Centrum EduFun

Organizacja urodzin i zabaw dla dzieci Kursy edukacyjne dla dzieci Centra edukacyjne dla dzieci Kolonie, obozy

Gdynia, 10 Lutego 21

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
półókolonie wątek zamknięty Dziecko było teraz na półkoloniach letnich lipiec 2015 w Gdańsku. W...
~Andrzej
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 9 lipca 2015

Urodzinki wątek zamknięty Przednia zabawa, a co najważniejsze dziecko i goście szczęsliwi :) POLECAM
~Marta
-

dodano: 2 lutego 2015

polecam wątek zamknięty Wspaniali ludzie promujący naukę w przystępny, ciekawy i wesoły sposób....
~Agnieszka
-

dodano: 1 lutego 2015

Świetna zabawa i niezapomniane przezycia wątek zamknięty Już drugi raz grganizuje urodziny dla mojej córki razem z EduFun. Wrazenia są...
~MSt
-

dodano: 1 lutego 2015

Najlepsze urodziny w mieście! wątek zamknięty Było super! Opiekunowie bardzo mili, doświadczenia rewelacja. Dzieci...
~Kasia
-

dodano: 31 stycznia 2015

Nie polecam wątek zamknięty Nie polecam organizacji urodzin dziecka w Edu Fun. Animatorzy w trakcie zabaw...
~Mama
3

dodano: 3 kwietnia 2013

Bylo rewelacyjnie wątek zamknięty Jako zwyczajny przechodzień miałem okazje uczestniczyć w organizowanej...
~Krzysztof
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 9 października 2013

Rewelacujne urodziny-"Fabrykja kosmetyków" wątek zamknięty Organizowałam 4 urodziny mojej córeczki właśnie w EduFun. Nie byłam pewna czy...
~Mama_4_latki
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 29 września 2013

Polecam wątek zamknięty Wspaniałe zajęcia. Jestem mamą przedszkolaka i moja córeczka wielokrotnie...
~Aga
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 17 lipca 2013

Było świetnie! Polecam! wątek zamknięty Polecam organizacje urodzin w Edu Fan. Wszystkie dzieci dostały przebrania za...
~Mama
-

dodano: 14 maja 2013

Gosia - opinia wątek zamknięty Byłam na zajęciach z klasą. Tematyka ciekawa, natomiast osoby prowadzące...
~Gosia
-

dodano: 12 maja 2013

polecam wątek zamknięty miło fajnie i dzieciaki zadowolone a to najważniejsze
~Ania
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 28 stycznia 2012

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry