Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Andrzejki wątek zamknięty Niestety moja opinia nie będzie tak pochlebna jak poprzednie i nie robię tego...
~Ewa
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 6 grudnia 2012

W gorącej wodzie kompani ! wątek zamknięty Kabarety to świetny pomysł. Matka chrzestna powala z nóg !!! Można naładować...
~Aga
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 6 marca 2012

Miło i smacznie wątek zamknięty Bardzo smaczne jedzenie ładnie podane Klimat rewelacyjny świetnie nadający...
~Agata
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 13 września 2011

Rafał - opinia wątek zamknięty Już kilka razy byłem w tej restauracji z moja dziewczyna, przyznam że...
~Rafał
1

dodano: 22 lipca 2011

Jordi - opinia wątek zamknięty Świetne koncerty, które gromadzą wiele osób! Fajna atmosfera, polecam! Tylko...
~Jordi
-

dodano: 31 lipca 2011

Szczerze polecam wątek zamknięty Wystrój przyjemny dla oka w karcie wybór zadowalający nawet wybrednych....
~Wioletta
-

dodano: 11 lipca 2011

CHARLIE wątek zamknięty Bardzo miła restauracja, elegancki wystrój, profesjonalna obsługa ciekawe...
~Karolina P.
-

dodano: 5 lipca 2011

Polecam wątek zamknięty Jestem miło zaskoczony obsługa bardzo miła kuchnia bardzo dobra bardzo miło...
~Jacek
-

dodano: 19 czerwca 2011

Charlie Smakuje Wybornie wątek zamknięty Witam. Przetestowałam już kilka potraw z nowego menu Charliego i jestem...
~MO
-

dodano: 16 lutego 2011

Wyśmienite jedzenie! wątek zamknięty Wyśmienite jedzenie, czarujący klimat, miła szybka obsługa a ceny na każdą...
~k.ciunel
-

dodano: 12 lutego 2011

Polecam! wątek zamknięty Witam, Lokal Charlie Music Pub jest mi znany od 2 lat. Od samego początku...
~Paweł B.
-

dodano: 6 lutego 2011

rewelacyjna muzyka i klimat :) wątek zamknięty wieczór w środku tygodnia i .... totalny relaks. muzyka na żywo, dzięki...
~JB
-

dodano: 3 lutego 2011

Świetna karta dań!! wątek zamknięty Brakowało mi w Gdyni miejsca w którym można tak dobrze zjeść. To co kucharze...
~Łukasz
-

dodano: 3 lutego 2011

widmo - opinia wątek zamknięty muszę napisać choć zazwyczaj tego nie robię ale zostałem pozytywnie...
~widmo
-

dodano: 1 lutego 2011

Swietne jedzenie za przystępną cenę... wątek zamknięty Knajpka naprawdę przyjemna. Jedzenie wręcz znakomite. Ale najbardziej podoba...
~Przemek
-

dodano: 24 stycznia 2011

klimatyczne miejsce z mila obsluga i pysznym jedzeniem wątek zamknięty organizowalam impreze okolicznosciowa, obsluga wszystko profesjonalnie...
~viola
-

dodano: 23 stycznia 2011

kto grał?? wątek zamknięty Wczoraj pierwszy raz trafiłam do tej restauracji. Podobał mi się bardzo...
~Ruda
-

dodano: 9 stycznia 2011

klimatyczne miejsce wątek zamknięty bardzo klimatyczne miejsce i mila obsluga, polecam na spedzenie wolnego...
~viola
-

dodano: 20 grudnia 2010

Pozostaly tylko zajady.......... wątek zamknięty Niedzielne popoludnie 3 osoby dorosle i jedno 2 letnie dziecko. Dorsz-stary...
~Szkoda zoladka
-

dodano: 2 listopada 2010

Idealna randka! wątek zamknięty Ostatnio moj narzeczony zabrał mnie na romantyczną kolację do Charliego, nie...
~Dee
-

dodano: 27 października 2010

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
44

41

wątków

do góry