Widok
Ceragem - wasze opinie, rady i spostrzeżenia
będąc nba konferencji we Wrocławiu postanowiłam poświęcić chwilkę i spróbować masażu leczniczego na łóżku CERAGEM. czy ktokolwiek z Was dokonywał juz takich zabiegów? przyznam, że pierwszy zabieg sprawił mi wiele bólu... ale i sylwetkę miałam bardziej prosta (w sęsie garbienia się), i piersi sprawiał wrażenie większych...
ponadto działanie podczerwienią działa jakoś... bardzo rożgrzewa... asranawiam się czy 1 3mieście można znaleźć gdzieś te łóżka?
jakie są wasze opienia?
piszcie prosze...
ponadto działanie podczerwienią działa jakoś... bardzo rożgrzewa... asranawiam się czy 1 3mieście można znaleźć gdzieś te łóżka?
jakie są wasze opienia?
piszcie prosze...
ja też jestem z mielca,świetna sprawa z tym łóżkiem,byłam kilka razy i pomaga mi,tylko jeden problem długie oczekiwanie na seans, nawet 4 do 5 godzin.czy nie można było wiecej łóżek dołożyc i stworzyć lepsze warunki na oczekiwanie,nie stać mnie na zakup takiego łózka,w mielcu jest dużo biednych ludzi a zarazem chorych, których nie stać na takie łózko.polecam chorym ,pomaga na wszystko.
Myśę, że sprzedajesz te ściemniane materacyki po 1500 zł z nowego sącza robione przez 'fachowców" dlatego takie brednie piszesz !! moja babcia chodzi do ceragemu (na te pseudo materacyki też chodziła i nic ), robi zabiegi teraz w ceragemie i ma takie rewelacyjne efekty,że nikt jej nie wciśnie ciemnoty !! My z mamą na poczatku pukałysmy się w głowę co może taki masaż zrobić babci, ma swoje lata, tyle lat chodzi do lekarzy.. a sama jestem służbą zdrowia, a okazalo sie ,że jesteśmy w błędzie, babcia jest nie tą samą osobą!!! chodzi, wręcz biega !!! schyla się, może kucnąć, chodzić i nic ją nie boli !!! A za wszystko nic nie płaci !!!! Ciekawe, gdzie znajdziecie taką drugą firmę ?? także ktos mądry jak chodzi na zabiegi (my z mamą też zaczęłysmy od nowego roku) to w te brednie co wypisujesz nie uwierzy, a widać masz jakiś powód ludzi zniechecać.
przyznam szczerze kupiłem łóżko Ceragem od sprzedawcy który z Wrocawia ul. Strzegomska przenióśł się do Wałbrzycha. Przyznam łóżko
w zamyśle producenta było dobre iprzydatne,ale cóż zniszczeniu uległy
materace oraz mechanizm masujący. W efekcie czego sprzęt stoi uszkodzony i niesprawny a sprzedawca z Wałbrzycha / pomimo moich
próśb/ milczy -poprostu brak kontaktu. Trudno ,zaufałem i żąluję -wiem
za głupotę się płaci.
Wrocławianin S.B
w zamyśle producenta było dobre iprzydatne,ale cóż zniszczeniu uległy
materace oraz mechanizm masujący. W efekcie czego sprzęt stoi uszkodzony i niesprawny a sprzedawca z Wałbrzycha / pomimo moich
próśb/ milczy -poprostu brak kontaktu. Trudno ,zaufałem i żąluję -wiem
za głupotę się płaci.
Wrocławianin S.B
Ja łóżko CERAGEM mam już 9 lat i jestem bardzo zadowolona Masuje się bardzo często . Nie choruje na grypy , biegam jak 30stka a mam już prawie 70 . Lekarze przepowiadali że z takim kręgosłupem jak mój grozi mi wózek ale mam nadzieje że nigdy do tego nie dojdzie ba jak zaboli , zaraz masażyk i jest ok.
Tylko jaki czas?nic nie pomaga odrazu wszystko wymaga czasu ja tez mam to łóżko od 9 lata bardzo duzo osób z niego korzystało starsze osoby i młode i wszyscy byli zadowoleni a ja kupilem to łóżko dla mojej żony ma przepukline krążka miedzy kregowego kfalifikowala sie tylko do operacji miala wtedy 19 lat teraz jest po drugim porodzie i nie ma problemu z kręgosłupem jest bardzo duza poprawa Polecam!
wjtam tez pochodze z mielca unas tez od niedawna jest ten ceragem a tam trafiłam całkowicie przypatkowo weszlam zobaczylam zapisałam sie i zkorzystałam z zabiegu i musze powiedziec ze mi to naprawde pomaga nawet meża w to wcjagnełam i jestesmy zachwyceni tymi zabiegami a personel jest znakomity ....................moge z całkowitą pewnością polecic to kazdemu ze to pomaga nie tylko na krengosłup ale to działa na wszystko ......
Od sierpnia ub.roku korzystaliśmy z mężem z bezpłatnych masaży w Gdańsku Wrzeszczu .Od grudnia łóżeczko i matę zakupiliśmy na raty.Jesteśmy bardzo zadowoleni.Ja kładę się codziennie 2 razy , mąż 1.Ustąpilo nam bardzo dużo dolegliwości, co opisalismy w wierszyku - w marcowym wydaniu " Zdrowie z Ceragemem" str.11 - a miin.dolegliwosci wątrobowe , jelitowe , nerwy, arytmia,biodra,bóle głowy,alergie, chrapanie. u męza m.in. poprawa dolegliwości z prostatą,kręgi szyjne, lepiej słyszy.Jesteśmy po "sześćdziesiątce'.Mąż po powrocie z działki, ma bóle kręgosłupa ale łóżeczko je szybko likwidujeJeżeli któreś z nas się przeziębi, to także leczy nas to łóżeczko , mata i medycyna naturalna.Naprawdę polecamy- bo gdy zdrowia nam brakuje,żyć się nie chce,życie na nic.A wszystko dzięki wspaniałemu Państwu Kowalczyków- właścicielom łóżeczek.
Ja też mam endoprotezę biodra od lutego 2010 roku. Po półrocznej przerwie znowu się masuję z dobrym skutkiem a mam łóżko w domu, więc korzystam z niego codziennie łącznie z weekendami.
Odczuwałam ostatnio sztywność nóg przy chodzeniu. Stawiałam nogi jak szczudła co bardzo jest męczące zwłaszcza na śniegu. Dwa dni temu odczuwałam dotkliwy ból w kolanie i przestraszyłam się, że powodem tego może być zbyt intensywne nagrzewanie. Ale już wieczorem ból ustąpił a ja zaczęłam chodzić jak dawniej - elastycznie i sprawnie.
Wniosek - ból był przejściowy i rzeczywiście spowodowany masowaniem ale okazał się boóem OZDROWIEŃCZYM.
Odczuwałam ostatnio sztywność nóg przy chodzeniu. Stawiałam nogi jak szczudła co bardzo jest męczące zwłaszcza na śniegu. Dwa dni temu odczuwałam dotkliwy ból w kolanie i przestraszyłam się, że powodem tego może być zbyt intensywne nagrzewanie. Ale już wieczorem ból ustąpił a ja zaczęłam chodzić jak dawniej - elastycznie i sprawnie.
Wniosek - ból był przejściowy i rzeczywiście spowodowany masowaniem ale okazał się boóem OZDROWIEŃCZYM.
w odpowiedzi na zaistniały ból to było spowodowane tym że organizm się oczyszcza a w tym przypadku był właśnie ból kończyn bo zachodziła reakcja w kręgosłupie ale nie trzeba sugerować sie tym bo pużniej będzie lepiej ja chodze już 3lata i też niekiedy jeszcze mam bóle mniejsze czy większe ale to bywa bardzo rzadko w każdym razie wcześniej miałam bóle przy których było mi trudno znieść bez tabletki a teraz nie używam ich w ogóle.Życzę systematyczności oraz cierpliwości
Witam,
Mnie i mojej żonie bardzo masaże na łóżku nefrytowym bardzo pomogły. Sprowadziłem z Chin dwa łóżka bardzo dobrej jakości, myślę że są lepsze jakościowo od tych co poleca Ceragem. Jedno z nich mam do sprzedania. Jeśli jest ktoś zainteresowany proszę o kontakt na mail : rpeplinski.electronic@poczta.fm
Mnie i mojej żonie bardzo masaże na łóżku nefrytowym bardzo pomogły. Sprowadziłem z Chin dwa łóżka bardzo dobrej jakości, myślę że są lepsze jakościowo od tych co poleca Ceragem. Jedno z nich mam do sprzedania. Jeśli jest ktoś zainteresowany proszę o kontakt na mail : rpeplinski.electronic@poczta.fm
Próbują sprzedać i dziwnie patrzą?
No w końcu jesteś w sklepie.
Wyobraź sobie inny sklep np RTV.
Przychodzisz i widzisz fajny np. telewizor.
Podchodzi do Ciebie sprzedawca i prezentuje produkt, omawia wszystkie parametry i zalety produktu i pokazuje np. 15 minut filmu np. 3D.
A teraz Ty po tej całej prezentacji oświadczasz mu, że będziesz tak przychodził codziennie - do końca świata i jeden dzień dłużej, wysłuchiwał prezentacji i oglądał ten sam urywek filmu.
Co zrobi sprzedawca?
A - wezwie ochronę
B - wezwie karetkę lub skieruje do lekarza
C - dziwnie się popatrzy
No w końcu jesteś w sklepie.
Wyobraź sobie inny sklep np RTV.
Przychodzisz i widzisz fajny np. telewizor.
Podchodzi do Ciebie sprzedawca i prezentuje produkt, omawia wszystkie parametry i zalety produktu i pokazuje np. 15 minut filmu np. 3D.
A teraz Ty po tej całej prezentacji oświadczasz mu, że będziesz tak przychodził codziennie - do końca świata i jeden dzień dłużej, wysłuchiwał prezentacji i oglądał ten sam urywek filmu.
Co zrobi sprzedawca?
A - wezwie ochronę
B - wezwie karetkę lub skieruje do lekarza
C - dziwnie się popatrzy
Nie, to nie jest organizacja, która rozdaje łóżka, ale na całym świecie ma taką samą filozofię dzialania. Zapraszać ludzi na godzinne seanse, pomagać im, obsługiwać. I to wszystko "gratis". Niby, bo ludzie, którym te łóżka pomagają, kupują je na własność. I to jest zysk firmy.
Nikt nigdzie nie robi fochów, często ci sami ludzie chodzą na te zabiegi miesiącami i nie kupują. Dopiero, jak z jakichś losowych powodów ktoś nie może przyjść, dostrzega konieczność zakupienia takiego łóżka.
Wiem to, bo pare lat mieszkałem w pobliżu takiego punktu w USA i sam często korzystałem. Nie wiem tylko dlaczego te łóżka są w Polsce droższe, i to o ok. 1000$ niż w USA.
Nikt nigdzie nie robi fochów, często ci sami ludzie chodzą na te zabiegi miesiącami i nie kupują. Dopiero, jak z jakichś losowych powodów ktoś nie może przyjść, dostrzega konieczność zakupienia takiego łóżka.
Wiem to, bo pare lat mieszkałem w pobliżu takiego punktu w USA i sam często korzystałem. Nie wiem tylko dlaczego te łóżka są w Polsce droższe, i to o ok. 1000$ niż w USA.
O swoje zdrowie musisz sam/sama zadbać, a nie oczekiwać że inni to zrobia za ciebie i to za darmo ! Przecież ceragem jest sklepem, nic dziwnego, że chcą sprzedawać. A poza tym rzeczywiście to łóżko ceragem warto mieć w domu, bo wtedy korzystasz: kiedy chcesz i jak chcesz. Ja korzystam juz ponad 2 lata według zaleceń - systematycznie, codziennie i robię zabiegi dodatkowe zależnie od potrzeb - i czuję się bardzo dobrze, wiele chorób mi minęło i oby tak dalej. Właścicielom ceragemu nalezy się podziękowanie i uznanie za to, że prowadzą taki sklep. Nie kupujesz kota w worku, tylko przed zakupem mozesz sprawdzić, czy ci odpowiada, czy nie.
Ja korzystam z łóżka już ponad rok w domu i jestem co raz bardziej nim zachwycona. To mój osobisty lekarz. Przekonałam się ostatnio jak mnie dopadło zaziębienie, wieczorem zrobiłam mokse 5-cio minutową rano powtórzyłam i do pracy poszłam bez kataru pełna wigoru. Tego nie da nam żaden lekarz. A można robić jeszcze inne cudowne zabiegi np. na nasze brzuszki czy celulitis. Dzięki za takie łóżko że możemy kupić w Gdańku.
A ja 8 miesięcy chodziłem jak trusia na zabiegi.
Zaczęły mnie boleć kolana,( bo to było 4-te piętro),
Polecam pochodzić miesiąc, a potem odstawić na kilka miesięcy!
Zauważcie że projektor nagrzewa te same miejsca, co może
doprowadzić przy długim korzystaniu do degradacji organizmu.
Nie dziwcie się personelowi, każdy chce żyć ...
Muszą rozmawiać, proponować ...
Ale mi serce krajało sie kiedy schorowany 70 latek
brał na kredyt łóżeczko za 11 baniek.
Za te pieniądze przeż 5 lat mógłby wygrzewać swe kości
w Międzyzdrojach.
Zaczęły mnie boleć kolana,( bo to było 4-te piętro),
Polecam pochodzić miesiąc, a potem odstawić na kilka miesięcy!
Zauważcie że projektor nagrzewa te same miejsca, co może
doprowadzić przy długim korzystaniu do degradacji organizmu.
Nie dziwcie się personelowi, każdy chce żyć ...
Muszą rozmawiać, proponować ...
Ale mi serce krajało sie kiedy schorowany 70 latek
brał na kredyt łóżeczko za 11 baniek.
Za te pieniądze przeż 5 lat mógłby wygrzewać swe kości
w Międzyzdrojach.
Panie filozof ja tu czegoś nie rozumiem. Przez 8 miesięcy chodziłeś na 1 (jedno) miesięczne szkolenie i dalej niczego nie kapujesz - co robiłeś na wykładach? Jak widzę z internetu potrafisz Pan korzystać więc przez ten czas to trzeba było sobie wklepać w Google takie wyrazy: masaż, chiropraktyka, akupresura, termopunktura inaczej moksa (pańskie nagrzewanie projektorem) i podczerwień. Na pewno wyszło by, że te wszystkie zabiegi są uznane przez Światową Organizację Zdrowia za oficjalne skuteczne metody lecznicze. Jeśli chodzi o ,,degradację organizmu" to jeśli się Pan tego obawiał, to dla czego tak długo Pan korzystał z tych zabiegów ( 8 miesięcy to chyba długo) i co Pan sobie nagrzewał. Trzeba było słuchać personelu i nie grzać głowy, bo za długo nie wolno - zawsze to mówią. Teraz masz Pan chyba udar, bo niby skąd się Panu wzięło 4 piętro? ( 4 razy po schodach na pierwsze piętro?). Ten 70 letni Pan ( a byli i starsi po 84 i 87 lat ksiądz z parafii na Kartuskiej) odzyskali sprawność ruchową i pozbyli się bólu. W tym wieku to chodzi przede wszystkim o KOMFORT życia. Z tymi Międzyzdrojami to też nie ma Pan pojęcia o cenach. Ja wyliczyłem ( dane z internetu), że najtańszy pobyt plus pięć typowych zabiegów to koszt około 170 zł DZIENNIE co za te 11 baniek wystarczy na 64 dni ( kłania się podstawowa obsługa kalkulatora).
Bez komentarza.
Bez komentarza.
Tego typu łużko kosztuje u producenta ok. 500$ przy całym kontenerze o wiele taniej sami policzcie ile zarabiają na naiwności ludzkiej dorabiając do tego swoją ideologie lechttp://www.aliexpress.com/product-gs/326009893-guaranteed-100-top-quality-PU-leather-multifunctional-infrared-jade-thermal-massage-bed-wholesalers.htmlzniczą
link nie działa ale wystarczy wejść na http://www.aliexpress.com i wpisać w wyszukiwarce massage bed
jak nie działa to podaję inny link
http://www.welgra-wroclaw.pl
http://www.welgra-wroclaw.pl
Osobiście uważam że łóżka weLLgra są super i za jedyne 5,500 http://www.wellgra.pl
testowałem i od razu polubiłem...;)
testowałem i od razu polubiłem...;)
Nie wierzyłam, ale już przy pierwszym zabiegu odczułam miłe odprężenie i ulgę bólu po bezpłatnym zabiegu masażu na łóżku Ceragem, w Czechowicach-Dziedzicach. Na co dzień mieszkam w Bielsku, ale było warto poświęcić te kilka minut na dojazd, jeśli dobrze pamiętam to adres znalazłam na http://www.lozkoceragem.pl/. Masaż na łóżku Ceragem naprawdę potrafi uzależnić.
Używam już prawie dwa lata łóżko Ceragem zakupione przez członka mojej rodziny (odwiedzam od czasu do czasu). A w domu mam matę leczniczą Goodle.
Przez kilka lat miałam problemy z przewlekłą infekcją pęcherza - całkowicie przeszło.
Szybko likwiduje grypę i przeziębienie, czasami trzeba użyć kilka razy dziennie, żeby był szybszy efekt.
Poprawiła mi się koncentracja i pamięć.
Łóżko i mata bardzo mi pomagają w problemach z nerwicą/lękami/stresem które mam od dziecka. W porównaniu z tym co było jest o niebo lepiej, jednak na nerwy łóżko trzeba używać bardzo regularnie, a ja nie zawsze mam możliwość. Ale mata bardzo pomaga sama z siebie, najlepiej na niej spać ;) Ceragem masuje, wydziela promienie podczerwone i robi tzw. moksę. Mata ogrzewa, wydziela promienie podczerwone, dezynfekuje, wzmaga produkcję krwi, poprawia krążenie, uspokaja; zawiera glinkę żółtą (stosowaną od wieków jako substancję leczniczą) i robi dużo więcej, tylko nie masuje. A to byłby świetny zestaw!
Niestety Ceragem w Gdańsku został zlikwidowany jakiś czas temu, wiem że chyba jest jeszcze jeden w Gdyni...
Przez kilka lat miałam problemy z przewlekłą infekcją pęcherza - całkowicie przeszło.
Szybko likwiduje grypę i przeziębienie, czasami trzeba użyć kilka razy dziennie, żeby był szybszy efekt.
Poprawiła mi się koncentracja i pamięć.
Łóżko i mata bardzo mi pomagają w problemach z nerwicą/lękami/stresem które mam od dziecka. W porównaniu z tym co było jest o niebo lepiej, jednak na nerwy łóżko trzeba używać bardzo regularnie, a ja nie zawsze mam możliwość. Ale mata bardzo pomaga sama z siebie, najlepiej na niej spać ;) Ceragem masuje, wydziela promienie podczerwone i robi tzw. moksę. Mata ogrzewa, wydziela promienie podczerwone, dezynfekuje, wzmaga produkcję krwi, poprawia krążenie, uspokaja; zawiera glinkę żółtą (stosowaną od wieków jako substancję leczniczą) i robi dużo więcej, tylko nie masuje. A to byłby świetny zestaw!
Niestety Ceragem w Gdańsku został zlikwidowany jakiś czas temu, wiem że chyba jest jeszcze jeden w Gdyni...
Ceragem w Gdańsku działa. To w Gdyni został zlikwidowany. Proszę sprawdzić na stronie internetowej: http://www.ceragemgdansk.pl Nawet jest teraz promocja na łóżko z matą.
To jest jedno wielkie oszustwo!!! Starsi ludzie biora kredyty by kupic lozko za 10tys !! Ktore robi rany na całym ciele. Ludzie nie dajcie sie oszukac!!! Przeciez jakby to lozko było takie cudowne to myslicie ze lekarze by go nie przepisywali!? Naciagacze i oszusci a watek prowadzony przez akwizytorow!!!!!!
Zawsze się znajdzie jakiś baran co musi napluć na coś co jest dobre. Jestem bezrobotny i nikt minie zarzuci że mam w tym jakiś interes. Byłem i jestem zwolennikiem tego typu urządzeń. Mam 43 lata i nikt mi nie namawiał do zakupu takiego łóżka. Odkupiłem używane i korzystam z niego trzy lata. Zdarzyło mi się że się poparzyłem, ale tylko dla tego że mi się przysnęło, a temperaturę ustawiam na maksa. Trzeba przestrzegać pewnych zasad i nikomu nic się nie stanie. Ktoś kto nie ma zielonego pojęcia o działaniu urządzenia, a przede wszystkim o funkcjonowaniu własnego organizmu nie powinien w ogóle się na ten temat wypowiadać. Producentów tego typu urządzeń są dziesiątki na świecie i są sobie podobne w wyglądzie i w działaniu. Ceragem wywodzi się w prostej linii z Samsung Elektronic, więc jest to światowy lider w produkcji urządzeń elektronicznych (dla niezorientowanych). Cena produktu jest taka wysoka (dla biednych Polaków) bo taka jest polityka Koreańczyków - jednakowa cena na dany produkt na całym świecie (mniej więcej) i dystrybutor tego typu urządzeń nie ma tu nic do gadania. Ceragem jest w 69 krajach na całym świecie i oprócz łóżek do masażu produkuje maty termiczne, urządzenia do masażu i kosmetyki - wszystkie produkty są z tzw. górnej półki. Koreański marketing jest do do d*py i się nie sprawdza w Polsce pełnej biedaków , głupków i ,,wszystkowiedzących". Starsi ludzie kupują też samochody na raty i nikt z tego powodu nie robi afery. Każdy może kupić sobie co chce - cena takich łóżek waha się od 5,5 tyś do 13 tyś.( nowe różnych producentów). Wszystkim opluwaczom tego typu urządzeń radzę się podszkolić na temat funkcjonowania własnego organizmu ( bo tak na prawdę o on sam się leczy), żeby potem nie musieli wydawać ostatniego grosza na tego typu urządzenia bo KONWENCJONALNE LECZENIE TABLETKAMI NIE DZIAŁA ! Moje wyniki alergiczne np. trawa 10/10, brzoza 7/7. Alergia leczona od 1993r za pomocą sterydów i tabletek bez efektów. Od trzech lat nic nie biorę !!!!! Jeśli chodzi o lekarzy, to wiem, że nie mogą niczego polecać czego nie ma na liście leków, bo mogą pożegnać się ze swoją profesją. Lekarzem polecającym to urządzenie jest prof. Jeży Woj -Wojciechowski (specjalista ortopedii, traumatologii i medycyny nuklearnej oraz współtwórca odrodzonych izb lekarskich). Medycynie konwencjonalnej nie zależy na wyleczeniu pacjenta, tylko na jego ustawicznym leczeniu, żeby wydoić z niego jak najwięcej kasy ( polecam na You Tube : choroby na sprzedaż, zdrowie na sprzedaż - PLANETE http://www.youtube.com/watch?v=FoVMFK3lxdo - zobaczcie jak was robią w konia i zarabiają miliardy dolarów). Urządzenie jest wykorzystywane w polskich sanatoriach ( http://www.spabudowlani.pl/sanatorium/zabiegi/masaze - pozycja 4 od góry) i w gabinetach prywatnych. W Gdańsku też można skorzystać z płatnych zabiegów w Centrum Zdrowego Życia ul. Krzywoustego 25. Nikt nikogo do niczego nie zmusza - płacisz i masz, a jak się przekonasz to też możesz kupić (ale nie musisz).
Pani Renato - nie jestem pracownikiem firmy Ceragem (http://www.money.pl/rejestr-firm/nip/113-25-47-948/kod-pocztowy/04-036/) ani nie byłem. Owszem pracowałem u DYSTRYBUTORA, który sprzedawał takie urządzenia, ale rozstaliśmy się 15 miesięcy temu. I nikt mi za nic nie płaci, to tak jakby były pracownik salonu np Volkswagena zachwalał na forum jakiś model samochodu - i co? Ktoś mu ma za to płacić? Trochę się trzeba stuknąć w głowę. Jest wolny kraj i każdy może pisać co chce. I nikomu niczego nie próbuję wcisnąć, bo wiem że jestem kiepskim handlowcem.
http://www.ceragem.net/ (Ceragem na świecie - jest równie popularny i ceniony jak niektóre marki samochodów - tylko nie w Polsce - Polska to dziwny kraj - mówi się że u nas nawet kryzys się nie udał). Wszystkim niedowiarkom życzę obfitej i radosnej twórczości w wymyślaniu kolejnych bzdur na temat Ceragemu.
http://www.ceragem.net/ (Ceragem na świecie - jest równie popularny i ceniony jak niektóre marki samochodów - tylko nie w Polsce - Polska to dziwny kraj - mówi się że u nas nawet kryzys się nie udał). Wszystkim niedowiarkom życzę obfitej i radosnej twórczości w wymyślaniu kolejnych bzdur na temat Ceragemu.
Jak się wahasz, to jest taka opcja że możesz je odpłatnie wypróbować i przekonać się czy warto. Nie licz na to, że wyprostujesz się po kilku zabiegach. To ciężka harówa dla Ciebie i Twojego organizmu która może trwać nawet do 3-4 lat ( przy założeniu że będziesz korzystać codziennie 2-3 razy). Porównaj ten zabieg do aparatu ortodontycznego, który nosi się 24 godziny na dobę przez kilka miesięcy ( zęby się prostują - proste wyliczenie 6 miesięcy x 30 dni x 24 godziny to jest 4320 godzin). Jak tyle czasu poświęcisz na prostowanie kręgosłupa to pewnie będziesz prosty.
,, Nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że wymaga czasu. Czas i tak upłynie..."
Wykup sobie tutaj http://www.centrumzdrowegozycia.com.pl/page5.php pakiet zabiegów i sam oceń. Łatwo nie będzie, ale się da. Jak cię będą bolały gnaty po pierwszych zabiegach - to znaczy że działa.
,, Nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że wymaga czasu. Czas i tak upłynie..."
Wykup sobie tutaj http://www.centrumzdrowegozycia.com.pl/page5.php pakiet zabiegów i sam oceń. Łatwo nie będzie, ale się da. Jak cię będą bolały gnaty po pierwszych zabiegach - to znaczy że działa.
Ja również posiadam i korzystałem z tego łóżka prawie 4 lata, które mi bardzo pomogło. Teraz jestem skłonny go odsprzedać za o wiele mniejszą kwotę niż dałem ponieważ zmieniłem mieszkanie na mniejsze a na to łóżko nie mam już miejsca. Stoi w oryginalnych kartonach. Jeśli jest ktoś zainteresowany to proszę o telefon. 513-419-034
Pozdrawiam Jurek z Torunia.
Pozdrawiam Jurek z Torunia.
Z łóżka Ceragem korzystam już jakieś pół roku - rewelacja!!! Jestem emerytką . uregulowało mi się ciśnienie, a przez kilka lat brałam tabletki, które odstawiłam. Teraz ciśnienie jest 128/70 a było 160-170/98-102 a to jest coś! i dużo lepiej się czuję.Ceragem likwiduje u kobiet tzw. garb wdowi na karku a to też jest coś nie sądzicie?
Mamy z mężem już 4 lata łóżeczko i oboje korzystamy regularnie i czujemy się super przez te lata nie byliśmy u lekarza ,a mamy po 50-tce ,oby tak dalej zdrówko Nam dopisywało i wierzymy w to ,że zawdzięczamy to masażom ,bo przed zakupieniem łóżka było kiepsko szczególnie u mnie dyskopatia kręgów szyjnych POLECAMY!!!!!!!!