Widok
Chata w Kębłowie czy dwór Magnat
Forumki
proszę Was o pomoc!!! Szukam opinii o organizacji wesel w Chacie w Kębłowie, a na forum tak na prawdę jest tylko opinia z jednego wesela.
Nie wiem czy mam zdecydować zie na dwór Magnat w Bojanie (sprawdzony i pewny, ale srednio mi się jego klimat podoba), czy na Chatę, która mi sie straasznie podoba.
Niestety od znajomych słyszałam dość negatywną opinię o Chacie dlatego chcę zasiegnąć Waszej opinii!!!
Pomóżcie please!!
proszę Was o pomoc!!! Szukam opinii o organizacji wesel w Chacie w Kębłowie, a na forum tak na prawdę jest tylko opinia z jednego wesela.
Nie wiem czy mam zdecydować zie na dwór Magnat w Bojanie (sprawdzony i pewny, ale srednio mi się jego klimat podoba), czy na Chatę, która mi sie straasznie podoba.
Niestety od znajomych słyszałam dość negatywną opinię o Chacie dlatego chcę zasiegnąć Waszej opinii!!!
Pomóżcie please!!
Tesula i inne
Mam wrazenie ze im dluzej czytam takie opinie to mi rece opadaja i mam wrazenie ze Wejherowo to dziura zabita dechami . Szkoda gadac jesli ktos wyrabia sobie opinie na podstawie plotek, masakra.
Dziewczyny same pojedzcie na miejsca i same ocencie co Wam sie podoba. Slicznych miejsc jest od zatrzesienia.
Mam wrazenie ze im dluzej czytam takie opinie to mi rece opadaja i mam wrazenie ze Wejherowo to dziura zabita dechami . Szkoda gadac jesli ktos wyrabia sobie opinie na podstawie plotek, masakra.
Dziewczyny same pojedzcie na miejsca i same ocencie co Wam sie podoba. Slicznych miejsc jest od zatrzesienia.
Ja wiem że sala weselna w Chacie jest śliczna - jakby nie była nie zastanawiałabym sie czy robić tam wesele!!
Akurat znam osobę z Wejherowa, któa ma wtyki tu i tam i dużo wie, sama też ma restaurację tylko duzo mniejszą i to od tej osoby usłyszałam te informacje, któe wzbudziły mój niepokój
Tak na prawdę na forum jest tylko jedna opinia o weselu w Chacie, a na zdjęciach ilość ani wygląd jedzenia nie jest powalająca...
Akurat znam osobę z Wejherowa, któa ma wtyki tu i tam i dużo wie, sama też ma restaurację tylko duzo mniejszą i to od tej osoby usłyszałam te informacje, któe wzbudziły mój niepokój
Tak na prawdę na forum jest tylko jedna opinia o weselu w Chacie, a na zdjęciach ilość ani wygląd jedzenia nie jest powalająca...
dokładnie popieram wypowiedź poprzedniczki, na zdjęciach stoją same zakąski zimne a stołu szwedzkiego z ciepłą kolacją nie widać nie wiem czy znajdziesz inny lokal z taką ilością jedzenia jak w chacie. W u biegłym roku byliśmy na paru weselach w takich lokalach jak Atlantik w Wejcherowie czy Teqila w Rumi to w poruwnaniu z Chatą te lokale nic praktycznie nie podały, a twój kolega który jak sama napisałaś ma mniejszy lokal chyba ma jednak niedokładne informacje. Nie ma się zresztą martwić na zapas, ja myślę że Chata spisze się na medal, skoro mojej siostrze zorganizowali wesele w dwa tygodnie.
powiem ci szczerze gdy poszlam na wesele ktore bylo organizowane w chacie dostalam kompletnego szoku otoz sala REWELACYJNA obsluga WSPANIALA i PROFESJONALNA sala klimatyzowana z tarasem mowie o sali na pietrze pokoje dla mlodej pary i gosci moze male ale strasznie przytulne jezeli chodzi o jedzenie poprostu NIEBO W GĘBIE naprawde polecam i zawsze bede polecala chate w Kębłowie najlepszego zycze pozdrawiam
najgorsze jets to jak kazdy ceni swoj lokal lub mniejsce pracy..maskara.. mozna miec duzo jedzenia zamowione i malo goscie zjedza to zostaje duzo..jesli zamowi sie duzo a goscie lubia jesc zostanie malo..i tak w kolko..jesli ma sie gosci co lubia jesc to lepiej zamowic jakies gadzety w stylu cos cieplego bo tym mozna sie napchac niz zimnymi przekaskami..sa plusy i minusy!! wiec jesli komus sie podoba chata czy magnat czy jaka kolwiek inna restauracja to nie patrzac na forum a na wlasne zdanie i dogadanie sie z wlascicielami co do jedzenia itp..a znajac wlascicieli to doradza odradza itd...a jesli ma ktos ochote na zdjecia co do jedzenia i wystoju dwor kaszubski magnat to piszcie podesle bo troche tego mam ;p;p i nie bede nic polecac moge tylko powiedziec jak jest np w magnacie na co warto zwracac uwage itp... a wesela sa rozne i ludzie tez...znam to skas...na niektorych z wesel co bylam to bylo jedzenia bardzo duzo a ginelo z talezy szybko bo goscie przyszli sie najesc i wybawic i sie napic... jak cos to dj_katja@wp.pl w tresci wpisac tematu opinia magnat