Widok
czesc dziewczyny:))
ja rowniez jestem zainteresowana weselem w cegielni, czy mozecie podeslac mi jakies zdjecia, info i ten cennik na maila: zoe.luks@gmail.com.
czy myslicie, ze sale da sie zaaranzowac w taki sposob aby na 90 gosci sala nie wydawala sie zbyt pusta? bo z tego co widzialam tam sie pomiesci 200 osob a nie chcialabym, zeby bylo zbyt luzno... moze ktoras z Was tez miala ten problem?
z gory dziekuje za info i pozdrawiam:))
ja rowniez jestem zainteresowana weselem w cegielni, czy mozecie podeslac mi jakies zdjecia, info i ten cennik na maila: zoe.luks@gmail.com.
czy myslicie, ze sale da sie zaaranzowac w taki sposob aby na 90 gosci sala nie wydawala sie zbyt pusta? bo z tego co widzialam tam sie pomiesci 200 osob a nie chcialabym, zeby bylo zbyt luzno... moze ktoras z Was tez miala ten problem?
z gory dziekuje za info i pozdrawiam:))
Myślę, że nie masz się czego obawiać przy 90 osobach :) wystarczy odpowiednio poustawiać stoły i bufet szwedzki. Poza tym to miejsce jest wlasnie o tyle specyficzne że pozwala stworzyć atmosfere nieograniczonej surowej i romantycznej przestrzeni przy zachowaniu powalającego efektu. Napisz do Hani maila, ona z pewnościa prześle Ci najświeższe wiadomosci. Cennik jest orietacyny - okolo 300 - 320zł od osoby w zależności co sobie wybierzesz do menu które moze byc indywidualnie kreowane.
dziewczyny, u nas bedzie okolo 75 osob:)
i wcale sie nie martwie ze bedzie za pusto, jezeli fajnie sie rozstawi stoly to naprawde moze byc super!
Ja kocham duze sale i nie lubie tlokow! A tak naprawde najwazniejsza jest jakosc gosci a nie ilosc, wiec nie martwcie sie! napewno bedzie super:))
ps. 46 dni do naszego slubu!!:p
i wcale sie nie martwie ze bedzie za pusto, jezeli fajnie sie rozstawi stoly to naprawde moze byc super!
Ja kocham duze sale i nie lubie tlokow! A tak naprawde najwazniejsza jest jakosc gosci a nie ilosc, wiec nie martwcie sie! napewno bedzie super:))
ps. 46 dni do naszego slubu!!:p
Od tego tygodnia ponoć maj ma byc piękny i ciepły, wiec trzymam kciuki by wszystko się udało :)
A pojechaliście w sobote? i mozna było spokojnie sobie wejsc i zobaczyc jak te przygotowania wygladaja? bo mnie też zżera ciekawość :)
sffka a moglabys mi podac swojego maila, bo mam pare pytań, może nie koniecznie na forum :)
A pojechaliście w sobote? i mozna było spokojnie sobie wejsc i zobaczyc jak te przygotowania wygladaja? bo mnie też zżera ciekawość :)
sffka a moglabys mi podac swojego maila, bo mam pare pytań, może nie koniecznie na forum :)
Witam, mamy zaplanowane wesele w cegielni w lipcu przyszłego roku - dużo czasu ale zbieram powoli wszystkie informacje nt organizacji. Czy ktoś może mi polecić jakiś pobliski kościółek z klimatem? zastanawiamy się nad ceremonią ślubną w samej cegielni ale to się wiążę z pewnymi utrudnieniami- chociażby to, że na ślub na pewno przyjdą też ludzie nie zaproszeni na wesele i niezręcznie będzie ich "wypraszać" z terenu cegielni. ponadto księża też nie są chętni do udzielania ślubów poza terenem kościoła. Czy któraś z Was ma jakiś pomysł na rozwiązanie tego problemu?
cześć wszystkim
fajnie , że jest forum o cegielni i dlatego chciałabym prosić was wszystkich co już mieli lub będą mieć wesele w tym miejscu po podzielenie się waszym doświadczeniem. Ja planuję wesele dopiero w czerwcu 2012 ale trzeba powoli ogarniać:)
zastanawiamy się nad cateringiem proponowanym z cegielni a z innego miejsca czy ktoś z was może coś smacznego polecić?
w kwestii muzyki znacie fajny zespół bądz dj?
i poszukuję osoby do dekoracji
z góry dziękuję za waszą pomoc
zoe6ster@gmail.com
fajnie , że jest forum o cegielni i dlatego chciałabym prosić was wszystkich co już mieli lub będą mieć wesele w tym miejscu po podzielenie się waszym doświadczeniem. Ja planuję wesele dopiero w czerwcu 2012 ale trzeba powoli ogarniać:)
zastanawiamy się nad cateringiem proponowanym z cegielni a z innego miejsca czy ktoś z was może coś smacznego polecić?
w kwestii muzyki znacie fajny zespół bądz dj?
i poszukuję osoby do dekoracji
z góry dziękuję za waszą pomoc
zoe6ster@gmail.com