Widok

Chantilly Gdansk

Ostrzegam przed salonem Chantilly!!!
Zamowilam suknie w listopadzie do dzis dnia nie mam sukni a slub tuz tuz! Salon 3 razy szyl suknie z trenem od podstaw, przebylam kilka dopasowan i za kazdym razem obslugiwala mnie inna Pani -niby krawcowa, ktora narzekala na szycie poprzedniej!!!

Mowia ze wymyslilam jak ma byc podpiety tren i ze to moja wina ze suknia wyglada jak wyglada! A skad niby mam wiedziec jak sie podpina tren skoro nie jestem krawcowa!!!

Umowy sa niejasne!!! Salon wymusza zaplate pieniedzy przy pierwszej od wizycie po zlozeniu zamowienia w salonie bo inaczej nie zrobi poprawek a potem (tak jest w tesci umowy)a gdy nie jest w stanie sprostac dobrowolnie podjetemu przez siebie zadaniu pisze ze Klient zaplacil calosc bo zadowolony!

Skandal !!!!

Zamierzam wytoczyc im sprawe w sadzie. Mam zdjecia sukni z pierwszej wizyty!!! Mam rowniez niezaleznych swiadkow wizyt na tygodniu z krawcowa oraz swiadkow potwierdzajacych ze salon sciagnal mnie na tzw dopasowanie w SWIETA!!! a takze wszystkie umowy, ktore salon przepisywal po kazdej nieudajnej probie szycia .

Jeszcze raz przestrzegam:
UWAGA na BUTIK CHANTILLY!!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
czy oni sami szyja suknie , czy zamawiają u innych producentów i są pośrednikami renomowanych firm? W ajiej cenie są u nich suknie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
teraz jest wyprzedaz mozna bardzo tanio kupic od 1500
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Kobieta

Cosmelan (21 odpowiedzi)

Czy ktoś z Was robił ten zabieg??

Jaki balsam do ciała polecicie (84 odpowiedzi)

Szukam aktualnie dobrze nawilżającego balsamu do ciała na suchą skórę. Co byście mi polecily?

Naturalne sposoby leczenia (6 odpowiedzi)

Czy znacie może jakieś dobre naturalne sposoby leczenia oraz dbania o zdrowie? Co się u Was...

do góry