Widok

Chabrowe Wzgórze

Osiedle Chabrowe Łostowice Temat dostępny też na forum:
Kowale znajdują się w zasięgu komunikacji miejskiej Gdańska. Lokalizacja inwestycji zapewnia też dobry dojazd do pozostałych rejonów Trójmiasta. Na miejscu znajduje się infrastruktura handlowo-usługowa, w pobliżu działa niepubliczna szkoła podstawowa i gimnazjum, przedszkole oraz punkt przedszkolny.

Nazwa inwestycji nawiązuje do porastających okolicę polnych kwiatów. Wokół osiedla nie ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jeżeli posiadacie Państwo jakiekolwiek problemy m.in. z usunięciem wad, jak również z uczciwym zarządzaniem nieruchomością wspólnoty i jesteście otwarci na zmianę administratora wyznaczonego przez developera, to proszę o kontakt tel. 882-030-317. Jesteśmy firmą która specjalizuje profesjonalnym i uczciwym zarządzaniem wspólnot, doradzaniem dla zarządu wspólnoty, wyegzekwowaniem od developera wszelkich roszczeń jak również wieloma innymi niezbędnymi atutami dla podniesieniem wartości wybudowanych mieszkań i obniżenia kosztów.
Proszę zwrócić uwagę, że przypisany przez developera administrator tego nie uczyni.
Więcej informacji udzielimy podczas spotkania.
Pozdrawiam

882-030-317
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Hmm, spoko, że piszesz takie rzeczy. Zwrócę na to uwagę, korzystam z usług tej firmy przy innej inwestycji i wszystko było i jest w porządku jak na razie, ale przypilnuje ich na pewno. Czekam na odbiór kluczy w przyszłym roku.
Tez nie polecam....wykonczenie żenada..

Niedokończona inwestycja Chabrowe Wzgórze - Polnord

Nie polecam dewelopera. Brak reakcji dewelopera na usterki, osiedle wokół bloków niezagospodarowane pomimo deklaracji, że zostanie ukończone do końca lipca 2018 r. Sam piach, zero zieleni a wielkie reklamy - puste hasła. Przeciąganie otwartych reklamacji, aby okres reklamacji się skończył a mieszkańcy sami zapłacili za usunięcie usterek. Alarm od przepompowni wyje kilka razy dziennie, również w nocy potrafi obudzić mieszkańców i wyć przez dobre 30 minut... Również brak reakcji dewelopera Polnord.... mieszkania sprzedane, kasa pobrana a dalej to niech się mieszkańcy martwią o dokończenie osiedla. Tak to nie powinno być. Nie polecam polnord.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
dobre ziolo pobierasz powiadam ci
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kupiłem na cytrusowym. Jestem więcej niż zadowolony. W przyszłości dół Gdańska zaleje woda, a przyszłość jest w górę od Piecki - Migowo. Obwodnica kiedyś będzie centralną drogą Nowego Gdańska
Potwierdzam jako mieszakniec CHW obsluguje nas GPEC
Chabrowe jest podłączone do gpec i linia jest przedłużona aż do nowych bloków osiedla cytrusowego tych od strony obwodnicy.
Chabrowe też jest podłączone do gpec
Guano wiesz i w pupie byłeś
ta... na pewno gpec do jrdnego bloku pociagneli. gazowe ogrzewanie masz i badsta
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jesteśmy podlaczeni do GPEC.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kotłownia?

A nie jesteście podłączeni do miejskiej sieci GPEC?
Aaa to przecież gmina wiejska Kolbudy..
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

Popowodzie z Orunii dostali mieszkania na Kampinoskiej i na Orunii Górnej

Kowale to odrębna gmina

Kobieto byłem tam i słychać jak jeżdżą samochody w oddali,ale jak to ma być jakiś hałas nie do wytrzymania,to chyba masz dziury w uszach...Ludzie mieszkają w wielu miastach przy wielkich ulicach i skrzyżowaniach,tak jak np. w Gdańsku na Grunwaldzkiej,gdzie od ulicy dzieli tylko odległość chodnika.
Następna kwestia spaliny...akurat tam jest otwarty teren i wszystkie spaliny rozchodzą się o wiele szybciej niż w centrum miasta.
Co do rzekomego smrodu,to moja kuzynka u której często bywam mieszka od paru lat na osiedlu Cytrusowym (czyli 200m dalej) i może ze 3-4 razy coś zaleciało z Szadółek.
Więc Marto nie sr.j ogniem bo wyolbrzymiasz problem do potęgi.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 3

Strasznie drogo zimą to ogrzewanie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Latem około 350 zł, zimą 600-650 zł z ogrzewaniem. Plus dodatkowo prąd - około 100 zł co 2 miesiące. Nie wiem, jak będzie z ogrzewaniem w nowych blokach, my mamy kotłownię w bloku, w tych nowych chyba już ich nie ma.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Odległość od wysypiska taka sama jak np. do Wiszących Ogrodów. Wiatry przeważnie wieje z zachodu więc cały ewentualny smród i tak idzie w dół przez Kartuska aż do Siedlec i Migowa. Do tego blisko będzie nowa szkoła. Dodatkowe zjazdy i wyjazdy na obwodnicę i pewnie dzięki szkole nowe połączenia autobusowe. Też kupiliśmy na cytrusowym, więc będę wieśniakiem. Niedługo będziemy się urządzać. Ps. Czy może ktoś orientuje się jakie są czynsze orientacyjnie na Cytrusowym, 3 pokoje?Pozdrawiam wieśniaków z Kowal
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Powiem wiecej solidnie mieszkania mało jest sie do czego przyczepić rozwijająca sie dzielnica dzieki obwodnicy wszedzie blisko same plusy wiec malkontenci i roznego typu pesymisci mam do Was prośbę pocalujcie Wy mnie wiecie w co... Pozdrawiam Mieszkaniec CHW
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5

Mieszanką jesteś kogo ? mamusi i tatusia we Wrzeszczu lub na Głównym że tak się wymądrzasz ? Ja akurat mieszkam na osiedlu cytrusowym od nie dawna i byłem świadomy że jest blisko obwodnica . Co prawda mieszkam krótko ale do tego czasu Szadółkami mi nie zalatywało. Nowy horyzont i osiedle cytrusowe ma ok 5 do 8-9 lat i bardzo ładnie są budynki , żadnej zieleniny nie ma na budynkach . Nie wypowiadam się nad osiedlem Chrabrowym . Może nie za rok , dwa lub trzy ale ok 5 - 10 lat nie jeden będzie pluł Sobie w brodę że nie zamieszał tu , choć pewnie miał możliwość . Na osiedlu jest praktycznie wszystko sklepy , fryzjer , apteka , itd , itp. Nawet na osiedlach Gdańskich jest kłopot z apteką czy pocztą . Mieszkałem na Morenie , we Wrzeszczu , na Niedzwiedniku . Przeprowadziłem się tu bo mnie stać . Nikt mi kasy nie dał .Na wszystko musiałem sam zapracować . A Ty i inni którzy piszą że tu śmierdzi , że nigdy by nie zamieszkali itd . to pewnie są to osoby którzy dostali po mamci , tatusiu , wujaszku , c*oteczce , babuni , dzaidziuni itd mieszkanie i kozaczą jacy to oni są zajefajni że mieszkają we Wrzeszczu czy na Głównym . Bądź kozak i kup sam mieszkanie -zobaczymy czy kupisz Sobie mieszkanie we Wrzeszczu np. na Garnizonów .
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2
do góry