Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Czyszczenie biku wątek zamknięty Czy czyszczenie biku ma sens? Sprawdziłam ten artykuł, ale może jest tu ktoś,...
olaolee
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 12 czerwca 2018

Czyszczenie BiK! wielka ściema wątek zamknięty Zostałem zwodzony przez tych wspaniałych Panów przez 5 miesięcy a miało to...
~jur
2

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 17 maja 2011

Polecam wątek zamknięty W maju tego roku miałam wypadek samochodowy, którego konsekwencje odczuwam do...
~Katzryna S.
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 21 listopada 2011

Polecam wątek zamknięty Odszkodowanie zostało poprowadzone bardzo dobrze. Dostałam tyle pieniążków...
~Grażyna Gdańsk
-

dodano: 15 listopada 2011

Polecam wątek zamknięty Odszkodowanie zostało poprowadzone bardzo dobrze. Dostałam tyle pieniążków...
~Grażyna Gdańsk
-

dodano: 15 listopada 2011

Poszukuję osób, które również były pokrzywdzone przez tą firmę!! wątek zamknięty jak w temacie. Wypowiadają umowy bez żadnej komunikacji z nami klientami jak...
~Pokrzywdzona
-

dodano: 24 września 2011

Nigdy nie poleciłbym tak funkcjonującej firmy wątek zamknięty Przecież dumnie brzmiące "CENTRUM ODSZKODOWAŃ TARCZA" To jeden wielki burdel,...
~ta, żeby mnie jeszcze nęgali....
-

dodano: 24 września 2011

!!!Tragedia!!! wątek zamknięty To jakaś żenada!!! Trafiłem tam po reklamie w radio. Na miejscu okazało się,...
~Tadeusz
-

dodano: 23 września 2011

Masakra wątek zamknięty Ludzie nie dajcie się oszukać tej firmie!! pozytywne komentarze to oni chyba...
~ODRADZAM!!
-

dodano: 15 września 2011

Pełen profesjonalizm wątek zamknięty Z usług firmy Tarcza korzystałem w zakresie czyszczenia BIK i jestem bardzo...
~Radek
-

dodano: 25 lipca 2011

Krzysztof - opinia wątek zamknięty kompetentni pracownicy, dobry kontakt z klientem - zarowno telefoniczny, jak...
~Krzysztof
-

dodano: 10 marca 2011

Polecam wątek zamknięty Polecam w 100%. Nareszcie otrzymałam pieniądze! Wszystko do tego zostało...
~paola
-

dodano: 28 stycznia 2011

Polecam wątek zamknięty A ja mam zupełnie inną opinię Dzięki Tarczy Centrum Odszkodowań dostałam...
~Katarzyna Skrzyp
-

dodano: 28 stycznia 2011

Rzetelna obsługa wątek zamknięty Miałam stłuczkę samochodową oraz doznałam obrażeń podczas wypadku. Zgłosiłam...
~Alicja
-

dodano: 27 stycznia 2011

nie polecam wątek zamknięty nieuczciwi, spóźniają się nie dbają o dobry wizerunek firmy
~Karolina
-

dodano: 21 stycznia 2011

opinia wątek zamknięty niekompetentni i nieuczciwi pracownicy, zdecydowanie nie polecam
~Gość
-

dodano: 8 grudnia 2010

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry