Widok
Centralpark od Hossy
Co myślicie o tym osiedlu na Morenie: http://mieszkania-gdansk.pl/inwestycje/osiedle/centralpark-gdansk-morena-hossa,85 .
Miejsce fajne. Ceny też ok jeśli popatrzymy na lokalizację, zwłaszcza na niższych piętrach. Tylko czy za kilka/klikanaście lat nie zrobi się z tego taki moloch jak z falowców?
Miejsce fajne. Ceny też ok jeśli popatrzymy na lokalizację, zwłaszcza na niższych piętrach. Tylko czy za kilka/klikanaście lat nie zrobi się z tego taki moloch jak z falowców?
Tego tez sie troche obawiam. Ale mam inne pytanie, co sadzicie ile beda wynosic oplaty mesieczne (nie liczac oczywiscie rat z pozyczki bankowej)?
Niektorzy mowia ze oplaty za utrzymanie budynku, portierni i osiedla dadza w sumie okolo 1000 zl. Jsli wiec dojdzie prad, gaz, woda it too bedzie okoloo 2000zl.
Czy ktos kto planuje kupic w tych budynkach mieszkanie myslal nad tym?
Ja sie tego boje.
Niektorzy mowia ze oplaty za utrzymanie budynku, portierni i osiedla dadza w sumie okolo 1000 zl. Jsli wiec dojdzie prad, gaz, woda it too bedzie okoloo 2000zl.
Czy ktos kto planuje kupic w tych budynkach mieszkanie myslal nad tym?
Ja sie tego boje.
Hossa narzuca administratorów w umowie notarialnej,a ten czynsz z czasem ustala wedlug swojego widzimisie.Proszę nie sadzić że czynsz bedzie wciaż taki sam do tego od poczatku trzeba płacic na fundusz remontowy.Poza tym te 6 wiezowców będa nawzajem zacieniać mieszkania.no i mieszkanie przez około 5-6 lat na budowie .to są perspektywy mieszkania w Centralparku.Nie licząc przelatujących nieraz co 15 minut samolotów.