zdyskwalfikowal to miejsce:(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
My zdecydowaliśmy się na Cegielnię bo to najbardziej wyjątkowe miejsce ze wszystkich. Nie wiem czy ceny aż tak kosmiczne biorąc pod uwagę że w umowie gwarantują ci że one nie wzrosną. Z tego co wiem (nawet z własnego doświadczenia) dużo lokali nie podaje konkretnych cen na sezon 2010 ale przewiduje podwyżkę o 20-30%. W sumie wyjdzie to samo..
A Cegielnia ma swój urok i magię
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
miejsce rzeczywiście ma swój urok ale ceny odstraszają
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
filip osłonino Polecam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
cena to 240zł od osoby + 40zł za poprawiny, ceny mnie zraziły
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
od właścicielki wiem, iż toaleta ma być do sezonu zrobiona w samym budynku sali bankietowej, także nie będzie trzeba wychdzić z obiektu. Podobnie zrobione ma zostać bezpośrednie zejście do morza...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ewcia- ceny kosmiczne? Tzn? Sama myślę nad tym miejscem,ale właśnie nie wiem jak cenowo wychodzi? I o co chodzi z tym wc :> Z góry dziękuje za odpowiedzi.
Jeżeli ktoś już tam miał wesele i podanie wiecej szczegółów,nie stanowił by problemu to proszę o maila. gochamich@wp.pl
Pozdrawiam :)
Byłam tam ostatnio z narzeczonym i to miejsce nas urzekło,bardziej chyba narzeczonego niz mnie.To miejsce ma swój klimat i ta niesamowita cisza panująca tam.Chcemy zrobić tam sesję plenerową.
Miejsce faktycznie piękne ale ceny kosmiczne
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Cegielnia jest cuuudowna. Bylam zobaczyc i nic mi sie teraz innego nei podoba, idelane na slub, ale i prestizowe spotkanie biznesowe mmm. Ciezko znalezc rownie urocze miejsce. Plusem jest fakt, iz Cegielnia sie dopiero rozwija, wiec niewiele osob jeszcze o tym wie. Dziewczyny jedzcie tam sie przekonac na wlasne oczy!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry