Widok
miejsce jest super,my na pierwszym spotkaniu z Hanią ( właścicielką obiektu) zarezerwowaliśmy sobie termin- bez dłuższego namysłu . Może drogo i jest ale to jedyny taki dzień w życiu więc warto. Polecamy catering Ewy Zaprasza sprawdzony i pyszny:-) . Pokoje prawdopodobnie są w Rzucewie za ok. 30 zł. od osoby .Ślub mamy w lipcu br.
A czy ktos moze cos wiecej napisac na temat samego menu???
Co prawda mam juz wybrana sale, ale jestem BARDZO ciekawa co proponuja w tej cenie. Jedzenie w Sasinie jest rewelacyjne!
A moze ktoras z Was moze mi przeslac na maila?:) milenia2008@interia.pl
Ehhhh...gdybym wiedziala, ze toalety beda w budynku:( Fakt, ze ich poki co nie bylo od razu zdyskwalfikowal to miejsce:(
Co prawda mam juz wybrana sale, ale jestem BARDZO ciekawa co proponuja w tej cenie. Jedzenie w Sasinie jest rewelacyjne!
A moze ktoras z Was moze mi przeslac na maila?:) milenia2008@interia.pl
Ehhhh...gdybym wiedziala, ze toalety beda w budynku:( Fakt, ze ich poki co nie bylo od razu zdyskwalfikowal to miejsce:(
My zdecydowaliśmy się na Cegielnię bo to najbardziej wyjątkowe miejsce ze wszystkich. Nie wiem czy ceny aż tak kosmiczne biorąc pod uwagę że w umowie gwarantują ci że one nie wzrosną. Z tego co wiem (nawet z własnego doświadczenia) dużo lokali nie podaje konkretnych cen na sezon 2010 ale przewiduje podwyżkę o 20-30%. W sumie wyjdzie to samo..
A Cegielnia ma swój urok i magię
A Cegielnia ma swój urok i magię
Cegielnia jest cuuudowna. Bylam zobaczyc i nic mi sie teraz innego nei podoba, idelane na slub, ale i prestizowe spotkanie biznesowe mmm. Ciezko znalezc rownie urocze miejsce. Plusem jest fakt, iz Cegielnia sie dopiero rozwija, wiec niewiele osob jeszcze o tym wie. Dziewczyny jedzcie tam sie przekonac na wlasne oczy!